Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Re: ХРИСТО СТОИЧКОВ ПОЕМА ЦСКА

Мнениеот b0b1 » 22 окт 2010 12:36

mon1nho написа:
benquick написа:Я пак БАТИНОТО ми посочи какво направи Ицо в национал че нещо не те разбрах.И за
тая длъжност треньор се иска и малко "акъл" та по добре да е президент поне непринудено
ще отговаря на нападките на Тара,щото скандалите си го следват където и да е бил :!:

Ами доста направи. Има 3 загуи за 3 години и половина. колкото мъри за 1 месец. като се има и предвид че го хвърлиха като треньор на национален отбор без никакъв ама абсолютно никакъв опит като треньор се справи много добре.

А според теб, човек без никакъв опит, трябва ли да приема покана на националния отбор на собствената си родина?Не беше ли по-добре първо да се обиграе на тази длъжност в ЮАР и после да се хвърля в дълбоката вода?

Samo ti
Контакти:

Re: Вальо Михов в полезрението на Титан за силния човек в ЦСКА

Мнениеот Samo ti » 22 окт 2010 12:36

BaLoN написа:Михов не е лош вариант да. Каквото стане 1 обаче е ясно ....

Вън Дучето от ЦСКА !!!

Нямат място в ЦСКА водачи на агитката,които не обичат ЦСКА,а правят всичко от собствена изгода !!! Нямат място такива "лидери", на които им прави кеф да псуват обиждат и бойкотират,вместо да подкрепят и да обичат!!! Нямаше ли призив именно от този човек " Нашата любов е по-силна от вашата умраза" ?!!! Докато този човек е начело на фенклуба, ЦСКА ще бере големи ядове,защото Божков си отиде заради точно тази война,защото няма собственици ,които да не са били на мушката на този ненормален шишко и той да не е водил война с тях ! ДА ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА !!! Тези които не дават пари,не подкрепят отбора,правят интриги,не обичат ЦСКА !!! ВЪН ДУЧЕ МАХАЙ СЕ ПРОДАЖНО КОПЕЛЕ,ти с тези твой призиви снощи подкрепяше Рапид !!! Срам си за ЦСКА,защото поведе всички тези хора от сектор Г към тази срамна страница от историята на ЦСКА!!!

Не глупако ти си срам за ЦСКА , явно си много щастлив от вчерашната поредна трагедия, явно си щастлив, че сме на 9 място, явно си щастлив от това, че не можем да бием Калиакра, явно си много щастлив от това, че ЦСКА дължи пари на знайни и незнайни лица, явно си щастлив, че в отбора играят разни мърди има още много неща драги ми приятелю които мога да ти изредя ама не виждам смисъл ти няма да ги разбереш, ти предпочиташ да си гледаш мача по тв и после да говориш или да си ядеш семките в някой затънтен край на сектор а или в и после да плюеш този или онзи. А дано ЦСКА скоро се върне където му е мястото пък било то с Титан или без тях. Вальо Михов президент , Стойчо или Ицо треньор, мое мнение е , че в момента на ЦСКА ни трябва за треньор силна личност

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНЕР ЗА ДИРЕКТОР ЗА ПРЕЗИДЕНТ?

Мнениеот Lyubaka01 » 22 окт 2010 12:37

Jorkorazporko написа:
storm написа:Те ваще греди ,щото бяха направени от вас сигурно . Късметлийски грешки и рикошети за 2 греди , а в останалото време реалния резултат беше към 5 някъде ...

:lol: :lol: :lol: абе Буря, вчера ЦСКА загуби от липса на късмет, а левски благодарение точно на късмета се измъкна само с 1 гол!
Вчера гледах мчовете с един левскар, който през цялото време ми сръвняваше Дембеле и Дрогба, Левски и Интер... и накрая беше възхитен от перфектната тактическа дисциплина и техическите качества на Левски и само малшанса бил спасил Лил от разгром :lol: , те и ти така!
Прекалено на сериозно се зимате и после като се приземите в реалността, винаги е болезнено, и винаги почвате да сипете и леете злоба срещу нас, все едно ние сме ви виновни...

...ма ти сериозно ли?!?

А иначе по темата-треньор: Пенев(който и да е от двамата ще е с класи над тоя маккедонски анонимник), директор-не знам, може би Орманджиев и президент: Михов.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 22 окт 2010 12:37

............. все по-надолу и по-надолу .......... това ще е посоката и при Стоичков. Той ще довърши започнатото от Костадинов !!!! Стоичков до тук е един провалил се треньор. Успеха му с некви мармълъди от ЮРА не подлежи на сериозен коментар. При положение, че клуба няма пари за селекция, не разполага с качествени футболисти на поне средно ниво от А група, не виждам некадърник като Стоичков какво ще постигне освен "второ дъно" нейде под сегашното ..... Ако цска иска да се отлепи от дъното трябва поне едно нещо в клуба да е на ниво. Поне треньора ... опитен, с добра визитка и успехи на клубно/национално ниво ..... иначе по формулата :
0/президент/ + 0 / треньор/ + 0 / играчи/ + 0 / трансфери/ = 0 /успехи /
където 0 - е качественото измерение на по-горните събираеми :) :) :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 22 окт 2010 12:43

Мале ,колко сте заблудени ..... Били загубили от липса на късмет , ти за Цска- Рапид ли ми говориш ... вие едно свястно пложения нямахте е :) (освен гредите ,които бяха след грешки и опит за центриране а то се получи греда) второто полувреме Рапид си правеше тъ*ак с вас явно не си го осъзнал ,добре ,че има и втори мач ама в Австрия да видим там колко ще отнесете евробойците на дядо ... :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Re: Вальо Михов в полезрението на Титан за силния човек в ЦСКА

Мнениеот BaLoN » 22 окт 2010 12:45

Samo ti написа:
BaLoN написа:Михов не е лош вариант да. Каквото стане 1 обаче е ясно ....

Вън Дучето от ЦСКА !!!

Нямат място в ЦСКА водачи на агитката,които не обичат ЦСКА,а правят всичко от собствена изгода !!! Нямат място такива "лидери", на които им прави кеф да псуват обиждат и бойкотират,вместо да подкрепят и да обичат!!! Нямаше ли призив именно от този човек " Нашата любов е по-силна от вашата умраза" ?!!! Докато този човек е начело на фенклуба, ЦСКА ще бере големи ядове,защото Божков си отиде заради точно тази война,защото няма собственици ,които да не са били на мушката на този ненормален шишко и той да не е водил война с тях ! ДА ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА !!! Тези които не дават пари,не подкрепят отбора,правят интриги,не обичат ЦСКА !!! ВЪН ДУЧЕ МАХАЙ СЕ ПРОДАЖНО КОПЕЛЕ,ти с тези твой призиви снощи подкрепяше Рапид !!! Срам си за ЦСКА,защото поведе всички тези хора от сектор Г към тази срамна страница от историята на ЦСКА!!!

Не глупако ти си срам за ЦСКА , явно си много щастлив от вчерашната поредна трагедия, явно си щастлив, че сме на 9 място, явно си щастлив от това, че не можем да бием Калиакра, явно си много щастлив от това, че ЦСКА дължи пари на знайни и незнайни лица, явно си щастлив, че в отбора играят разни мърди има още много неща драги ми приятелю които мога да ти изредя ама не виждам смисъл ти няма да ги разбереш, ти предпочиташ да си гледаш мача по тв и после да говориш или да си ядеш семките в някой затънтен край на сектор а или в и после да плюеш този или онзи. А дано ЦСКА скоро се върне където му е мястото пък било то с Титан или без тях. Вальо Михов президент , Стойчо или Ицо треньор, мое мнение е , че в момента на ЦСКА ни трябва за треньор силна личност

Глупака си ти,а не аз ,защото аз бях на стадиона и подкрепях любимия отбор ! А вие ... вие сте идиоти ! И кажи какви пари дължи ЦСКА ? На кой ги дължи и от къде знаеш ? Това,че сме в криза е ясно,но защо такива като теб се кефят да задълбават отбора още по-надолу това не ми е ясно ! И не съм аз които плуе този или онзи ,а вие плуехте ТИТАН който са собственици на ЦСКА и то през целия мач,вие накрая на мача плуехте и обиждахте футболистите,а аз само казвам че сте манипулирани от онзи сектант и интерасчия Дучето, който като спря да взима по 3000 лв на мач и пак започна да воюва и който за пореден път доказа че не обича ЦСКА ! В тежки моменти отбора се вдига само и единствено с мощната подкрепа на нас феновете !!!
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 22 окт 2010 12:45

треньор - Супермен , техн. директор - Капитан Планета, президент - Фантомас ............. предлагам и следните нови попълнения :

вратар : Човека паяк
защитници : Терминатор 1 , Терминатор 2, Терминатор 3 и Терминатор 4
халфове : костенурките нинджя
нападатели : Пришълеца и Извънземното
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 22 окт 2010 12:46

А ще доведе ли и Путко Мафани на Армията?
Батков вън!

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 22 окт 2010 12:49

Каквото се направи направи вчера от феновете на стадиона. Подтикнаха Титаните към здрава мисъл. Нека непочваме още от сега със сметки, плюмки и така нататък. Още не сме хванали рибата а маслото вече взе да гори. Казаха че ще вземат Президент - ако той е Вальо евалла, а и Валката сам ще си избере Тренера. Така че да изчакаме още малко.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Върни се в “ЦСКА”