Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот Червени_шампиони » 29 май 2013 20:09

валидол за теб написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:от личния архив е. ама качете и вие нещо деба

Лол :roll: Тъкмо си помислих, че е Росен от Русе, ет5, а то излезе.......:roll: Моите уважения за Росен.
Един въпрос имам: Какво имаше предвид Велислав Вуцов с това си изказване към Томислав Русев? Ако някой знае, нека сподели.
Ти каза за мен много неприятни неща, Томе, но аз ще ти отговоря насаме, а не сега в ефир. Ще ти кажа такива неща, че крокодилски сълзи да ти потекат”, каза още разяреният Вуцов.

Кое е това срамно нещо за Томислав, давам ви жокер- свързано е с неговата майка.

Майка му е циганка, защото няма говедо на което поне единия родител да е циганин? :lol: Сега сериозно..циганка ли е, защото той ми изглежда прекалено мургав?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 29 май 2013 20:16

Янис Зику написа:Майка му е ковра или в краен случай мъж.

Съжалявам много, но за малко непознахте :(
Втори жокер: Свързано е с треньора на г-н Русев в юношиските му години в школата на Левски.

п.п. Понеже е загадка, ще има и награда. А тя е;
Двудневно гостуване в мазето на Росен от Русе, ет5, с осигурена храна, основно зеленчукова.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 29 май 2013 20:22

Червени_шампиони, отговорът на вашият въпрос е - НЕ, не е циганка.

Явно доста ви затрудних, затова жокер номер 3
Благодарение на майчината всеотдайност и треньорската разкрепостеност, бледият тогава юноша Томислав Русев, въпреки неорентираните си движения на футболният терен, дълги години е несменяем титуляр в юношите на Левски.
Това беше и последният жокер.

Росенееее, ще имаш гости :!:
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 29 май 2013 21:20

Майка му е спала с треньора му (били са любовници)?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 29 май 2013 21:27

Червени_шампиони написа:Майка му е спала с треньора му (били са любовници)?

Браво. Вие познахте загадката, за което поздравления. Относно наградата, моля свържете се с потребителя Росен от Русе, за да се уговорите за точна дата и да уточните менюто. Ето и една специална песен, която ви препоръчвам при срещата ви с него. Като ви агитирам да виете като вълк на нея(песента), ще останете впечатлен от неговата реакция. ...... Росененеееее, Русе, ет 5....Аууууууу, Росене :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GC5E8ie2pdM[/youtube]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 29 май 2013 22:29

Марибор повежда, тия играят футбол.

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 29 май 2013 22:33

Янис Зику написа:Марибор повежда, тия играят футбол.

Явно треньорите в тяхната дюш не са толкова разкрепостени, като българските :roll:

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 30 май 2013 11:48

Дами и Господа, Николай Митов е новият старши треньор на Левски. Да им е честито. В това намирам една лоша новина.
С него за треньор, Левски София, кв. Подуене ет.5, никога няма да вземе калъфка :cry:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 май 2013 12:46

валидол за теб написа:Дами и Господа, Николай Митов е новият старши треньор на Левски. Да им е честито. В това намирам една лоша новина.
С него за треньор, Левски София, кв. Подуене ет.5, никога няма да вземе калъфка :cry:

[offtopic]Митов е един много добър млад треньор и пасна идеално на подуянци.Страхотен ход на Батков и дано не го разкара още след първия провал в Европа.На Митов трябва да му се даде време (5-6 години) за да изгради един добър отбор и ако за това време не се справи със задачата,тогава да се гони от Левски.[/offtopic]
Последна промяна от GOLEADOR на 30 май 2013 13:20, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 30 май 2013 13:07

Просто се чудя как можахте да напълните тема със заглавие "Магията на ЦСКА" с толкова много плява?!? :roll:

Върни се в “ЦСКА”