Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот petko.h.markov » 29 май 2017 13:14

baraba написа:
petko.h.markov написа:
"Нека БФС ви каже какъв е този вариант. Те под една или друга форма избягваха сътрудничеството с нас, но вече и те са наясно, че ПФК ЦСКА АД няма как да бъде пълноправен член на футболния съюз. Те ни предложиха друго юридическо лице да бъде правоприемник на сегашното", каза Георгиев.

Оооооооооо ..... невероятно но факт ...... Петко след една година , най-после прозря , че това , което казах преди година е ... истина !!! Че варианта за тази юридическа врътка е предложен именно от правния отдел на БФС и е съгласуван и с УЕФА и за това лично аз , нямам никакви притеснения относно участието на ЦСКА в ЕКТ , както и ФАКТА , че едно юридическо лице , сменя друго юридическо лице , управлявайки един и същи футболен отбор ;) Браво Петко .... браво Марков ... :o

Да се припомни,не за друго.Умните в този форум ви го казваха,но...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 май 2017 13:16

И вместо да ми държиш сметка на мен, помисли дали не е редно, ако не да се извиниш, то поне да замълчиш смирено! Ти и разните му бараби, Конани, жокери и т.н.!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 май 2017 13:21

vaskonti написа:И вместо да ми държиш сметка на мен, помисли дали не е редно, ако не да се извиниш, то поне да замълчиш смирено! Ти и разните му бараби, Конани, жокери и т.н.!

На теб никой не може да ти държи сметка,защото веднага го триеш :) Самозабравил си се вече

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 май 2017 13:23

gihuelo написа:
vaskonti написа:И вместо да ми държиш сметка на мен, помисли дали не е редно, ако не да се извиниш, то поне да замълчиш смирено! Ти и разните му бараби, Конани, жокери и т.н.!

На теб никой не може да ти държи сметка,защото веднага го триеш :) Самозабравил си се вече

Пиши по темата, ако обичаш.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 май 2017 13:23

baraba написа:
Армейци,

Утре в гр.Кърджали ще се проведе търгът за активите на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност). ОСК ЦСКА счита, че емблемата по право принадлежи на армейската общост и на никой друг. Всякакви опити за домогвания от страна на външни фактори към нещо, което е изконно наше, не могат и няма да бъдат допуснати. Такива опити за посегателство нямат нищо общо с честта и морала. Те са далеч от армейските ценности, които всички ние изповядваме. Трябва да се знае, че ЦСКА не е само футбол!

Членовете на ОСК ЦСКА развиват близо 20 вида спорт и ние няма да приемем натрапници в нашия армейски дом! Червената общност е направила своя избор и ОСК ЦСКА застава зад него.

САМО ЦСКА!

Председателски съвет на ОСК ЦСКА

Поздравления за позицията на ПС на ОСК ЦСКА.
Армейците трябва да се поддържаме.Днес футболния ЦСКА има нужда от подкрепа,утре ще е волейбола и така....
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 29 май 2017 13:24

Сега трябва всички онези съфорумци, които ни убеждаваха, че всичко е наред и ЦСКА-София ще играе в ЕКТ, а всеки, който каза обратното бе обиждан, псуван и плют или да си изтрият профилите или да се извинят официално ! На мен поредното доказателство, че не сте ЦСКА ми е повече от достатъчно!
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 29 май 2017 13:25

Понеже ме спомена , да попитам , за какво си мислиш , че дължа извинение :roll: Защото според мен , нито съм обиждал някой , нито дължа извинение на някой !!! Това , дали УЕФА ще допусне или няма да допусне ЦСКА предстои да разберем , още три дена максимум до официално съобщение , останалото е журналистически полюции за сега ;) По скоро ти според мен дължиш извинения на много потребители , че като модератор нямаш право да робуваш на лични пристрастия , камо ли да ги прояваш на практика ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 май 2017 13:27

vaskonti написа:
PFC Litex написа:По едно извинение няма да е лошо някои тук да направят.

Чекай ти....

Но аз им предложих още оня ден - понеже не им пука за мнението на УЕФА, да вземат да си изберат някой отбор, да играят с него на 29 юни и да настояват с пълен глас, че това е официален мач за ЕКТ. Точно както с пълен глас тръбят наляво и надясно, че това е ЦСКА с надеждата, че колкото по-настоятелно тръбят, толкова по-вярно става.

Какво сам си направиш, никой не може да ти го направи.
Общите загуби от това наказание вероятно ще се равнят на дълговете на фалиралото дружество, които трябваше да се платят. Всичките схеми и врътки се оказаха за този дето духа.
Не се знае, знае ли се утре да не зарежат и емблемата, но за това ще разберем днес до 17:00 когато е крайният срок за задатъка.
От ръководството на ЦСКА-София идеално си знаеха нещата, но се опитваха да мамят, само че онези в централата на са продажници, като управниците в България.
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 май 2017 13:31

Eminem написа:Голям смях е като четеш мненията на разни припознавачи за случая с лиценза..... :lol: :lol: :lol:
А бе защо не ви допуснаха в ЕКТ ?

Честито класиране в Европа.Успяхте да запазите третото място мъжки,което ви гарантира мястото. 8-) Успех отново и дано имате повече късмет от предишното ви служебно класиране преди десетина години. 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 29 май 2017 13:33

OOP написа:Сега трябва всички онези съфорумци, които ни убеждаваха, че всичко е наред и ЦСКА-София ще играе в ЕКТ, а всеки, който каза обратното бе обиждан, псуван и плют или да си изтрият профилите или да се извинят официално ! На мен поредното доказателство, че не сте ЦСКА ми е повече от достатъчно!

Ти вместо да пишеш глупости , вземи почерпи , че ви пожалихме и се отървахте само с ... редовната тройка :mrgreen: Сега след ТРОйчо Младенов идва ред и на ТРИмен Белчев .... :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”