Септември - ЦСКА 15.02.2012 15:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Септември - ЦСКА 15.02.2012 15:30

Мнениеот Old_death » 16 мар 2012 11:28

danko_lud написа:Искам да ви питам някой който е гледал целия мач по нета или на стадиона: Уговорен ли беше мача?

Не,просто на тоя етап толкова си можем.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

danko_lud
Контакти:

Мнениеот danko_lud » 16 мар 2012 11:31

Old_death написа:
danko_lud написа:Искам да ви питам някой който е гледал целия мач по нета или на стадиона: Уговорен ли беше мача?

Не,просто на тоя етап толкова си можем.

Да бе не. Еми кви бяха тея льохове от наште. И как да си обясним вторият им гол? Е.. му майката. Тая нощ и във Варна са лепели яко плакати: Вън боклуците от ЦСКА! аМА КАКВОТО САМ СИ ГО НАПРАВИШ, НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО НАПРАВИ!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 мар 2012 17:05

Както казва председателя на съдийската комисия - нашите футболисти са толкова слаби, че хората си мислят, че са хванати. И според мен нямаше уговорка, а просто това е най-слабият ЦСКА от 93-та година насам, който съм гледал. Как така иначе и срещу Черноморец бяхме трагични, и срещу Калиакра и срещу Симитли? До това положение ни докараха граовските боклуци просто :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 мар 2012 23:57

Red Warrior написа:

Както казва председателя на съдийската комисия - нашите футболисти са толкова слаби, че хората си мислят, че са хванати. И според мен нямаше уговорка, а просто това е най-слабият ЦСКА от 93-та година насам, който съм гледал. Как така иначе и срещу Черноморец бяхме трагични, и срещу Калиакра и срещу Симитли? До това положение ни докараха граовските боклуци просто :evil:

Интересна работа до вчера ги боготворяхте същите боклуци, но когато сте в криза, не ви изнася.
Ние сме по - зле от вас, повярвайте ми.
Вие имате "Титан", ние имаме цял Борат, от който не знаем как да се отървем.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”