Само кръгъл идиот не би взел под внимание решението на УЕФА от миналата есен да не допусне ЦСКА-София в МШЛ. Още тогава нещата и тълкованията бяха ясни. Само идиот би повярвал на дърпатковци и прочее платени или неплатени трубадурчета, които нагло писаха с месеци лъжи и откровени простотии.
Сега, когато задниците им лъснаха и се случи логичното, на сцената излизат злите и злокобни сили, които пречат на...както и да се казва отборът . От темни усоета и дяволски дерета всякакви караконджоли, върколаци и мечи хора дебнеха страстно с една-единствена цел: да провалят превеликия проект на ГГ, който е от огромно, ключово значение за просперитета на България и за бъдещето на футболна Европа.
Адвокатите им пишели жалба...няма такъв цирк!
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
11_best написа:УЕФА прекъсна всякакви юридически връзки и спекулации за връзка на новия ЦСКА с Литекс или Етрополе. Историята и идентичността на един клуб се пренася във времето от хората и е предназначена за хората, както и самия футбол.
Още миналата година писах, че няма проблем да броим следващата ни титла като 31+1. Прибавете ако искате резултатите на новия ЦСКА към тези на стария, съпреживял съм всеки един от тях в последните 30-35 години. Аз съм част и от историята и от емоцията на ЦСКА - и старата и новата.
Миналата година обикаляхме по села и паланки в полусмисленото налагане на аматьорчета. Вчера изплува споемна от миналата година - противникът прдствляваше полуорганизирана трупа с комичен вратар. Минахме дни на страдание, но накрая - пак футболна радост.
Нека е трудно. После ще е по-сладко. Важното е да сме живи,здрави и единни. Ние сме ЦСКА, защото успехите ни не идват без отдаденост.
Когато губиш, не съзнаваш какво печелиш и обратното. Аз мисля, че всяко едно събитие и всяка една борба не са случайни, защото тези които ходим на стадиона сега сме по-сплотени и обичаме по-силно. Ще дойде време да превземем пак някоя европейска столица.
Кой разбрал, разбрал...
Просто тук са налазили злобни комплексарчета и завистници.Ганчев не е взел отбора, за да участва в ЕКТ и ако това не се случи веднага да си бие камшика.Това им е ясно на завистниците.Парите, които се влагат в ДЮШ и бази са дългосрочни проекти и не зависят от 2г. извън ЕКТ.Сега ще видиш динамовци, сопотлии идругия, който се класира как ще се "нагушат".

гражданин от село написа:11_best написа:УЕФА прекъсна всякакви юридически връзки и спекулации за връзка на новия ЦСКА с Литекс или Етрополе. Историята и идентичността на един клуб се пренася във времето от хората и е предназначена за хората, както и самия футбол.
Още миналата година писах, че няма проблем да броим следващата ни титла като 31+1. Прибавете ако искате резултатите на новия ЦСКА към тези на стария, съпреживял съм всеки един от тях в последните 30-35 години. Аз съм част и от историята и от емоцията на ЦСКА - и старата и новата.
Миналата година обикаляхме по села и паланки в полусмисленото налагане на аматьорчета. Вчера изплува споемна от миналата година - противникът прдствляваше полуорганизирана трупа с комичен вратар. Минахме дни на страдание, но накрая - пак футболна радост.
Нека е трудно. После ще е по-сладко. Важното е да сме живи,здрави и единни. Ние сме ЦСКА, защото успехите ни не идват без отдаденост.
Когато губиш, не съзнаваш какво печелиш и обратното. Аз мисля, че всяко едно събитие и всяка една борба не са случайни, защото тези които ходим на стадиона сега сме по-сплотени и обичаме по-силно. Ще дойде време да превземем пак някоя европейска столица.
Кой разбрал, разбрал...
Просто тук са налазили злобни комплексарчета и завистници.Ганчев не е взел отбора, за да участва в ЕКТ и ако това не се случи веднага да си бие камшика.Това им е ясно на завистниците.Парите, които се влагат в ДЮШ и бази са дългосрочни проекти и не зависят от 2г. извън ЕКТ.Сега ще видиш динамовци, сопотлии идругия, който се класира как ще се "нагушат".
Като не го е взел за ЕКТ защо лъже цяла година , че ще играете и , че сте ЦСКА ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
vaskonti написа:baraba написа:vaskonti написа:гражданин от село написа:vaskonti написа:гражданин от село написа:Васконти, ти да не си му счетоводител на Домуса?Направил бил 80 мил.
Парите, които се раздават в ЕКТ са общоизвестни.
А и само това ли успя да схванеш като съществено в написаното?
Да само това, че си написал пълни глупости.
Е, пред такива мъдри и изпълнени със съдържание аргументи нямам какво да кажа.
Ами човека директно ти го е казал , пълни глупости си писал , как може да знаеш колко е спечелил , като не му знаеш разходитеАми сложи едни разходи по 30 милки на година по шест правят около 180 милки , това че спечелил 80 ....
Математиката е весела наука
Добре де, толкова ли е трудно да вденете за какво всъщност говоря? Ок, да не 80, нека са 30, макар да са повече. Щом клуб без фенове,
без спонсор и с 1 трансфер прави 30 милиона за 3 години, то какъв точно е непреодолимия проблем за Ганчев да не разделя феновете,да не прави селси машинаци и врътки и от сорта?
Продължаваш да правиш сметки наизуст !!! Не съм изобщо сигурен , с бюджета на Лудогорец и никаквите продажби на футболисти , със закупените скъпи футболисти , че дори и със спечелените пари от ЕКТ е на плюс или да допуснем че е наистина на плюс , този плюс да е нищожно малък

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
baraba написа:vaskonti написа:baraba написа:vaskonti написа:гражданин от село написа:vaskonti написа:Парите, които се раздават в ЕКТ са общоизвестни.
Ами човека директно ти го е казал , пълни глупости си писал , как може да знаеш колко е спечелил , като не му знаеш разходитеАми сложи едни разходи по 30 милки на година по шест правят около 180 милки , това че спечелил 80 ....
Добре де, толкова ли е трудно да вденете за какво всъщност говоря? Ок, да не 80, нека са 30, макар да са повече. Щом клуб без фенове,
без спонсор и с 1 трансфер прави 30 милиона за 3 години, то какъв точно е непреодолимия проблем за Ганчев да не разделя феновете,да не прави селси машинаци и врътки и от сорта?
Продължаваш да правиш сметки наизуст !!! Не съм изобщо сигурен , с бюджета на Лудогорец и никаквите продажби на футболисти , със закупените скъпи футболисти , че дори и със спечелените пари от ЕКТ е на плюс или да допуснем че е наистина на плюс , този плюс да е нищожно малъкСамо Домусчиев си знае истината и главния му счетоводител , никой друг
Дааааа а твоето твърдение , че на 100 % сте в УЕФА от вчера беше подкрепено с много факти . ФАКТ !!!
-
vaskonti написа:baraba написа:vaskonti написа:гражданин от село написа:vaskonti написа:гражданин от село написа:Васконти, ти да не си му счетоводител на Домуса?Направил бил 80 мил.
Парите, които се раздават в ЕКТ са общоизвестни.
Първо дай да видим разходите му.Няма никаква информация за официалните му разходи да не говорим за неофициалните, които според мен са не по-малки от първите.Второ няма по-селяндурски от неговите номера.Трето плащат се данъци, ДДС и т.н.
гражданин от село написа:Просто тук са налазили злобни комплексарчета и завистници.Ганчев не е взел отбора, за да участва в ЕКТ и ако това не се случи веднага да си бие камшика.Това им е ясно на завистниците.Парите, които се влагат в ДЮШ и бази са дългосрочни проекти и не зависят от 2г. извън ЕКТ.Сега ще видиш динамовци, сопотлии идругия, който се класира как ще се "нагушат".
Динамовци, делиорманци и барабар Петко с мъжете се надяват това неучастие в ЕКТ да ни сложи прът в колелетата като клуб! Интересно сега кой ли е заблуденият?!

А и самото участие не е "манна небесна"! Искахме да участваме, защото не сме играли в ЕКТ отдавна, но ако не участваме за 2 години, ще го преживеем! Други неща са по-важни, като конкурсът за стадиона и базите, където сме изявен фаворит за спечелването им! Когато вземем базите и стадионът, тогава ще видим кой ще ни спре?!
ПП А и ще видим какво ще стане с обжалването в КАС ?!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
гражданин от село написа:vaskonti написа:baraba написа:vaskonti написа:гражданин от село написа:vaskonti написа:Парите, които се раздават в ЕКТ са общоизвестни.
Първо дай да видим разходите му.Няма никаква информация за официалните му разходи да не говорим за неофициалните, които според мен са не по-малки от първите.Второ няма по-селяндурски от неговите номера.Трето плащат се данъци, ДДС и т.н.
Защо вашите номера градски ли са ? Може да си плаща данъците колкото вас знае ли се ?
pomiqr272 написа:demon777 написа:Жълто-черен Пловдив написа:[offtopic]Какво да ти обясняваме, УЕФА не са глупаци - имат си юристи и следят кой какъв е.
Ботев купи лиценза на Металик за 50 хил лв и започна на негово място във В група. Металик беше закрит за 2 години. Футболистите му бяха разпуснати всеки да ходи където си иска. Това е. Ние изкарахме 2 години в долните дивизии. Не сме се сливали с никой, не сме преименували никого. Знам, че ви боли, съчувствам ви, но това са фактите.[/offtopic]
Нищо ново не казваш.... потвърждаваш думите ми.
Купи ли сте лиценза на сопот. Е ние взехме лиценза на Литекс без пари.
И ние не сме се сливали с Литекс , техните футболисти също отидоха където си искат, ама видиш ли искали в ЦСКА.
И къде са седемте разлики?
Вие не сте вземали нищо, защото просто се преселихте от Ловеч в София и се провъзгласихте за ЦСКА, но не сте ЦСКА, а сте ЦСКА-София, защото ЦСКА фалира и беше закрито на 9 септември 2016 година от човекът, чиито бизнеси постоянно фалират. Ей тъй, ако беше грамотен, щеше да прочетеш в ТР, че Литекс е корекция ЦСКА с бивш президент Ангел Бончев и нищо повече.
[offtopic]Говори ми за Ботев и Сопот.
Нали лиценз не се купуваше миналата година?
Единственият начин Ботев да играе във В група през 2010-2011 беше да преименува Металик Сопот на Ботев.
Само че вече има такъв отбор и затова го именуват Ботевъ. Който няма нищо ама абсолютно нищо със истинския Ботев.
Тоест местите Металик в Пловдив кръщавате го Ботевъ слагате жълти екипи и ....ТЕ,,,, е да ама не.[/offtopic]
Последна промяна от demon777 на 29 май 2017 22:36, променено общо 1 път.
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.