Очаквам адекватен отговор!
Стойчо Младенов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стойчо Младенов
Тик-так имам един въпрос към тебе... що влизаш в тоя форум само когато стане нещо около Стойчо, или свързано с него? 
-
Тик-Так1892
- Контакти:
Teo написа:Тик-так имам един въпрос към тебе... що влизаш в тоя форум само когато стане нещо около Стойчо, или свързано с него?
Това не е така,пиша си във всички теми,може би тук мненията ми са най-много,защото става голяма дискусия.Много са далеч,някои хора от истината.Трол,говедо,даже по-едно време подлога на титан.Аз просто не съм догматик,който ще брани даден човек дори пред очевадните истини.В известен период смятах,че има адекватни хора,които да вземат ЦСКА,но се подведох,а пък с някои си действия,лупи започна да си избелва имиджа,но пък за сметка на това сега си имаме друг човек,който не е много ''сигурен'' и това е Манджуков.Знам и някои подробности от лятната ни подготовка и какво е било лансирано,но Стойчо категорично го е отказал.Така,че какъвто и да е Стойчо,да много косури,понякога вреди на ЦСКА,но е безспорна фигура,нямаме друга такава в момента,така че в тези условия на работа няма друг адекватен вариант.Но аз казах,ако не станеме шампиони и не влеземе поне в ЛЕ,оцеляването е под въпрос,защото не се надявам на тези жълтурковци.
- Logical person
- Контакти:
Тик-Так1892 написа:Teo написа:Тик-так имам един въпрос към тебе... що влизаш в тоя форум само когато стане нещо около Стойчо, или свързано с него?
Това не е така,пиша си във всички теми,може би тук мненията ми са най-много,защото става голяма дискусия.Много са далеч,някои хора от истината.Трол,говедо,даже по-едно време подлога на титан.Аз просто не съм догматик,който ще брани даден човек дори пред очевадните истини.В известен период смятах,че има адекватни хора,които да вземат ЦСКА,но се подведох,а пък с някои си действия,лупи започна да си избелва имиджа,но пък за сметка на това сега си имаме друг човек,който не е много ''сигурен'' и това е Манджуков.Знам и някои подробности от лятната ни подготовка и какво е било лансирано,но Стойчо категорично го е отказал.Така,че какъвто и да е Стойчо,да много косури,понякога вреди на ЦСКА,но е безспорна фигура,нямаме друга такава в момента,така че в тези условия на работа няма друг адекватен вариант.Но аз казах,ако не станеме шампиони и не влеземе поне в ЛЕ,оцеляването е под въпрос,защото не се надявам на тези жълтурковци.
Какво е лансирано лятото, дето Стойчо го е отказал ?
-
Тик-Так1892
- Контакти:
Logical person написа:Тик-Так1892 написа:Teo написа:Тик-так имам един въпрос към тебе... що влизаш в тоя форум само когато стане нещо около Стойчо, или свързано с него?
Какво е лансирано лятото, дето Стойчо го е отказал ?
Не много приятни неща,от които нашият клуб съумява да страни въпреки,че има финансови затруднения.Това мога да ти кажа само.
Тик-так повярвал, че Жеков може да пише във Фейсбук, че даже и да хули Стойчо
Кой пенсионер ползва Фейсбук, бе
Ако иска да говори идиотщини, а аз съм сигурен, че не би го направил, щеше да се обади на донбидон или на някой духач ( Тодор Кирков става за тая работа ) и готово
Ама Жеков не е тъпо копеле като Майкъла, затова и винаги ще е една от най-големите легенди и една от най-уважаваните личности в ЦСКА
По това се познават що-годе разумните хора - знаят да си мерят приказките
Ицата може да е доста необразован и простоват, но също никога не е прекалявал и не е плюл по ЦСКА ...
Леевски, оле
Това дето се появи в ЛФ от един (теле - В.В), че Жеката подписал 200 бона преди нова година на Стойчо е поредната олигофрения хахха
После деликатно поправи заглавието в сайта... жалка картинка е тоя Виктор Вутов!
Телета работят по всякакъв начин да може Стойчо да си тръгне, щото просто светлина в тунела няма да има за тях...
После деликатно поправи заглавието в сайта... жалка картинка е тоя Виктор Вутов!
Телета работят по всякакъв начин да може Стойчо да си тръгне, щото просто светлина в тунела няма да има за тях...
- Logical person
- Контакти:
Жеков няколко пъти е казвал, че профила му във фейса е фалшив.
-
petko.h.markov
- Контакти:
Logical person написа:Тик-Так1892 написа:http://www.livesport.bg/legenda-i-chlen-us-na-cska-napravi-na-puh-i-prah-stojcho-snimka-69291.html
Край със спокойствието в ЦСКА!''Псевдо легендите'' изпълняват поръчките на Манджуков и сега май Стойчо наистина ще си тръгне,в най-неподходящият момент!!!!Явно ''легендите'' на клуба не искат да сме шампиони и искат клуба да попадне в ръцете на съмнителни типове,които да ги поят.
Това са рисковете на възрастта. Просто идва един момент, когато човек трябва да се оттегли от обществения живот. Паро Никодимов вече се орезили безвъзвратно, дано и Жеков не тръгне по неговите стъпки.
И ти като синоптиците разчитате на късата памет на хората.И не наричайте Жеков"псевдо легенда".Спечелил "златна,сребърна и бронзова"обувка,най-големия голмайстор на България,вкарал голове на световни отбори и много други постижения.
- Logical person
- Контакти:
petko.h.markov написа:Logical person написа:Тик-Так1892 написа:http://www.livesport.bg/legenda-i-chlen-us-na-cska-napravi-na-puh-i-prah-stojcho-snimka-69291.html
Край със спокойствието в ЦСКА!''Псевдо легендите'' изпълняват поръчките на Манджуков и сега май Стойчо наистина ще си тръгне,в най-неподходящият момент!!!!Явно ''легендите'' на клуба не искат да сме шампиони и искат клуба да попадне в ръцете на съмнителни типове,които да ги поят.
Това са рисковете на възрастта. Просто идва един момент, когато човек трябва да се оттегли от обществения живот. Паро Никодимов вече се орезили безвъзвратно, дано и Жеков не тръгне по неговите стъпки.
И ти като синоптиците разчитате на късата памет на хората.И не наричайте Жеков"псевдо легенда".Спечелил "златна,сребърна и бронзова"обувка,най-големия голмайстор на България,вкарал голове на световни отбори и много други постижения.
И кога съм го нарекъл "псевдо" ? А както се оказа, той не е писал и нищо.
Тики-така, ама много лесно се заблуждаваш и си много импулсивен и първосигнален ,когато се касае за нещо негативно около ЦСКА и Стойчо,щото така бе„ сладур“,що не си такъв и за хубавите неща

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!