warhead написа:OT18 написа:warhead написа:veselinsk написа:Avanti_Ragazzi написа:Аз пък реших официално да се прекръстя на Бил Гейтс! Като искрено се надявам Майкрософт да ме припознаят за техен собственик!
Или пък може някой да реши да се прекръсти на Брад Пит и да се надява Анджелина Джоли да го припознае
Все едно вие сте автентичния Локомотив или БотевЪ е същия Ботев,....Значи вие като ползвате лиценза на други няма проблем ама ако е ЦСКА е проблем!
Ами като сте пичове внасяте дълговете на старите дружества в държавата и всичко е шест!Христоловия Ботев забърса държавата с около 7-8милиона да не би някой да ги плати!???Да не говорим и за Берое и т.н.!
П.С.Става ми смешно тука като ви гледам половината само професори!Всеки дава акъл .....ама само с акъл не става трябва и пари!
Да ама при Локомотив дружеството не е изчезнало, а се е вляло с активите и пасивите си в друго дружество и новото е продължило историята на ФК Локомотив Пд, без да се завлича държавата с милиони. Ако Литекс и ЦСКА направят същото никой копче няма да ви каже.
През 2001 г. собственикът на Велбъжд Георги Илиев закупува акциите на Локомотив, който в този момент е във втория ешелон. На 23 юли се провежда общо събрание на акционерите на двете АД-та, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.
Това от официален документ ли го извади или звездите ти го говорят. Питай ботевистите те развяваха някакъв документ от съда, където си е вписано вливане. Ако само се прекръства Велбъжд, защо се закупуват и акциите на Локомотив ПД АД?
Тоест гришата купува ЦСКА АД със всичките дългове, влива го в Литекс и се мести в Борисовата градина и всички са доволни. ЦСКА с лиценз и нов собственик, а кредиторите на ЦСКА имат шанс да си получат парите, от един честен и почтен бизнесмен, строител на къщички за пиленца.