Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Официално:Димитър Пенев е новият треньор на ЦСКA

Мнениеот Jorkorazporko » 23 окт 2011 14:50

bgsote написа:Не съм от цска, ама това което става в клубът Ви е непростимо.Да изгонят един от най-читавите треньори за последните 5 години е равно на предателство. Линч за собствениците Ви,както и за нашият мустакат глупак.

Стига бе човек, колко от мачовете на ЦСКА си излгедал! Титан ли играе на терена! Има точки, ама няма игра! ЦСКА е слаб, а има най - добрите футболисти! Кой е виновен! Всеки който е гледам последните 5 мача на ЦСКА е видял, че отбора е една разпасана команда, играе супер хаотично и разчита от отделни проблясъци без никаква стратегия! Виждаме колко разбирате от футбол!

biso62
Контакти:

Мнениеот biso62 » 23 окт 2011 14:53

Определено смятам,че смяната трябваше да стане по-рано. Приятелската атмосфера е чудесна за да повдигнеш духа,пък и когато няма чак толкова за какво да се бориш. След това става пречка. Изпадаш в зависимост от тези хора. Затова в големите отбори треньорите не са приятели с тези.на които трябва да им наредят,а не да ги молят. Може би Барса е изключение,не съм сигурен.а и ского може да бъде приятел в ЦСКА? Тошко,Борко,Коста,може би Платини и донякъде Спас. На другите им е различна мотивацията. И както се вижда точно"приятелите" го подвеждат. А и само с желание не се побеждава,говоря за трайни успехи и гонене не цели. Нямаме игрови облик. Липсва разиграващ халф и опции в защитата,а това е персонална вина на Милен. Защо не обигра в по-маловажните мачове алтернативи,а само в контроли? Мисля си,че точно това твурдоглавие и липса на тактическа гъвкавост му дърпат стола.и на това се учи човек,но не на отбор с шампионски амбиции. Не е проблема в загубените точки а липсата наидея как де се играе като отбор а не като маханичен сбор от чудесни индивидуалности. И да,трябва да зе даде време,ноот мачовете със Стяуа радукан не показа ама никакво развитие,още по лошо-не се и опита. И Моуриньо със звездите си диша праха на Барса,но Реал вече играе като отбор.И няма да е далеч времето когато ще настигнат Барса. Това е план който не се изпълнява за година. Но има план,игрово развитие. При нас не е така и отбора с много по добри нападатели играе по зле от пролетта. А настроението на терена просто го няма.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 23 окт 2011 14:54

blue avalanche написа:Въх!!!Ми вземете се напийте преди мача,че да му мяза!

Тогава ще гризнете "пияната тояга". :mrgreen:

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 23 окт 2011 14:54

Jorkorazporko написа:
bgsote написа:Не съм от цска, ама това което става в клубът Ви е непростимо.Да изгонят един от най-читавите треньори за последните 5 години е равно на предателство. Линч за собствениците Ви,както и за нашият мустакат глупак.

Стига бе човек, колко от мачовете на ЦСКА си излгедал! Титан ли играе на терена! Има точки, ама няма игра! ЦСКА е слаб, а има най - добрите футболисти! Кой е виновен! Всеки който е гледам последните 5 мача на ЦСКА е видял, че отбора е една разпасана команда, играе супер хаотично и разчита от отделни проблясъци без никаква стратегия! Виждаме колко разбирате от футбол!

Жорко,много скоро ще разбереш колко грешиш и много скоро ще плачете за МИЛЕН.След тази смяна аз лично много се надявам както в момента си търсим треньор,МИЛЕН да дойде в БОТЕВ.

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 23 окт 2011 14:55

ТИТАН ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!! ОСТАВЕТЕ МИЛЕН!

Tony_CSKA
Контакти:

Re: Слухът в ЦСКА става истина: Пенев сменя Радуканов!

Мнениеот Tony_CSKA » 23 окт 2011 14:56

Jorkorazporko написа:
Tony_CSKA написа:Барселона защо не смениха Гуардиола след загубата от Гуадалахара?! Без лични квалификации, ако обичаш. Ако всички българи бяха като мен нямаше да сме в това положение! Гарантирам го това. Избивай си комплексите другаде! И ми кажи какво цели ръководството на ЦСКА в дългосрочен план според теб? Обясни ми го, защото мен ми се губи нишката някъде.

Да пра'ат кинти! Искат на бързо да напрят отбор, да влезнат в някой от групите и да земат 6 точки, след което да шитнат най - добре котиращите се играчи в Турция и Русия за неколкостотин хиляди евро и да си измият ръцете с треньора! То е ясно, но идеята е да се види играта на ЦСКА през последните месеци! Не говориме за един слаб мач, а за 5,6! Не говориме за мачове в екзотични турнири или контроли, а за мачове в А група!

Всеки може да даде някакви доводи, за да оправдае каквото и да е решение. Знам, че не е на 100% ок положението, но сравнявайки старта на миналия сезон с този всички можем да видим разликите. Отборът прогресира в сравнение с миналата година и трябваше да продължим по тази линия. Вярно е, че последните два мача ме ивадиха от кожата, но трябва по-генерално да се гледа картинката. Пуснаха новинката още докато имахме само победи в първенството, за да има дискусия между феновете по темата и все някой да почне да защитава смяната на треньора, след това поддържаха жарта да тлее няколко седмици и сега виждаме как всички дружно бият шута на Радуканов... Изманипулираха ни здраво и сега пак се връщаме на сезона, в който уволниха Любо Пенев пак по никое време. Мисля, че никой не иска да си го спомня този сезон, но май ще ни се наложи.

EthanHuntt
Контакти:

Мнениеот EthanHuntt » 23 окт 2011 14:57

да, да, играта не вървяла при Милен и трябвало още по-рано да го сменят.
Браво бе, гениИ, ей сега при Пената такава игра ще видите, каквато даже не сте мечтали..

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 23 окт 2011 14:59

Така се изгражда отбор-шампион. Браво на титаните за смелия ход и надеждата, която ни дадоха (...за титла на Левски) за бъдещето на "любимия" червен отбор. :P :lol:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 23 окт 2011 15:06

emo_75 написа:
Jorkorazporko написа:

Жорко,много скоро ще разбереш колко грешиш и много скоро ще плачете за МИЛЕН.След тази смяна аз лично много се надявам както в момента си търсим треньор,МИЛЕН да дойде в БОТЕВ.

:lol: :lol: :lol: МНОГО ОДАВНА СМЕ НЯМАЛИ ПО СЛАБ ТРЕНЬОР МОЖЕБИ ДОЧЕВ ТОВА ДА НАЛАГАШ КАТО СЛЕПЕЦ ТОШКО ЯНЧЕВ КАТО ОТ КОСМОЦА ЛИЧИ ЧЕ НЕСТАВА ДА НАЛАГАШ ДЕЛЕВ КАТО ПРОСТО НЕСЕ ВПИСВА В СХЕМАТА ДА ПРЕТПОЧЕТЕШ ВИДАНОВ ПРЕД ДЮЛГЕРОВ ДА ВЗИМАШ ВСЕКИ МАЧ В ГРУПАТА СТАНКО ЙОВЧЕВ ВМЕСТО КАРАЧНАКОВ МИ ХАЛ ДА ВИ В БОТЕВ 8-) АКО ИСКА ДА НАПРАВИ НЕЩО ДА ХОДИ ДА СЕ УЧИ ЦСКА НЕ УЧИЛИЩЕ ЗА НАЧИНАЕЩИ
Последна промяна от kiko75 на 23 окт 2011 15:10, променено общо 1 път.
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

granfor
Контакти:

Мнениеот granfor » 23 окт 2011 15:09

lebed4eto написа:Така се изгражда отбор-шампион. Браво на титаните за смелия ход и надеждата, която ни дадоха (...за титла на Левски) за бъдещето на "любимия" червен отбор. :P :lol:

До където ГОНЗИ ви е начело, сте безопасни :) :) :) :) :)

Върни се в “ЦСКА”