Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 29 май 2017 14:53

OOP написа:КонанчУ, мен официално становище не ми трябва, защото ми се отдава да мисля ! Нещо което ти не можеш, а останалите просто отказват да го правят, защото така им е по-удбно! Щом я докарахте до там, като викаме бии чорбата по главата да се радвате и да викате тези ни припознаха, наистина сме ЦСКА - значи сте издълбали дъното. Нашите наркомани може и да събличат играчи и треньори, но това е нищо в сравнение с вашата "винаги вярна" публика ! Единствените в света, които се радваха на ФК Лупи и се кефеха на Литекс още преди да бъде преименуван! А месеци преди това сами казаха това което пише в подписа ми.

Така , така , видяхме мисловните ти процеси до какво водят ... :mrgreen: Я сега пак ни обясни , на нас простосмъртните , как се брои МИНАЛА година , когато се класираме СЕГА ... :shock: Ако наказанието беше не за три години , ами за една , това по твоята гениална логика означава , че ще е изтърпяно преди да са ни наказали още .... :o :shock: Ама иначе добре разсъждаваш ... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 29 май 2017 14:56

Какви неблагодарници, да обиждат най-големите си припознавчи от соофия запад....
[center]Levski & Lazio[/center]

RedStar2016

Мнениеот RedStar2016 » 29 май 2017 14:57

Господа "припознавачи", с много от вас сме били дълги години заедно в сектора и сме се раздавали за любимия ЦСКА. Когато се случи най-гадното и ни изхвърлиха от А група, трябваше веднага да направим най- естественото нещо на света. Да си направим нов отбор и ако някой толкова обича ЦСКА щеше да купи акциите и да ни е президент. Като другите отбори щяхме да си запазим историята и постиженията. Миналата година щяха да ни поканят като Локо Сф в Б група, а следващата да играем отново в А. Без разединение, без наказания, без да се дават излишни пари за емблеми и стари потници, без да се канят оранжеви селяни на Армията и да им се кланяте. Сега две години след онзи момент сте едно голямо нищо.
Няма титла, няма история, няма ЕКТ а от утре може и емблема да нямате. И тогава ще се запитате кой ми с.ра в гащите, защото каквото човек сам си направи никой друг не може да му го стори. Радвайте се на победи над най-куция отбор на Левски от 50 години и продължавайте да слушате на Дърпатов и ГА простотиите, накрая ще останете само платените фенове и няма да имате нищо общо с магията ЦСКА.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 29 май 2017 14:57

Ако това с уефата беше вярно поне половината от медиите щяха да покажат официалното писмо с подпис и печат не съм видял до сега такова никъде
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 29 май 2017 14:59

demon777 написа:Ако това с уефата беше вярно поне половината от медиите щяха да покажат официалното писмо с подпис и печат не съм видял до сега такова никъде

Ей ги тия, упорити до безкрай :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 29 май 2017 15:00

RedStar2016 написа:Господа "припознавачи", с много от вас сме били дълги години заедно в сектора и сме се раздавали за любимия ЦСКА. Когато се случи най-гадното и ни изхвърлиха от А група, трябваше веднага да направим най- естественото нещо на света. Да си направим нов отбор и ако някой толкова обича ЦСКА щеше да купи акциите и да ни е президент. Като другите отбори щяхме да си запазим историята и постиженията. Миналата година щяха да ни поканят като Локо Сф в Б група, а следващата да играем отново в А. Без разединение, без наказания, без да се дават излишни пари за емблеми и стари потници, без да се канят оранжеви селяни на Армията и да им се кланяте. Сега две години след онзи момент сте едно голямо нищо.
Няма титла, няма история, няма ЕКТ а от утре може и емблема да нямате. И тогава ще се запитате кой ми с.ра в гащите, защото каквото човек сам си направи никой друг не може да му го стори. Радвайте се на победи над най-куция отбор на Левски от 50 години и продължавайте да слушате на Дърпатов и ГА простотиите, накрая ще останете само платените фенове и няма да имате нищо общо с магията ЦСКА.

РЕСПЕКТ :!:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 29 май 2017 15:01

RedStar2016 написа:Господа "припознавачи", с много от вас сме били дълги години заедно в сектора и сме се раздавали за любимия ЦСКА. Когато се случи най-гадното и ни изхвърлиха от А група, трябваше веднага да направим най- естественото нещо на света. Да си направим нов отбор и ако някой толкова обича ЦСКА щеше да купи акциите и да ни е президент. Като другите отбори щяхме да си запазим историята и постиженията. Миналата година щяха да ни поканят като Локо Сф в Б група, а следващата да играем отново в А. Без разединение, без наказания, без да се дават излишни пари за емблеми и стари потници, без да се канят оранжеви селяни на Армията и да им се кланяте. Сега две години след онзи момент сте едно голямо нищо.

Ти пък , къде видя разделение :shock: Разделение не може да се каже при положение , че съотношението е 100 към 1 , тогава има отлюспване или отделяне , но не и разделение ;) А , колко е успешен модела фенове да издържат един футболен клуб се видя при ония с .... чАстния път към върха , където им лъснаха всички завери ;)
Това с историята стана банално тъпо вече , на китайски ли да ви се обясни , че историята НЕ е АКТИВ на някакво Търговско д-во !!! Приносители на историята сме ние , легендите , музея .... всичко това си го имаме и ще си го имаме и в бъдеще за разлика на едни отлюспили се от червената общност ;)
Последна промяна от baraba на 29 май 2017 15:04, променено общо 1 път.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 май 2017 15:02

http://btvnovinite.bg/article/sport/uef ... ezona.html

Аз лично не намирам такава новина в сайта на уефа.....

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 май 2017 15:03

Първо, да използвам случая да честитя на победителите вчерашния резултат. Победата е категорична и неоспорима. Явно те са по-добрият отбор.
Второ, що се касае до решението на УЕФА, то не е изненада. Още миналата есен с решението за МШЛ беше ясно какво ще последва. Това, че тук няколко трубадура и разни дърпатковци убеждаваха в противното си е за тяхна сметка. ЦСКА-София е нов клуб и няма нищо общо с ЦСКА. И ако документите на ЛК, БФС и ТР не бяха достатъчни за някои да го схванат, то добре е да си закачат на стената в рамка решението на УЕФА.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 май 2017 15:04

W84me написа:
demon777 написа:Ако това с уефата беше вярно поне половината от медиите щяха да покажат официалното писмо с подпис и печат не съм видял до сега такова никъде

Ей ги тия, упорити до безкрай :mrgreen:

Ти се се пооправил от снощи гледам . Снощи беше изтерясъл ..изписа 15 страници... Сега си си същия като преди ...ехидно и лукаво едно изрчение :) Е така те искам ,защото снощи беше в прединфарктно състояние

Върни се в “ЦСКА”