Какво да правим тези които не сме от народа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Какво да правим тези които не сме от народа

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2011 16:12

msm написа:
Кашчей написа:
Понеже си решил да се правиш на адвокат на колегата, би ли ми обяснил, защо той дори не си и помисля, че не съм левскар, а директно ми нарежда да коментирам само Левски!?!

И, наистина е много, ама много смешно (както написа Викторчо) когато от Левски и ЦСКА спорите кой е по-подпиран отбор, кой е по-репресиран и на кого трябва да се помага повече(или се помага повече).Вече неведнъж написах, че ББ се изказва неподготвен, и без да мисли, но на него това му е стилът.Защо вие, цесекарите, въпреки това ходихте при него, за да ви помага за спасението на отбора (без отборът ви да е попаднал в ситуация за спасяване)?И в Парламента направиха група за спасяване на отбора.Защо няма подобна за Пирин, от когото си пазарувате редовно и най-често безплатно?!

Ще ти отговоря така: Най-върлите противници по-принцип са левскарите, и техните митове и легенди винаги са изкривявали истината. Нападките към ЦСКА идват главно от тях. Фактът , че ти нападаш главно ЦСКА ( и това не е от днес или от вчера), без да казваш подобни неща (които наистина ги има) за отбора на Левски, навежда на мисълта, че ако не си истински фен то поне симпатизираш на сините. В тоя аспект е и отправената молба да си коментираш тези които харесваш, а не тези които мразиш!
А в същност спора за това кой е по-по най, започна след демокрацията и активната пропаганда на подобни на радио Свободна Европа. И за да се изкарат по-ниски от тревата, левскарите започнаха да си измислят легенди, как само нас са ни подпирали и как те били репресирани и унизявани години, което е довело до нашите титли. Ние никога не сме казвали, че не ни е помагано, но все пак всеки е ползвал това което е могъл. А ако някой е трябвало да бъде подтискан, то той вече да не е на бял свят. Така стояха нещата тогава.
Много добре знаеш защо наши привърженици ходиха и при Бойко и Първанов и Станишев. Томовото време така или иначе ни беше обвързало с държавата, като бяхме прикрепени към Кремиковци (без наше желание) . Естествено е да се търси отговорност, защо е допуснато и как може това да се поправи, защото Кремиковци фалира и с това щеше да повлече и ЦСКА. Просто се получи конфликт на интереси. А сега случаят е съвсем друг. Батков тръби , че касата на клуба е празна и хоп Борисов уговаря спонсори. Отделно от това квалифицира хората на "народа" и останалите. Това никога не се е случвало от който и да е държавник!

Виж сега...В това съм съгласен, особено за изказванията на Мухобойко.Без желание са прикрепяни май всички отбори у нас, дали след Девети или след Десети надали е много важно.Просто у нас фенщината е твърде силна, а когато се намесят и феновете, от най-високо ниво, става страшно.Аз не си представям Джон Мейджър да се намеси в полза на Челси или Арсенал..дори и дума да спомене за подкрепа към някой отбор, но тук нещата стоят различно и впечатление прави само, ако някой държавен мъж обяви подкрепа към противника.
Кажи ми, но честно, защо от ЦСКА говорите, че Левски нямат право да носят това име, но нищо не споменавате за Ботев и Славия.Защо, когато някой напише нещо неприятно за ЦСКА веднага му се отговаря с нещо за Левски и никога с нещо за Ботев или Славия?Евентуално е възможно някакво сравнение , свързано с Литекс, но за друг отбор дори и не помисляте.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 26 ное 2011 16:13

Кашчей написа:ПП-Какво се говори зад гърба ми въобще не ме интересува!Щом се говори, значи съм предизвикал интерес, което е по-добре от нищо 8-)

Аз не знам дали се говори зад гърба ти. Казвам го по принцип. Все пак предполагам, че като всеки човек харесваш когато казват добри думи за теб и обратното игнорираш лошите. По същата причина някой фенове на ЦСКА те игнорират и теб, а някой ти отговарят директно. Факт е, че твоите мнения винаги са негативни към ЦСКА, независимо в какъв аспект. Доказателство е и поредното омаловажаване на успехите, които са постигнати във времето на добрите години за ЦСКА. Въпреки , че с това те са прославили както отбора така и държавата ни, за теб това са някакви нищо и никакви победи!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2011 16:16

Old_death написа:
Кашчей написа:
Old_death написа:Много ти е паднало нивото.Не отговаряш на въпросите,но непрекъснато се правиш,че не си разбрал.По твоята логика,защо не пратиш линк към данъчната си декларация заедно с личните си данни?Аз твърдя,че укриваш данъци!

Като наемен работник, аз не съм длъжен да подавам данъчна декларация.Това достатъчно ли ти е?
Когато данъците станат събираеми въз основа на годишен доход, но без да са ти правени месечни удръжки за разни фондове-тогава да, ще подам.

Нивото си ми е баш наред, но вашето е едно и също-ТИТАН имат вземания, ЦСКА е единственият който плаща, БФС е синьо, а ББ помага само на Левски...без значение, че това са само дрънканици, които не подхождат на човек, заемащ тази длъжност.

А смяташ ли,че някой тук може да намери и да ти даде документи,свързани с финансовото състояние,дългове и вземания от Титан?Защо не се обърнеш към фирмата?Темата е за тоталното обвързване на Левски с държавата.Какво общо с това има ЦСКА?Пак ще те попитам.Защо гледаш нещата само от едната страна?Защо не коментираш сините измислици за някакви "репресии" към клубът им,след като непрекъснато са били и са подкрепяни от всички власти през последните 70 години?В последните двадесет години има само два отбора,които са били репресирани.Това са ЦСКА и Ботев.Тава са фактите,колкото и да не му изнася на някой!

И за чий са тогава всички писания за дълговете на държавата 8-) към Титан АС.

Олд, ако бяхте репресирани, като Ботев и Пирин, къде ли щяхте да сте сега?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2011 16:26

msm написа:
Кашчей написа:ПП-Какво се говори зад гърба ми въобще не ме интересува!Щом се говори, значи съм предизвикал интерес, което е по-добре от нищо 8-)

Аз не знам дали се говори зад гърба ти. Казвам го по принцип. Все пак предполагам, че като всеки човек харесваш когато казват добри думи за теб и обратното игнорираш лошите. По същата причина някой фенове на ЦСКА те игнорират и теб, а някой ти отговарят директно. Факт е, че твоите мнения винаги са негативни към ЦСКА, независимо в какъв аспект. Доказателство е и поредното омаловажаване на успехите, които са постигнати във времето на добрите години за ЦСКА. Въпреки , че с това те са прославили както отбора така и държавата ни, за теб това са някакви нищо и никакви победи!

Не омаловажавам победите ви, по никакъв начин.Дори съм се радвал на тях, защото са постигани срещу силни за времето си отбори.Това обаче не ги прави големи успехи, поне по моите разбирания, защото само България няма носител на европейска купа, без значение коя.А ЦСКА в тези успешни европоходи си беше почти цял национален отбор и е срамно да не може да стигне поне финал.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 26 ное 2011 16:30

Кашчей написа:
Виж сега...В това съм съгласен, особено за изказванията на Мухобойко.Без желание са прикрепяни май всички отбори у нас, дали след Девети или след Десети надали е много важно.Просто у нас фенщината е твърде силна, а когато се намесят и феновете, от най-високо ниво, става страшно.Аз не си представям Джон Мейджър да се намеси в полза на Челси или Арсенал..дори и дума да спомене за подкрепа към някой отбор, но тук нещата стоят различно и впечатление прави само, ако някой държавен мъж обяви подкрепа към противника.
Кажи ми, но честно, защо от ЦСКА говорите, че Левски нямат право да носят това име, но нищо не споменавате за Ботев и Славия.Защо, когато някой напише нещо неприятно за ЦСКА веднага му се отговаря с нещо за Левски и никога с нещо за Ботев или Славия?Евентуално е възможно някакво сравнение , свързано с Литекс, но за друг отбор дори и не помисляте.

Лично за мен името Левски винаги съм го свързвал само и единствено с клуба Левски и нищо общо с апостола на свободата Васил Левски. Те го обсебиха като личност, все едно той се е борил само и единствено за тях. Ето за това съм против. Естествено вечния спор между нас води и до заяждане , което от своя страна допринася за някой злобни забележки и натяквания, като това, че излагат името на най-великия българин. Между другото аз съм тренирал и играл в отбор който се казва Чавдар, но никога и с нищо не е оприличаван с Чавдар войвода! Същото важи и за Ботев, Славия и др. отбори кръстили се с имената на велики българи. Не знам( или не е давано гласност) дали отборът на Ботев Враца поднася венци на паметника на Христо Ботев, като техен патрон, а не като граждани!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 26 ное 2011 16:38

Кашчей написа:
Не омаловажавам победите ви, по никакъв начин.Дори съм се радвал на тях, защото са постигани срещу силни за времето си отбори.Това обаче не ги прави големи успехи, поне по моите разбирания, защото само България няма носител на европейска купа, без значение коя.А ЦСКА в тези успешни европоходи си беше почти цял национален отбор и е срамно да не може да стигне поне финал.

Срамно е за държавата в която живеем, а не в частност клуба ЦСКА. Да ти припомням ли как и защо губим полуфинала от Интер? Бедната ни държава ни докара до там, че пренебрегнахме финал за КЕШ, заради един автобус. Кой знае, можеше и купата да спечелим!!! Но всеки се простира според чергата си. Ако бяхме в някоя по богата държава, можеше и да сме спечелили не една , а няколко!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2011 16:39

msm написа:
Кашчей написа:

Лично за мен името Левски винаги съм го свързвал само и единствено с клуба Левски и нищо общо с апостола на свободата Васил Левски. Те го обсебиха като личност, все едно той се е борил само и единствено за тях. Ето за това съм против. Естествено вечния спор между нас води и до заяждане , което от своя страна допринася за някой злобни забележки и натяквания, като това, че излагат името на най-великия българин. Между другото аз съм тренирал и играл в отбор който се казва Чавдар, но никога и с нищо не е оприличаван с Чавдар войвода! Същото важи и за Ботев, Славия и др. отбори кръстили се с имената на велики българи. Не знам( или не е давано гласност) дали отборът на Ботев Враца поднася венци на паметника на Христо Ботев, като техен патрон, а не като граждани!

Отказвам се, за да ви е гот на цесекарите :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 ное 2011 16:43

msm написа:
Кашчей написа:

Срамно е за държавата в която живеем, а не в частност клуба ЦСКА. Да ти припомням ли как и защо губим полуфинала от Интер? Бедната ни държава ни докара до там, че пренебрегнахме финал за КЕШ, заради един автобус. Кой знае, можеше и купата да спечелим!!! Но всеки се простира според чергата си. Ако бяхме в някоя по богата държава, можеше и да сме спечелили не една , а няколко!

А аз, след този финал, станах фен на Селтик.Като си помисля, че можех да съм на ЦСКА, но отборът пропусна тази възможност 8-)

Точно тогава държавата ни надали е била толкова бедна, колкото продажна(каквато е и сега).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 ное 2011 16:46

peliforewer написа:
zlatan написа:абсурдна тема.Човека говори като фен а не като политик.
Ако вземе пари от хазната и ги вложи в Левски добре иначе думите ти са абсурдни,вие ЦСКА си имате фен-клуб в парламента бе братле.

В ролята си на Министър председател на Р България,ББ подтиква външна банка да стане спонсор на едноличното частно дружество на Т.Батков.Защо не намери спонсори на българските пенсионери,ами вдигат годините за пенсия.

"В ролята си на Министър председател на Р България,ББ подтиква външна банка да стане спонсор на едноличното частно дружество на Т.Батков."
Я ни "осветли" как ТОЧНО става това,че нещо ми се губи...
Бившият министър-председател на Испания(Азнар) беше върл фен на Реал М!Това само така...За статистиката!Да не дрънкаш глупости.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 ное 2011 16:51

Avanti_Ragazzi написа:
vaskonti написа:
"А група" се основава точно през 1948г. и ЦСКА има право да играе в нея точно колкото и всеки друг отбор. Клубът е основан по-рано същата година след обединение между друг клуб, който изпада в стария формат на първенството и клуб, спечелил правото да играе в А група на новия формат. Днешният еквивалент на това е взимането на чужд лиценз. Ако смяташ, че е имало нещо нередно, то тогава ми кажи кой става шампион през 2004г. - Велбъжд или Локо Пд? И въобще имал ли е право пловдивския клуб да играе в А група, след като трябваше да изпадне, ако не беше тази врътка? При ЦСКА е същото - използват се възможностите, които дава законът. А щом е законно, не би трябвало да можеш копче да кажеш.
Иначе нямам спомени Първанов да е излизал публично и да обяснява, че ще намери и е намерил спонсор на ЦСКА. Твоите догадки и предположения можеш да ни ги спестиш просто защото нямаш нито едно доказателство за тях, а само гол фенски ентусиазъм. За сметка на това аз пък имам железни доказателства, че Левски ОТНОВО се явява отбор на властта.

ЦДНВ нищо не печели!!! През 1949 есента се провеждат квалификации в цяла България, за вакантни 10 в новата А група, на принцип пролет-есен!!!Като досегашното първенство е анулирано, а от него са изиграни 4 кръга и водач е Левски!!!
Квотите се разпределят в следните зони:
София - 5 места
Югоизточна България - -2 места
Североизточна България -1 място
Северозападна България - 1 място
Югозападна България - 1 място

До тук добре, в София се провежда турнир на принципа на неофициално Софийско Първенство:
1 -Левски
2-Локо Сф
3-Червено Знаме
4-Славия
5-Академик

6-ЦДНВ
7-Спартак
8-ВВС

В Южна България на изток се класират Локомотив Пловдив и Ботев, а на запад Марек
В Северна България на изток се класира Спартак Варна а на запад Торпедо Плевен!!!

В Новата А група, обаче не попада изненадващо ЦДНВ, веднага е взето решение за обединение на ЦДНВ с Ботев(Също военен отбор) и всички други военни отбори в България.Така ЦДНВ под ново име ОНВ попада в А група по-служебен път, а класиралия се за нея напълно честно Ботев Пловдив под ново име ДНА Пловдив е пратен в новата Б група.Където реално било мястото на ЦДНВ!!!

Грешка. ФК Септември(София) си е спечелил това право от предната година и след обединението с Чавдар се ползва неговото място, а името на новия клуб е "Септември при ЦДВ". Както казах, днешният еквивалент на това са случаите с двата пловдивски отбора, както и Пирин, ако не се лъжа.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”