delqnski47 написа:Местене на клуб на повече от 60 км(май беше) по закон е невъзможно.ТР не отчита всичко.
Дали е невъзможно, не знам, но в лиценза ви ясно пише, че ПФК Литекс сменя адреса си от Ловеч, ул. Кубрат на София, ул. Драган Цанков .....
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Местене на клуб на повече от 60 км(май беше) по закон е невъзможно.ТР не отчита всичко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
petko.h.markov написа:В отговор на писмото ви от 20 юли 2016 г., съжаляваме да ви информираме, че УЕФА не може да допусне клуб ПФК Литекс Ловеч до Младежката Шампионска лига за сезон 2016/2017 под новото име ПФК ЦСКА-София, защото операцията, извършена между споменатите клубове не може да бъде определяна като равнозначна на просто променя на името на клуба, но е придружена от редица стъпки (сливане с друг клуб, промяна на собствеността на клуба, преместване на централата от Ловеч в София, тоест в град на разстояние повече от 150 км), което ни кара да разглеждаме ПФК ЦСКА-София като нов и различен клуб в сравнение с ПФК Литекс Ловеч. Като такъв ние приемаме, че допускането на ПФК ЦСКА-София до Младежката Шампионска лига за сезон 2016/2017 би било противоречащо на Член 51(3) от правилника на УЕФА.
1982 написа:delqnski47 написа:Местене на клуб на повече от 60 км(май беше) по закон е невъзможно.ТР не отчита всичко.
Дали е невъзможно, не знам, но в лиценза ви ясно пише, че ПФК Литекс сменя адреса си от Ловеч, ул. Кубрат на София, ул. Драган Цанков .....
vaskonti написа:Клуб може да се премести и на повече от 150км, но това го прави не друг, а нов клуб. Повтарям - не друг, а нов. Както каза колегата Делянски, пише си го ясно в писмото на УЕФА.
Идея си нямам по каква логика някои решиха, че с това местене не само, че този нов клуб следва да се окаже нашия си ЦСКА, ами и самото местене се отрича най-нагло. Хем ми цитирате това писмо на УЕФА в опит да ни убедите, че това не е Литекс, хем удобно отричате частта за МЕСТЕНЕТО на Литекс.
delqnski47 написа:1982 написа:delqnski47 написа:Местене на клуб на повече от 60 км(май беше) по закон е невъзможно.ТР не отчита всичко.
Това не означава че е Литекс.Тва да не са ти домати.Местиш ги и те пак си остават домати така е.Тука с дружествата нещата са различни.Ето там горе прочети - УЕФА,писмото и т.н.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Напротив, точно Литекс означава, че е. Лиценз не може да се ползва от чужд клуб,
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта