OOP написа:Ozzimozzi написа:[offtopic]OOP, когато отиваш в "чужда къща" да си кажеш "твоята истина", то е нормално да го направиш еднократно. Обаче всеки ден да "влизаш с касата", да си натрапваш т.нар. "истина", да раздаваш квалификации и обиди, си е чиста проба провокация и е обяснима реакцията на "домакините".
И тъй като ме споменаваш в съчетание с "многопрофилни мозАци", ще те помоля да посочиш точно кои са ми другите профили, подкрепено с конкретни доказателства. При положение, че не разполагаш с такива, ще те помоля да си коригираш поста, като в противен случай си запазвам правото да те наричам "безмозАчен олигофрен"![/offtopic]
[offtopic]Това ти как ще ме наричаш много слабо ме интересува! Това само показва колко сте слаби, как сами не си вярвате и колко ви е страх, когато някой ви говори с факти, а не със заучени клишета! Страхът ви тресе яко и като няма какво да кажете започвате да обиждате, да плюете и да показвате истинската си същност! Та озимози наричай ме, както си решил, аз от такива като теб няма как да се обидя! Даже ми е забавано да ви гледам как се давите в злоба.......[/offtopic]
Да бе да .... не го интересувало , абе всичките подуенчета една майка май ги е раждала

Като не те интересува , какво търсиш тук , ами не си седиш у вашия подфорум ??? Като настояваш да ни НАЛАГАШ твоето виждане , което в повечето случаи дори и не се доближава до истината , какво показваш , единствено и само че определено те вълнува и интересува какво се случва с ЦСКА , не някой друг , а именно и конкретно с ЦСКА , ти можеш да си пишеш каквото си искаш , но това не променя този факт !!! И още една корекция , футболния отбор Литекс не си е сменил името , а си продължава да си играе с него и до ден днешен , дори стигна до 1/2 финал за КБ

Предполагам , като си толкова наперен си чувал , че в правилника на БФС е недопустимо някой отбор да си смени името и друг да му го използва поне в рамките на 5 години

Така че гледай си вашето умряло отборче , защото там нещата са плачевни , утре ще ни легитимирате за пореден път със засиленото си присъствие и ... те така , живота продължава