Трансфери в ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трансфери в ЦСКА!
Как трябваше да изглежда селекцията в ЦСКА в завършен вид за мен-Х.Янев, И.Стоянов, Даксон(Нуньо) и ляв бек.Толкоз-четирима нови като всеки носи качество и е сред най-добрите на поста си в България.Евентуално Делев като трансфер за бъдещето....Просто 10 нови са страшно много за отбор разполагащ с 40 футболиста с договор.
Sheisse написа:Как трябваше да изглежда селекцията в ЦСКА в завършен вид за мен-Х.Янев, И.Стоянов, Даксон(Нуньо) и ляв бек.Толкоз-четирима нови като всеки носи качество и е сред най-добрите на поста си в България.Евентуално Делев като трансфер за бъдещето....Просто 10 нови са страшно много за отбор разполагащ с 40 футболиста с договор.
Според мене ако се искаше качество и бърз успех трябваше да се взематизброените от тебе Янев,Марсио,Стоянов,Даксон + Камбуров да речем и разбира се ляв бек-Петър Занев или Венков-без това единия от тях ще е резерва в Литекс,защото играят на един пост.
Следния отбор щеше да е доста добър:
----------------------------------Петров----------------------------------------------------
Тодоров/Виданов--------------------Иванов----------------Котев-----------------Венков/Минев
-------------------------------------------Янчев-------------------------------------------------------
Стоянов--------------------------------Даксон/Марсио---------------------------------------Янев
------------------------------------------Камбуров---------------------------------------------
------------------------------------------МАнчев/Делев/Муши----------------------------------
Е вярно малко офанзивно става,но поне според мене щеше да е доста качествен отбора.Верно малко повече пари трябваше,ама поне работата щеше да е сигурна!

Камбура не го писах, защото не влиза в тавана на заплатите, докато на един Янев като свободен агент можеше да му се кихнат 50-100к за трансфера още в началото и после да си е със 6 000 заплатка.Идеята ми по-скоро беше, че с парите от заплатите на Орлинов, Чавдаров, К.Янев, К.Стоянов и момчетата от Ботев можеше да дойде един, но да вдигне класата.Караджов угасва с взимането на Чавдаров.Ако не ни е нужен нека го пуснем да се развива.Същото е и положението с К.Стоянов и Узунов.Много ме е яд и за Ицо Янев.Любо явно не познава българската действителност, ако мисли, че ще има кредит на доверие 2-3 години.Виковете "Оставка" ще дойдат именно от хората, които сега най-горещо го подкрепят, а не от умерените фенове от А сектор(като мен) още след първите 2-3 неуспешни мача.
Sheisse написа:Камбура не го писах, защото не влиза в тавана на заплатите, докато на един Янев като свободен агент можеше да му се кихнат 50-100к за трансфера още в началото и после да си е със 6 000 заплатка.Идеята ми по-скоро беше, че с парите от заплатите на Орлинов, Чавдаров, К.Янев, К.Стоянов и момчетата от Ботев можеше да дойде един, но да вдигне класата.Караджов угасва с взимането на Чавдаров.Ако не ни е нужен нека го пуснем да се развива.Същото е и положението с К.Стоянов и Узунов.Много ме е яд и за Ицо Янев.Любо явно не познава българската действителност, ако мисли, че ще има кредит на доверие 2-3 години.Виковете "Оставка" ще дойдат именно от хората, които сега най-горещо го подкрепят, а не от умерените фенове от А сектор(като мен) още след първите 2-3 неуспешни мача.
Така е и незнам защо така с лека ръка се отказваме от ДОКАЗАНИ играчи.Зимата Камбуров ни бе предлаган за 40 000Е, а ни е взехме за 600 000Е двамата от Мездра.А и заплатата му едва ли е била голямо, щом локото я плащат,при все че тогава нямаше таван.Сега и Янев оставихме да го вземат други-незнам,аз лично не мога да си ги обесня тези работи.

- a boy named goo
- Контакти:
cska_90 написа:Sheisse написа:Камбура не го писах, защото не влиза в тавана на заплатите, докато на един Янев като свободен агент можеше да му се кихнат 50-100к за трансфера още в началото и после да си е със 6 000 заплатка.Идеята ми по-скоро беше, че с парите от заплатите на Орлинов, Чавдаров, К.Янев, К.Стоянов и момчетата от Ботев можеше да дойде един, но да вдигне класата.Караджов угасва с взимането на Чавдаров.Ако не ни е нужен нека го пуснем да се развива.Същото е и положението с К.Стоянов и Узунов.Много ме е яд и за Ицо Янев.Любо явно не познава българската действителност, ако мисли, че ще има кредит на доверие 2-3 години.Виковете "Оставка" ще дойдат именно от хората, които сега най-горещо го подкрепят, а не от умерените фенове от А сектор(като мен) още след първите 2-3 неуспешни мача.
Така е и незнам защо така с лека ръка се отказваме от ДОКАЗАНИ играчи.Зимата Камбуров ни бе предлаган за 40 000Е, а ни е взехме за 600 000Е двамата от Мездра.А и заплатата ми едва ли е била голямо щом локото я плащат,при все че тогава нямаше таван.сега и Янев оставихме да го вземат други-незнам,аз лично не мога да си ги обесня тези работи.
Едва ли някой може да си ги обясни.
В ЦСКА от край време се води абсурдна трансферна политика, чак сега се забелязва светлина в тунела с привличането на тези футболисти, които поне са българи. Освен всичко на мен ми беше странно освобождаването на Здравко Лазаров, с лека ръка ръководството отпрати футболист, който освен качества има и изключителен опит и който само с присъствието си можеше да помогне на отбора, а ние вместо да се опитаме да го задържим го пуснахме без пари, поне да бяха се опитали да го продадат, че в касата влязат някакви средства. Незнам, аз по принцип не съм човек, който вярва на приказките за мениджърски интереси, но в последно време толкова много събития се натрупаха, че вече незнам какво да мисля.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Аз пък си харесах босненеца от Залцбург...видях клипчето му в youtube http://www.youtube.com/watch?v=6vtysf3bWkY
и ми хвана окото...това,че е играл в втория отбор на Залцбург не ме притеснява най-вече,защото в този отбор титуляри са доказани имена...тъкмо ще е гладен за успехи,пък и е балканец,кото е добре...доста е борбен и бърз а и,както се вижда от клипчето има доста добра техника и завършващ удар...много ми прилича на Савиола,дано се представи добре в контролите и ако допадне на Любо и Паредес , още един плюс е,че е нападател точно,като Спас Делев и ако покаже качества,ще е доста добре за вариациите в нападение и нейната скорост и острота
и ми хвана окото...това,че е играл в втория отбор на Залцбург не ме притеснява най-вече,защото в този отбор титуляри са доказани имена...тъкмо ще е гладен за успехи,пък и е балканец,кото е добре...доста е борбен и бърз а и,както се вижда от клипчето има доста добра техника и завършващ удар...много ми прилича на Савиола,дано се представи добре в контролите и ако допадне на Любо и Паредес , още един плюс е,че е нападател точно,като Спас Делев и ако покаже качества,ще е доста добре за вариациите в нападение и нейната скорост и острота

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- Red_champions
Босненецът е номер едно
дано го вземе,този ще е трансферна бомба,повярвайте ми 

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Red_champions написа:Босненецът е номер еднодано го вземе,този ще е трансферна бомба,повярвайте ми
Абе ти сериозно ли?
Ако не с емайтапиш,отде имаш информация за него.Клипчето е добро ,ама на 25 да играеш в дубъла-притеснява ме малко!

- a boy named goo
- Контакти:
Не мога да споделя оптимизма ви, както вече cska_90 каза, този е на 25 и играе за дубала на Залцбург, както и да си го гледаме, Залцбург си е Залцбург, толкова ли сме го закъсали, че да им взимаме играчите на дублиращия отбор. С играчи като този определено не може да се гонят високи цели, по-добре да налагаме Георги Илиев, дето е набор 90' пред този. Освен това, сега се щам за Франсиско Мартос, който дойде от дублиращия отбор на Барселона, там Мартос беше твърд титуляр и всички си мислехме, че сме взели кой знае какъв играч, в действителност обаче го видяхме какво представляваше.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
На клипче от дубъла и младежките формации Тошев изглежда като Нистелрой.Аз викам ако въобще пробваме да пробваме само леви защитници и евентуално разиграващи халфове, ако се закучат нещата с тия от Ботев или пък ги преценят, че не стават.За мега-дербитата в Своге и Монтана ли взимаме по 10 играчи на пост.Иначе тоя изглежда поне професионален футболист, което е напредък.