Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот BRF » 15 май 2017 16:12

vaskonti написа:
BRF написа:Да ти отговарям ли авиаторче или можеш да видиш от предното ми мнение?

Авиаторче? Само ти си знаеш защо следва да съм такъв...Вероятно защото аз, за разлика от теб, отказвам да припозная Литекс? А всеки,
който не прави това автоматично е авиатор. Логика в типично ваш стил. Разбираш ли, аз имам един куп доказателства черно на бяло, че този отбор е пряк наследник на Литекс и се води нов отбор не за друго, а защото се е преместил в друга област. Ако пък го броиш за "друг" нов отбор, но един удобно конкретно избран със стар стадион и публика, то интересно как нов клуб и отбор има 30 и кусур титли....но няма да те питам това, и сам мога се сетя какъв логически пирует ще измислиш.

Аз няма какво да мисля!Всеки е в правото си да прави каквото иска!Достатъчно дълго време житието ми е определяно от съдбата на ЦСКА,за да чакам някой да ми каже какво да мисля и да правя!Този отбор за мен си е ЦСКА и аз го подкрепям!Ще ходя на мачовете му и ще се надявам да бие всеки път!Искам да играем успешно в ЕКТ за да си припомня славните мачове на терена и трибуните!Бях на стадиона и на мача с Ботев през 2003 и с Литекс и Нафтата през 2005 и с Пирин през 2008,когато ставахме шампиони!Надявам се и догодина да бъда на някой стадион при същата ситуация,мога да чакам и още години!Когато това се случи,за мене ще е 32-ра титла и това е!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 май 2017 16:27

В Събота Каранга отбеляза гол # 3999 за ЦСКА в елитната група.
Кой предпочитате да отбележи # 4000?
Припоням, че Петър Жеков отбелязва #1000, Стойчо Младенов # 2000 и Димитър Бербатов #3000.
Аз съм за Чорбата :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 май 2017 16:31

Red_Neck написа:В Събота Каранга отбеляза гол # 3999 за ЦСКА в елитната група.
Кой предпочитате да отбележи # 4000?
Припоням, че Петър Жеков отбелязва #1000, Стойчо Младенов # 2000 и Димитър Бербатов #3000.
Аз съм за Чорбата :)

моци автогол!И прекръстваме сектор б на Армита ,на сектор Шмоци!

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 15 май 2017 16:55

Кога ще се разбере дали ще участваме в ЕКТ? Защото БГ отборите сигурно ще тръгнат в ЛЕ още другия месец.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 15 май 2017 16:59

d.milanov написа:Кога ще се разбере дали ще участваме в ЕКТ? Защото БГ отборите сигурно ще тръгнат в ЛЕ още другия месец.

До края на този месец трябва да се знае

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 май 2017 17:47

Ще играеме в Европа, спокойно!
@ Всичко е готово!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 май 2017 19:00

ivan56 написа:
шивача написа:уефа би трябвало да ви пусне, защото вие не сте нов клуб, който да чака 3г
защото не сте и литекс, за да участвате с техния коеф
защото не сте и ЦСКА, който е наказан за две години да не участва(една изтърпяна)
Тук е въпроса: но кои аджеба сме ние(вие) тогава?
Вие сте Чавдар етрополе, който се преименува на цска-софия, изкупи литекс и се премести на Армията. Затова чавдар няма проблеми да участва в ект, щото си е над 3г клуб!

Грешиш Шивач, според правилника на УЕФА, всяка промяна на името, цветовете, седалището се смята за прекратяване членството на УЕФА и трябва да минат 3 години.
Обаче пък по примера на ония от Латвия, все пак може да бъде допуснат като нов клуб, нали си имат някакви изключения там в УЕФА.

Може и така да е, не съм сигурен. Значи Стяуа три години няма да играе в европа?! Скоро ще разберем кой-кой е....
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 май 2017 19:40

Old_death написа:
petko.h.markov написа:"Малко повече от месец преди жребия за евротурнирите през сезон 2017/2018 фалиралият ЦСКА не фигурира в клубната ранглиста на УЕФА. Към този момент армейците имат коефициент от 4.175, но той е премахнат от официалния сайт на европейската централа. Sportal.bg се върна в ранглистата няколко години назад и установи, че ЦСКА е изваден от нея. Там обаче е друг фалирал тим - Локомотив (София), а също така и ПФК Литекс (Ловеч). Ако този статут се запази, това означава, че нито един БГ отбор няма да играе от името и с коефициента на ЦСКА в Европа.

Последното обновление на ранглистата е от 12 май 2017 година и там попадат всички БГ отбори, които са играли в евротурнирите поне в един сезон през последните 5 години, като изключението е ЦСКА"

Това от Спортал си е баш по темата

Петко , не знам АД - то на​ Локомотив да е обявено за фалирало за разлика от едно друго . Спортал много добре са си замислили поредната провокация . Жалкото е че има кой да се върза .

За сега го отнася Спортал.Ако обаче официално УЕФА го потвърди ще го отнесат те и доносниците.
Важното е да лъха оптимизъм независимо от ситуацията.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 15 май 2017 19:45

Мишленца, църкате ли ?
ЦСКА ще играе в Европа ! Нещата са на 100% сигурни.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 15 май 2017 20:06

vaskonti написа:Авиаторче? Само ти си знаеш защо следва да съм такъв...Вероятно защото аз, за разлика от теб, отказвам да припозная Литекс? А всеки,
който не прави това автоматично е авиатор. Логика в типично ваш стил. Разбираш ли, аз имам един куп доказателства черно на бяло, че този отбор е пряк наследник на Литекс и се води нов отбор не за друго, а защото се е преместил в друга област. Ако пък го броиш за "друг" нов отбор, но един удобно конкретно избран със стар стадион и публика, то интересно как нов клуб и отбор има 30 и кусур титли....но няма да те питам това, и сам мога се сетя какъв логически пирует ще измислиш.

Не мога да разбера защо армейци, за които ЦСКА е мъртъв от 9.9.2016 г. продължават да пречат на онези от нас, които приемаме, че ЦСКА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА. Щом считате, че ЦСКА е мъртъв, ходете на църква и палете по свещичка за Бог да прости, но ни оставете на мира!

И още нещо, в новия стар ЦСКА 80% от ДЮШ е от ЦСКА плюс почти всички легенди, подкупени според някои от вас?!?!?!?!, плюс мнозинството от феновете. Ако за вас това е Чавдар Етрополе или Литекс, значи няма за какво да си говорим. Оставете ни и си мислете, че ЦСКА е мъртъв! И от време на време се помолете в църква за Бог да прости!
Последна промяна от Mitata на 15 май 2017 20:28, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”