Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Old_death » 15 май 2017 20:17

petko.h.markov написа:
Old_death написа:
petko.h.markov написа:"Малко повече от месец преди жребия за евротурнирите през сезон 2017/2018 фалиралият ЦСКА не фигурира в клубната ранглиста на УЕФА. Към този момент армейците имат коефициент от 4.175, но той е премахнат от официалния сайт на европейската централа. Sportal.bg се върна в ранглистата няколко години назад и установи, че ЦСКА е изваден от нея. Там обаче е друг фалирал тим - Локомотив (София), а също така и ПФК Литекс (Ловеч). Ако този статут се запази, това означава, че нито един БГ отбор няма да играе от името и с коефициента на ЦСКА в Европа.

Последното обновление на ранглистата е от 12 май 2017 година и там попадат всички БГ отбори, които са играли в евротурнирите поне в един сезон през последните 5 години, като изключението е ЦСКА"

Това от Спортал си е баш по темата

Петко , не знам АД - то на​ Локомотив да е обявено за фалирало за разлика от едно друго . Спортал много добре са си замислили поредната провокация . Жалкото е че има кой да се върза .

За сега го отнася Спортал.Ако обаче официално УЕФА го потвърди ще го отнесат те и доносниците.
Важното е да лъха оптимизъм независимо от ситуацията.

Петко , за сетен път доказваш че пишеш без да четеш . Явно мисленето не ти е силната част . Имах някаква надежда в теб след предишните ти два поста , но явно съм се заблуждавал . Не напразно посочих факта , че дружеството на Локото не е фалирало , хранейки някакви надежди , че най после ще прочетеш и ще помислиш , преди да пишеш . УЕФА няма никакво основание да маха от списъка си с коефициентите за ЕКТ отбор , който не е обявен официално във фалит . Аз не пиша разбори на темата за Андрешко . Писах за доносите :
говедо написа:
Тоя Берт сложил коеф. на ЦСКА. Веднага му наспамих мейла.

Сещаш ли се кой е автор на това ? Тука сте една шепа народ , които нямате личен живот , а си губите времето да ровите по жълтите сайтове с надеждата да намерите нещо , което да ви извади от нафталина . Още по лошо е , че пеете в един хор с авторите на това , което цитирах .
Петко , благодарение на доносите и омразата на такива хора , каквито ти цитирах , бяха забавени през есента картотеките на чужденците , което провали есенния ни дял на шампионата . Гледам , че споделяш възгледите им . Гордееш ли се с това ? Омразата е обратната страна на любовта . Вие сте хора , които не умеете да обичате и не заслужавате любов и за това не мога да ви мразя . Просто ви презирам и ви съжалявам .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 15 май 2017 20:33

petko.h.markov написа:"Малко повече от месец преди жребия за евротурнирите през сезон 2017/2018 фалиралият ЦСКА не фигурира в клубната ранглиста на УЕФА. Към този момент армейците имат коефициент от 4.175, но той е премахнат от официалния сайт на европейската централа. Sportal.bg се върна в ранглистата няколко години назад и установи, че ЦСКА е изваден от нея. Там обаче е друг фалирал тим - Локомотив (София), а също така и ПФК Литекс (Ловеч). Ако този статут се запази, това означава, че нито един БГ отбор няма да играе от името и с коефициента на ЦСКА в Европа.

Последното обновление на ранглистата е от 12 май 2017 година и там попадат всички БГ отбори, които са играли в евротурнирите поне в един сезон през последните 5 години, като изключението е ЦСКА"

Това от Спортал си е баш по темата

ЦСКА е изваден от тази ранглиста поне от 3-4 месеца. Навременен труд са метнали спорталци :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 май 2017 20:35

Old, кой ще му ... "наспами" мейла на английски, бре :)
Това да не е профила на Божи86..... да го затрупат с лайк-ове :)
Говорим за... brainleZZ douchebagZ... все пак :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 май 2017 20:35

"Петко , за сетен път доказваш че пишеш без да четеш . Явно мисленето не ти е силната част . Имах някаква надежда в теб след предишните ти два поста , но явно съм се заблуждавал . Не напразно посочих факта , че дружеството на Локото не е фалирало , хранейки някакви надежди , че най после ще прочетеш и ще помислиш , преди да пишеш . УЕФА няма никакво основание да маха от списъка си с коефициентите за ЕКТ отбор , който не е обявен официално във фалит . Аз не пиша разбори на темата за Андрешко "

Интелектът няма нищо общо с волята.Не пропускаш никога да ми правиш характеристика.От беден пенсионер и
безделник,чакащ мизерната си пенсия,до не четящ и не мислещ.Прочети какво пише.Локомотив не е изваден
от списъка,за разлика от ЦСКА.

Sportal.bg се върна в ранглистата няколко години назад и установи, че ЦСКА е изваден от нея. Там обаче е друг фалирал тим - Локомотив (София), а също така и ПФК Литекс (Ловеч).

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 май 2017 20:45

Петко, нали ти писаха за кой Локомотив става дума. А Ловеч защо не трябва да го има според теб?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 май 2017 21:00

petko.h.markov написа:"Петко , за сетен път доказваш че пишеш без да четеш . Явно мисленето не ти е силната част . Имах някаква надежда в теб след предишните ти два поста , но явно съм се заблуждавал . Не напразно посочих факта , че дружеството на Локото не е фалирало , хранейки някакви надежди , че най после ще прочетеш и ще помислиш , преди да пишеш . УЕФА няма никакво основание да маха от списъка си с коефициентите за ЕКТ отбор , който не е обявен официално във фалит . Аз не пиша разбори на темата за Андрешко "

Интелектът няма нищо общо с волята.Не пропускаш никога да ми правиш характеристика.От беден пенсионер и
безделник,чакащ мизерната си пенсия,до не четящ и не мислещ.Прочети какво пише.Локомотив не е изваден
от списъка,за разлика от ЦСКА.

Sportal.bg се върна в ранглистата няколко години назад и установи, че ЦСКА е изваден от нея. Там обаче е друг фалирал тим - Локомотив (София), а също така и ПФК Литекс (Ловеч).

Петко , пак не четеш и ми пишеш за Андрешко . За трети и последен път ти пиша , че Локомотив София не е изваден , защото АД - то му не е фалирало . Ако и сега не си разбрал , Бог да ти е на помощ ! Чети бе , човек или се лекувай ! Не ми говори за интелект , защото имам чувството че е по лесно да опитомя вълк , от колкото да разбереш елементарни неща . И не чети избирателно , стига въобще да си се научил да четеш !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 май 2017 21:03

Red_Neck написа:Old, кой ще му ... "наспами" мейла на английски, бре :)
Това да не е профила на Божи86..... да го затрупат с лайк-ове :)
Говорим за... brainleZZ douchebagZ... все пак :)

Момче , цитирал съм това , което съм прочел с очите си . Или отричаш гадната милиционерска доносническа жилка на сините !

RedStar2016

Мнениеот RedStar2016 » 15 май 2017 21:19

Засега поне стана ясно че ЦСКА-СОФИЯ няма нищо общо с великия тим на ЦСКА.
Оттук насетне привържениците могат да се определят като наследници на Литекс, Чавдар или като съвсем нов тим, това е тяхно право. Могат да честват и 1300 години от създаването си, но за 32 титла ще трябва да изчакат поне едно поколение.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 май 2017 21:24

RedStar2016 написа:Засега поне стана ясно че ЦСКА-СОФИЯ няма нищо общо с великия тим на ЦСКА.
Оттук насетне привържениците могат да се определят като наследници на Литекс, Чавдар или като съвсем нов тим, това е тяхно право. Могат да честват и 1300 години от създаването си, но за 32 титла ще трябва да изчакат поне едно поколение.

Тая тема е дъвкана много пъти.Преминавайте към друга.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 15 май 2017 21:30

RedStar2016 написа:Засега поне стана ясно че ЦСКА-СОФИЯ няма нищо общо с великия тим на ЦСКА.

Ако лицето на ЦСКА-София - Хр. Стоичков, Димитър Якимов, Димитър Пенев, Паро Никодимов не са връзката с "великия тим на ЦСКА", няма кой да ви помогне.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”