Ozzimozzi написа:ММ1914 написа:Минев си е провокатор от години, но това го има във футбола. На прима виста мога да се сетя поне за - играча на двата отбора действащи по подобна схема. Вие не бяхте жалка картинка казваш - първото полувреме не знаехте къде сте, на полувремето хората на Анималс минаха между вас и ви инструктираха и вече станахте ултраси/направо с буква п/И вече станахте още от дете от Етрополе.Кажи честно, че имахте някакви аргументи в този мач? Стана най-логичното равен и всички са сравнително доволни че не са загубили. Не отговаряш на въпроса ми за размера на наказанието, не питам дали те радва, но е по лесно да се направиш на неразбрал микренец. Живи и здрави измъкнахте се този път, започваме статистиката в съперничеството на двата отбора с хикс на националния стадион. Другия път ще видим, кой кого.
Аз наказания не определям. Казах само, че не ме радва. Ако гледаме логично,че за бит полицай не се дава наказание, значи и тук не бива да е по-голямо от едно предупреждение.
А за статистиката си я брой както щеш. Щом ще те боли по-малко вземи задраскай и последните 6 мача. Трайните увреждания обаче, които сте получили са за цял живот.
Искаш ли да се хванем на бас за последните 6 мача между Левски и ЦСКА, че не са завършили с еднакъв знак в полза на единия отбор? На бутилка за около 100-150 лв. кой каквото пие? Хайде да те видя дали си ербап.