Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Да кажем, че в началото на миналата година или края на по-миналата Ганчев се беше разбрал с кредиторите да им плати 15 милиона за 5 години. Резултатът щеше да е - пълно и абсолютно единство между феновете, участие в ЕКТ още миналата година, както и следващите две, за които сега има наказание. В задачата се пита - щеше ли Ганчев да избие тия 15 милиона за тези пропуснати 3 години с приходи от ЕКТ, трансфери, реклами, нови спонсори, билети?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Пич, хайде да не ми даваш наклон на оная работа, щото нито си ми на годините (съдейки по ник-а ти), нито си ми на акъла (съдейки по писанията ти). Това, което съм постнал е от правилника за лицензиране на отбори на УЕФА за ЕКТ. Ако имаш проблеми с английския, да ти помогна...CSKA 78 написа:Lyubaka01 написа:CSKA 78 написа:
Мозък, нали точно за това писах в предишен коментар! Михайлов поискал да бъде направено изключение на тези правила! Само че има нов формат на първенството и всички, които са членове вече се водят нови клубове за този формат! Това ясно ли е?! След като си тръгнал да търсиш, тогава няма да те затрудни да потърсиш и правилото на УЕФА за спортното предимство при новите клубове!
Ти си неспасяем случай... Как точно щом "всички, които са членове се водят нови клубове за този формат", "новият клуб" Етър се класира директно вППЛ, а ЛОКО СФ дори и да се беше класирало, няма право тоя сезон да играе там??? Голям си мислител...
Пич, намерили правилото на УЕФА, за което писах по-горе!? Бягай тогава да го търсиш!
-
- Контакти:
"Въпреки това, след внимателна преценка, УЕФА стигна до заключението, че ПФК ЦСКА-София, след промените в правната си структура през юни 2016 г., е в противоречие с член 12 от CL & FFP и "тригодишното правило".
В резултат на това ПФК ЦСКА-София може да не кандидатства за лиценз на УЕФА за клубни състезания на УЕФА за следващите два сезона (2017/18 и 2018/19)."
Сега му е времето да извадите от нафталина така познатия лозунг:
"ЦСКА-София ще се върне там където му е мястото-познатия евроубиец на шампиони"
В резултат на това ПФК ЦСКА-София може да не кандидатства за лиценз на УЕФА за клубни състезания на УЕФА за следващите два сезона (2017/18 и 2018/19)."
Сега му е времето да извадите от нафталина така познатия лозунг:
"ЦСКА-София ще се върне там където му е мястото-познатия евроубиец на шампиони"
Lyubaka01 написа:Пич, хайде да не ми даваш наклон на оная работа, щото нито си ми на годините (съдейки по ник-а ти), нито си ми на акъла (съдейки по писанията ти). Това, което съм постнал е от правилника за лицензиране на отбори на УЕФА за ЕКТ. Ако имаш проблеми с английския, да ти помогна...CSKA 78 написа:Пич, намерили правилото на УЕФА, за което писах по-горе!? Бягай тогава да го търсиш!
Пич, не аз се опитвам да давам наклони, а ти! Казах ти, че точно това правило можеше да бъде избегнато!
Михайлов е поискал да се направи изключение на това правило, което означава признание за вина! Трябваше просто документите да бъдат подадени, без да се иска да се правят изключения! Да ти го напиша ли на английски, дали ще ме разбереш е друг въпрос!?
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вината на Михайлов е, че заради тоя гнусен инцест, наречен ЦСКА-София, създаден за да ощети държавата и немалко физически лица с 20 милиона, измисли тоя малоумен вариант на първенството.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
[offtopic]Когато пишех, че каквито и развръзки да има, то третия ще играе баража тук някой ми се подиграваха.
Ей ви го сега отново, като факт, бараж Левски - Верея, а четвърти се класира директно, то ест отбора на Дунав.[/offtopic]
Ей ви го сега отново, като факт, бараж Левски - Верея, а четвърти се класира директно, то ест отбора на Дунав.[/offtopic]

PFC Litex написа:[offtopic]Когато пишех, че каквито и развръзки да има, то третия ще играе баража тук някой ми се подиграваха.
[offtopic]Не са съобщили все още дали динамовци ще получат лиценз за ЕКТ! Ако не получат такъв, тогава ще станат още по-невероятни врътки!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
И как да бъде избегнато? Те в УЕФА трева пасат! И не се сещат че са отказали на Литекс участие като ЦСКА-София в младежката ШЛ... Пиши си, не ми пречиш...CSKA 78 написа:Lyubaka01 написа:Пич, хайде да не ми даваш наклон на оная работа, щото нито си ми на годините (съдейки по ник-а ти), нито си ми на акъла (съдейки по писанията ти). Това, което съм постнал е от правилника за лицензиране на отбори на УЕФА за ЕКТ. Ако имаш проблеми с английския, да ти помогна...CSKA 78 написа:Пич, намерили правилото на УЕФА, за което писах по-горе!? Бягай тогава да го търсиш!
Пич, не аз се опитвам да давам наклони, а ти! Казах ти, че точно това правило можеше да бъде избегнато!
Михайлов е поискал да се направи изключение на това правило, което означава признание за вина! Трябваше просто документите да бъдат подадени, без да се иска да се правят изключения! Да ти го напиша ли на английски, дали ще ме разбереш е друг въпрос!?
PFC Litex написа:[offtopic]Когато пишех, че каквито и развръзки да има, то третия ще играе баража тук някой ми се подиграваха.
[offtopic]Тъкмо човек си мисли, че БФС са счупили всички тъпомери и те намират още един, по-голям и го трошат и него. Догодина направо да коронясат 5-тия за шампион, първите два отбора в класирането да изпадат във Втора лига, 7-мия и 8-мия (все пак ще е сезон 2017/2018) да се класират за Европа, а третият да бъде жестоко наказан с парична глоба в размер на 1% от БВП на Малайзия, ако името на отбора не започва с "Ъ".
Пълно безхаберие и липса на всякакви логика, здрав разум, справедливост и спазване на законите! И ядрена бомба в централата не може да заличи миризмата на лай*а, които тези сътвориха в последните години.[/offtopic]
Пък за вас, ЦСКА-София-ри, честита победа снощи!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
-
- Контакти:
Няма го Барабата да пусне тук писанията на ГА и после мъдро да заключи:
"Както винаги ГА точен и безкомпромисен"
Ако сега бяхме месец май 2016г щях да ви попитам:"Не ви ли е срам?"
Сега този въпрос е излишен.
"Както винаги ГА точен и безкомпромисен"
Ако сега бяхме месец май 2016г щях да ви попитам:"Не ви ли е срам?"
Сега този въпрос е излишен.