Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 21 май 2017 01:18

Много поздрави от Бодура :mrgreen: :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fBpi4EdaBYk[/youtube]
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 21 май 2017 03:12

Голмайсторът на ЦСКА в последния шампионски сезон на клуба 2007/08- бразилецът Ней, даде интервю . Кариоката е един от най-близките приятели на нападателя Фернандо Каранга и разкри любопитни подробности за него. Той се върна назад към най-паметните си мигове с червената фланелка и обеща при първа възможност да дойде да гледа мач на отбора и да подкрепи приятеля си Каранга от трибуните.

- Ней, с какво се занимаваш в момента?
- В момента живея в Китай. Нямам отбор, но преговарям с местен тим и ако всичко е наред, с отварянето на летния трансферен прозорец в страната ще подпиша. Не желая обаче да разкривам името му на този етап.

- Следиш ли какво се случва в ЦСКА?
- Напуснах клуба преди много време и малко съм изостанал като цяло с живота около него, но това не ми пречи да следя всички новини в интернет. Следя също така профилите на играчите в Инстаграм и по този начин гледам да не изоставам твърде много.

- Ти си един от близките приятели на нападателя ни Фернандо Каранга, разкажи ни малко повече за приятелството ви и периода, в който сте играли заедно?
- Познавам се с него от доста време, от периода, в който играхме заедно в бразилския клуб Боа Ешпорте. Той е мой голям приятел и наистина уникален футболист. Ако той беше в ЦСКА, когато играех аз, ние двамата нямаше да имаме спирка и щяхме да сме сред топ нападателните двойки в Европа. Въпреки че нямахме възможност да играем заедно в ЦСКА, аз много се радвам на головете му и непрекъснато поддържаме контакт, разказва ми за живота си в София. Дано не спре да вкарва.

- Кое е най-силното качество, което той притежава?
- Има инстинкт на хищник пред противниковата врата. Знае къде да застане, в кой момент, бърз е, играе страхотно с глава. Според мен ЦСКА уцели джакпота с него, ще видите, че той ще е звездата на отбора в близките няколко години.

- Говори се, че преди да подпише се е посъветвал с теб и вече мнозина ви сравняват като начин на игра.
- Това само може да ме радва, че ни сравняват. Искрено се надявам той да има моите успехи с червената фланелка. А иначе каквото трябва съм му казал, разбира се. Като съвет сега мога да му дам преди всичко да осъзнава важността на червената фланелка. Тя тежи, задължава. Да играе преди всичко за тази прекрасна публика, той останалото си го може.

- Кой е най-скъпият ти спомен с червената фланелка?
- Голът срещу Тулуза, макар че отпаднахме. Направихме силен мач, но малшансът ни попречи да ги отстраним. Другият е, когато победихме Литекс за Суперкупата и грабнахме трофея. Беше страхотен мач също.

- Успя ли да се отърсиш от шока след смъртта на бившия ти съотборник на "Армията" Фелипе Машадо?
- Не съвсем. Той ми беше като брат. Голяма трагедия беше това, което се случи с всички от Шапакоензе. След смъртта му говорих веднъж с жена му Алине и с баща му, сега се подобряват, доколкото може, въпреки голямата мъка. Точно тук е моментът да кажа, че видях как ЦСКА почете паметта му с черната фланелка и бях наистина трогнат и впечатлен. Ето това е магията на ЦСКА!

- Какво искаш да кажеш на публиката на ЦСКА?
- Каквото и да кажа, ще е малко. Аз съм един от вас. Изпращам прегръдка на всеки един от вас. Планирам да дойда да гледам някой мач и ще се седна в Сектор Г. Искам още веднъж да усетя тази неповторима атмосфера и ще го направя.

Цветан Дерменджиев
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 21 май 2017 09:39

Такава радост след равен с Лудогорец?!?! Това ако е ЦСКА........Да не говорим за публиката, която почти цял мач бе по-тиха и от green ladies типично като........фенове на Литекс !
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... rad-433254
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 21 май 2017 09:50

baraba написа:Много поздрави от Бодура :mrgreen: :mrgreen:

Бодуров за шампионска титла на ЦСКА-София догодина: Нищо не смятам, аз съм до май (видео)
https://www.sportal.bg/news.php?news=665136
Последна промяна от OOP на 21 май 2017 09:51, променено общо 1 път.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 21 май 2017 10:05

Прекрасно видео. Едните празнуват титла, другите точка. Няма да е по- различно и в следващите години.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 май 2017 10:30

Цесекарите се радваме не на някаква си точица, взета от проекта на Домусчиев, а на все по-добрата игра на тима. Вървим в правилна посока, а мразещите ни ще имат все повече поводи да страдат от това.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 21 май 2017 10:33

Mitata написа:Цесекарите се радваме не на някаква си точица, взета от проекта на Домусчиев, а на все по-добрата игра на тима. Вървим в правилна посока, а мразещите ни ще имат все повече поводи да страдат от това.

Ти беше ли на мача?!?! Да се радваш на по-добра игра така, все едно си станал шампион е меко казано смешно!
От „Фен клуб Сектор Г”:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 май 2017 10:41

OOP написа:
Mitata написа:Цесекарите се радваме не на някаква си точица, взета от проекта на Домусчиев, а на все по-добрата игра на тима. Вървим в правилна посока, а мразещите ни ще имат все повече поводи да страдат от това.

Ти беше ли на мача?!?! Да се радваш на по-добра игра така, все едно си станал шампион е меко казано смешно!

Първо прочети вашите коментари за равенството ви в Разград и след това коментирай нас :) След мача почти бяхте влезнали в групите на Лига Европа :) То пасове на висота ...то невероятна защита ...

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 21 май 2017 10:41

OOP написа:Ти беше ли на мача?!?! Да се радваш на по-добра игра така, все едно си станал шампион е меко казано смешно!

Това е традиция след всеки мач , футболистите отиват при феновете и пеят заедно . :lol:
Гледай си куция милиционерски обор .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 21 май 2017 10:43

Цесекарите уважават своите футболисти, неслучайно се радват след всеки мач и заедно с тях пеят песните на ЦСКА. Докато при динамовци е МЪРТВИЛО, нищо че дружеството им все още не е фалирало.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”