Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

LIMASSOL
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот LIMASSOL » 28 май 2012 12:29

шивача написа:на Меси кога му изтича договора :?

И аз това питам,сега ми става ясно защо Гуардиола не иска милионите на Абрамович,просто иска пак да работят с Ицата :mrgreen:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 май 2012 12:31

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:братле каква е тази коледа в началото на лятото :)

това не е коледа, а част от трилогията "хегемонията на едно джуджето " :evil:
най -много искам да дойде Антон, дойдели си слагам подпис за 10 поредни :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 28 май 2012 12:33

LIMASSOL написа:
шивача написа:на Меси кога му изтича договора :?

И аз това питам,сега ми става ясно защо Гуардиола не иска милионите на Абрамович,просто иска пак да работят с Ицата :mrgreen:

помощник на Стойчо по-добре ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 28 май 2012 22:22

dreben23 написа:Прав си! Аз ще допълня и по касите... :) Обаче при тази конкуренция кой ще играе и кой ще се разсърди вече никой не може дори да подозира. Аз си мисля, че от Литекс трябва да вземем следните: Никасио, Бодуров, Йеленкович, Г.Иванов- други не ни трябват, иначе Карачанака отпада от сметките. Малко смешно ми звучат новините, ама България си е смешна страна.

Реално погледнато обаче, за да успее някой български отбор да се развие. са нужни такива коалиции! Поотделно се вижда, че сме за никъде... Ама Стоичков, който плю по отбора си цял сезон, да стане президент- още по-смешно звучи, а и той до каквото се докосне - го затрива, като сестрата! Не знам що ви обзе такава еуфория, ама Стоичков няма уважение към никой. И Гриша Ганчев не ми допада, ама поне като се захване с прането човека- пере сериозно. :mrgreen:

[offtopic]Интересно завода дали няма да се казва ЦСКА Моторс вече?! :lol:[/offtopic]

От изброените от Литекс не спомена най-важният който дори само той да дойде ще е добре и това Георги Миланов за брат му не съм съгласен,Бодуров може би да ,Йеленкович е набор на Тошко вече за какво ни е? Никасио мисля,че няма да е зле,но няма да е на всяка цена,Галин Иванов на времето може би,но сега ако вземем Лаборде няма да има смисъл може би да се взимат много офанзивни защото той ще реши проблемите ни в Атака.Това идване на Гриша точно сега в ЦСКА е странно,Стоичков също е странна птица знаем го и двамата не идват само от добри чувства това трябва да ни е ясно на всички.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 28 май 2012 23:14

Ето кои футболисти договориха Борисов и Гришата

Звездата на Анортозис Рикардо Лаборде с предварителен договор с ЦСКА

Както Livesport.bg първи информира, късно снощи в столицата се е провела среща между един от собствениците на ЦСКА – Димитър Борисов, босът на Литекс Гриша Ганчев, както и старши-треньорите на двата отбора - „червените“ легенди Стойчо Младенов и Христо Стоичков. Освен детайлите около влизането на захарния бос в 31-кратния шампион на България и бъдещата позиция на Модерния ляв, основна тема на разговор е била и лятната селекция на сребърните медалисти в „А“ група. Лично наставникът на „армейците“ е изготвил и показал списък с набелязаните от него играчи.

Челно място в листата заема Рикардо Лаборде от Анортозис. Колумбийското крило от Острова на Афродита бе желано от ЦСКА още през зимната пауза, но тогава офертата на „червените“ от 1,2 млн.евро бе отхвърлена от кипърци. Сега обаче Димитър Борисов и компания са повече от амбицирани да привлекат на „Армията“ Лаборде, с когото да атакуват така жадуваната 32-ра титла на България. Само преди дни латиноамериканецът попадна в идеалния отбор на кипърския шампионат.
Лаборде заема челно място в списъка на Младенов
Рикардо ЛабордеYoutube.com

Сериозна спънка по преминаването му в Борисовата градина обаче може да окаже...именно ЦСКА. Само че не рекордьорът по титли в България, а московският. Руснаците са дали оферта, с 500 хил.евро по-висока от българската, като дори са провели разговори с Лаборде. По информация на Livesport.bg обаче колумбиецът вече има предварителен договор с родните „армейци“ и се очаква това лято да акостира на „Българска армия“.

Втори след колумбиеца се нарежда Килиън Шеридън. Ирландският нападател е собственост на „червените“, но бе пратен от предишното спортно-техническо ръководство под наем в шотландския Сейнт Джонстън. Младенов лично е настоял 23-годишният нападател да бъде върнат на „Армията“, тъй като, според него, националът на Ирландия щял да пасне като „дялън камък“ в схемата му.

Вариантът с връщането на играещия под наем в Динамо Букурещ Мишел Платини обаче отпада, защото бразилецът с особен характер не се нрави на Стойчо. В трансферната листа на „червените“ попада и младежки национал на Швейцария, който играе в центъра на терена. От съображения за сигурност на „Армията“ не разкриват името му, тъй като разговорите с него вече са в напреднала фаза.

Колкото до играчите на четирикратния шампион на България Литекс, Стойчо Младенов е изявил желание да види няколко от тях в червен екип. На първо място е сигурният от дълго време за ЦСКА Христо Янев. Компания на Джуджето, който се завръща в Борисовата градина, може да му правят Николай Бодуров, Петър Занев и братята Георги и Илия Миланови. „Люляците“ ще „цъфнат“ на „Армията“ като част от сделката по влизането на Гриша Ганчев в 31-кратния първенец на България.

:twisted: :twisted:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 май 2012 00:01

Batkoto написа:

Сега,ако кажеш и кои футболисти са "договорили"...Щото от това пасквилче,дето си го праснал,излиза,че,всъщност,никого не са "договорили". :oops:

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 29 май 2012 10:25

Ако не друго поне можем да помечтаем, че всичко това, което се пише ще се превърне в истина. Махането на Карачанаков и Грънчов обаче ще е огромна грешка. По-скоро бих приел продажба на Крачунов, Трифонов и Галчев, но младите трябва да бъдат част от новия отбор...
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 29 май 2012 10:27

blue avalanche написа:
Batkoto написа:

Сега,ако кажеш и кои футболисти са "договорили"...Щото от това пасквилче,дето си го праснал,излиза,че,всъщност,никого не са "договорили". :oops:

нема се треуожиш копеуе, вие нали ше си договорите оня от втора алжирска :lol: :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 май 2012 11:07

Днес станаха 10! Това не е добре, голям наплив ще стане- Лаборде, Шеридън, Никасио, Мораеш (това момче май ще го продадат) , със сигурност това ако стане, от състава изгарят много от сегашните "армейци". Щом Св.Тодоров отива в Б група, нещата вече са ясни- честит да ни е новият ЦСКА - Литекс София! :lol: :lol: Защо пък не?!?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 май 2012 11:17

dreben23 написа:Днес станаха 10! Това не е добре, голям наплив ще стане- Лаборде, Шеридън, Никасио, Мораеш (това момче май ще го продадат) , със сигурност това ако стане, от състава изгарят много от сегашните "армейци". Щом Св.Тодоров отива в Б група, нещата вече са ясни- честит да ни е новият ЦСКА - Литекс София! :lol: :lol: Защо пък не?!?

Общо взето се очертава група от 30-ина футболисти.Да ви е честита!А,може би,Стоичков ще бъде 2-ри ст.треньор?С толкова звезди в отбора... :mrgreen:
Пък и,дето се казва.човекът ги изведе до 5-то място.Кой ги познава по-добре?

Върни се в “ЦСКА”