vaskonti написа:BRF написа:Да ти отговарям ли авиаторче или можеш да видиш от предното ми мнение?
Авиаторче? Само ти си знаеш защо следва да съм такъв...Вероятно защото аз, за разлика от теб, отказвам да припозная Литекс? А всеки,
който не прави това автоматично е авиатор. Логика в типично ваш стил. Разбираш ли, аз имам един куп доказателства черно на бяло, че този отбор е пряк наследник на Литекс и се води нов отбор не за друго, а защото се е преместил в друга област. Ако пък го броиш за "друг" нов отбор, но един удобно конкретно избран със стар стадион и публика, то интересно как нов клуб и отбор има 30 и кусур титли....но няма да те питам това, и сам мога се сетя какъв логически пирует ще измислиш.
Аз няма какво да мисля!Всеки е в правото си да прави каквото иска!Достатъчно дълго време житието ми е определяно от съдбата на ЦСКА,за да чакам някой да ми каже какво да мисля и да правя!Този отбор за мен си е ЦСКА и аз го подкрепям!Ще ходя на мачовете му и ще се надявам да бие всеки път!Искам да играем успешно в ЕКТ за да си припомня славните мачове на терена и трибуните!Бях на стадиона и на мача с Ботев през 2003 и с Литекс и Нафтата през 2005 и с Пирин през 2008,когато ставахме шампиони!Надявам се и догодина да бъда на някой стадион при същата ситуация,мога да чакам и още години!Когато това се случи,за мене ще е 32-ра титла и това е!