ЦСКА София - Динамо Букурещ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА София - Динамо Букурещ
Знам,че сега ще започнете,да се сърдите и подскачате,затова че съм левскар и че целя,да се заяждам и само провокирам. Но заради истината,ще си позволя,да ви обърна внимание на нещо,относно Платини и боя.Че нарушението на румънеца беше ужасно грубо и целеше,да причини болка на Платини,за мен е чист факт и спор няма.Но ясно се вижда,че румънеца целеше отмъщение,защото Платини го удря с лъкът в лицето,когато го пресреща,чак след това румънеца го догонва и рита.
- Синьо сърце
- Контакти:
emigo написа:Знам,че сега ще започнете,да се сърдите и подскачате,затова че съм левскар и че целя,да се заяждам и само провокирам. Но заради истината,ще си позволя,да ви обърна внимание на нещо,относно Платини и боя.Че нарушението на румънеца беше ужасно грубо и целеше,да причини болка на Платини,за мен е чист факт и спор няма.Но ясно се вижда,че румънеца целеше отмъщение,защото Платини го удря с лъкът в лицето,когато го пресреща,чак след това румънеца го догонва и рита.
Не си прави труд-ще те обявят за враг на човечеството!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа:emigo написа:Знам,че сега ще започнете,да се сърдите и подскачате,затова че съм левскар и че целя,да се заяждам и само провокирам. Но заради истината,ще си позволя,да ви обърна внимание на нещо,относно Платини и боя.Че нарушението на румънеца беше ужасно грубо и целеше,да причини болка на Платини,за мен е чист факт и спор няма.Но ясно се вижда,че румънеца целеше отмъщение,защото Платини го удря с лъкът в лицето,когато го пресреща,чак след това румънеца го догонва и рита.
Може,но истината го изискваше.
- Синьо сърце
- Контакти:
emigo написа:Синьо сърце написа:emigo написа:Знам,че сега ще започнете,да се сърдите и подскачате,затова че съм левскар и че целя,да се заяждам и само провокирам. Но заради истината,ще си позволя,да ви обърна внимание на нещо,относно Платини и боя.Че нарушението на румънеца беше ужасно грубо и целеше,да причини болка на Платини,за мен е чист факт и спор няма.Но ясно се вижда,че румънеца целеше отмъщение,защото Платини го удря с лъкът в лицето,когато го пресреща,чак след това румънеца го догонва и рита.
Може,но истината го изискваше.
Такива истини не се говорят тук.Тук от истини файда няма-те са вредни...Тук трябва да се говори колко са зле подуенци, как не могат два паса да вържат, как и като бият-пак са много зле и прочее...А като падат-радост и веселие! Та така-сините са плява , а те-върхът на футболното изкуство! Да го знаеш и да го изказваш честичко!

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Сините дружки , които твърдят колко ЦСКА не са играли добре в мача, ето ви видео от най важните моменти в мача
http://www.novsport.com/news178120_1003.html
Постарали са се да извадят най - важното !
http://www.novsport.com/news178120_1003.html
Постарали са се да извадят най - важното !
Синьо сърце написа:
Аз бях дотук! Каквото беше-беше! С който говоря, пак ще говоря, но както те при нас, така и аз-на война! Обвиниха ме в провокации, сега наистина ще са провокации-така да бъде! Айде стига толкоз-каквото горе, това и долу ( който разбира-разбира, който не-негов проблем).
Как може да казвате, че Платини е виновен? Вие неможете ли да свалите сините очила поне за 10 секунди? Не се излагайте! Платини бил посегнал с лакът - шменти капели. Ония му влиза с 2-та крака, нормално е Платини да реагира така. Относно боя - интересно се получи!

Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Синьо сърце написа:
Аз бях дотук! Каквото беше-беше! С който говоря, пак ще говоря, но както те при нас, така и аз-на война! Обвиниха ме в провокации, сега наистина ще са провокации-така да бъде! Айде стига толкоз-каквото горе, това и долу ( който разбира-разбира, който не-негов проблем).
Как може да казвате, че Платини е виновен? Вие неможете ли да свалите сините очила поне за 10 секунди? Не се излагайте! Платини бил посегнал с лакът - шменти капели. Ония му влиза с 2-та крака, нормално е Платини да реагира така. Относно боя - интересно се получи!

Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- Udoji90
- Контакти:
Не съм гледал мача, но от клипчето останах като цяло с добри впечатления от атаките ни. Много жалко за сбиването в края, но във футбола и това го има.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Не съм гледал мача, но от клипчето останах като цяло с добри впечатления от атаките ни. Много жалко за сбиването в края, но във футбола и това го има.
Нищо им няма , нали са мъже ( говоря за Румънците , че Платини ги нашамари по голямата част

-
- Контакти:
Хубав мач направиха момчетата. В защита имаме огромна нужда Апата да се завърне, както и Бандата да влезе в познатата форма. В центъра Петър Стоянов доста добре контролира нещата, много ми хареса. Присо се стара, но никакви впечетления още нямам за него (дано замести добре Нелсън) В атака доста силни бяхме. Дано Платини повтори миналия пролетен полусезон, вчера се видя, че го може. (все си мисля, че Платини не можа да преглътне лидерството на Зику и за това беше в така дупка, дано сега всичко е наред) Моареш много силен, но може и повече. Относно резултата изобщо не отговаря на показаното на терена.
Фалшива коса, фалшив футбол!