http://nogomania.com/Slovenski-Nogomet/ ... iboru.aspx
След Фаич, Бохар също подписва с Марибор. А след мачовете от ЕКТ казах, че тези двамата могат да ни помогнат.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)
Везалов за автогола: Кофти стечение на обстоятелствата
за някой кофти за други не чак толкова [wrapimg=]http://fortegames.com/forum/images/smilies/thumbup.gif[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
-
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Везалов за автогола: Кофти стечение на обстоятелствата
за някой кофти за други не чак толкова [wrapimg=]http://fortegames.com/forum/images/smilies/thumbup.gif[/wrapimg]
За мен е добро стечение на обстоятелствата!

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
- Червени_шампиони
- Контакти:
Мартин Смоленски донесе нова купа на “армейците”, вкара 22 гола в 7 мача, отказа на Ясен Петров
Юношите на ЦСКА от набор’2003 прибавиха нова купа в колекцията си. След като преди около месец младите “армейци” завоюваха купа “Георги Аспарухов”, побеждавайки и двата отбора на Левски, днес възпитаниците на Сашо Борисов надиграха Лъвчетата с 6:1 и триумфираха в турнира на ФК Ферион и Аматьорската мини футболна лига за деца, родени след 1 януари 2003 г., който се проведе на спортния комплекс “Грийнспорт” в столицата.
В герой за “червените” отново се превърна суперталантът им Мартин Смоленски. Младокът, който вече има три хеттрика срещу Левски, отбеляза 22 гола в 7 мача и превърна надпреварата в поредния си рецитал.
Успехът на ЦСКА е още по-ценен и с оглед на факта, че “армейците” играха без четирима от основните си футболисти, които преди около седмица напуснаха школата заради лошите условия и преминаха в отбора на Барса БГ.
Днес ЦСКА можеше да понесе още един тежък удар. На турнира присъстваше шефа на ДЮШ на Левски Ясен Петров, който отправи оферта към Смоленски да облече синия екип. Отговорът обаче дойде моментално и гласеше еднозначното, но категорично: “Не, не искам”. “Това е втора покана, която ми отправят от Левски, но аз няма как да приема. Не искам да играя там. Аз обичам ЦСКА. Щастлив съм да нося екипа на този отбор и няма да го предам. Мечтата ми е да се развивам тук”, сподели пред Sportline.bg Смоленски.
Майка му да *** и държава умряла, застреляха кой ли не само тия боклуци няма кой да ги убие.

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Набор 2003 отказал на Ясен Петров..... да се смееш ли.. да плачеш ли
Отнонсо юношите, родени през 2003 -това е убийствен материал

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Набор 2003 отказал на Ясен Петров..... да се смееш ли.. да плачеш ли![]()
А не е ли? И се научи да пишеш!
memnto написа:Кашчей написа:Набор 2003 отказал на Ясен Петров..... да се смееш ли.. да плачеш ли![]()
Той друго има предвид. Свързано е с буквоядството, това изкуство се владее от много малко хора тук, а Кашчей е основния му стожер.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
memnto написа:Кашчей написа:Набор 2003 отказал на Ясен Петров..... да се смееш ли.. да плачеш ли![]()
2003-а и юноши..... ти разсъждаваш ли нормално?Че някои от тях сигурно още нямат навършени и 10 години.
ПП-За моят правопис не се грижи!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
vaskonti написа:memnto написа:Кашчей написа:Набор 2003 отказал на Ясен Петров..... да се смееш ли.. да плачеш ли![]()
Той друго има предвид. Свързано е с буквоядството, това изкуство се владее от много малко хора тук, а Кашчей е основния му стожер.
Буквоядството, когато става дума за журналистически "раздумки" никак не е маловажно.Гледам, че материалът е от Спортлайн, обаче никой не тръгва да оборва истинността му, защото е позитивен за ЦСКА.Не мисля, че ще има изказвания от сорта на: " Аз на Спортлайн не вярвам нито дума!".Съвсем други щяха да са реакциите, ако беше нещо негативно написано.. или не мислиш така

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":