XVII кръг: ЦСКА - Лудогорец - 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: XVII кръг: ЦСКА - Лудогорец /10 ноември 2013 г., 17:30 ч./

Мнениеот шивача » 10 ное 2013 22:44

Red_Girl написа:
шивача написа:Много нервни нашите. Ебати грешките правиха- елементарни пасове се грешаха, но има и такива дни, да избутаме до зимата, пък напролет дано се вземат 3-4 по-класни състезатели и да вървим напред. Важно е да има подкрепа за отбора, пък тоя сезон си беше заминал още в началото. Ако направим нещо ще си е бонус, но за без пари, без подготовка, толкоз.
Честито на Лудогорци, бяха си класа над нас!

Аз не знам Сидибе за кво беше на терена? Та той само се разхождаше.. Нямаме никва средна линия, Чочев издъхна.. Трябва ни един Мораеш и шяхме да сме по-добре.

Те всички бяха зле, като изключим Бадема и Марсиньо, които не се криеха от топката и не бягаха от отговорност. Но най-важното си го написала горе, в предишният си коментар, където говориш за нашето семейство-публиката на ЦСКА. Затова и ония ги е яд, щото виждат нашето единство. Не ми се пише много, щото ме мързи, но на куцо и сакато, дет плюва по нас да кажа: това е магията наречена ЦСКА, а вие сте едно аку :idea:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 ное 2013 22:50

Марсиньо не се криеше от топката,ама не му беше много ясно какво да прави с нея и това е от доста мачове вече.Формата му в момента е трагична и преките свободни нещо не му връзват,макар че си ги "врътка" добре.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 10 ное 2013 22:51

шивача написа:Те всички бяха зле, като изключим Бадема и Марсиньо, които не се криеха от топката и не бягаха от отговорност. Но най-важното си го написала горе, в предишният си коментар, където говориш за нашето семейство-публиката на ЦСКА. Затова и ония ги е яд, щото виждат нашето единство. Не ми се пише много, щото ме мързи, но на куцо и сакато, дет плюва по нас да кажа: това е магията наречена ЦСКА, а вие сте едно аку :idea:

Последното ми хареса. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 10 ное 2013 22:55

1. Честитя победата ма Лудогорец. Поздравявам ги с играта и самочувствието им. Много отдавна не съм виждал толкова грамотен български отбор! Истината е, че от 20 година ходя по мачове и никога (или поне не се сещам) не сме били смачквани така, както днес! Просто освен едно ЕВАЛА не знам какво да им кажа :mrgreen:
2. Гледам, че има професори, които плюят по Тройчо. На тях просто искам да им напомня, че алтернативите са Пената, Пламен Марков и Йешич, а не Фергюсъм, Венгер и Мауриньо
3. Не може да очакваме победа над отбор, който са изгонили Милисавлевич, а той ни е най-добрия флангови футболист ;)
4. За съжаление с футболисти като Фо, Апата, Янчев и няколко други не може да бъдем взискателни за нещо повече. Най-вече да ставаме за срам с приказки :mrgreen:
5. Ако искаме да градим нещо то трябва да стъпим на вратарчето, ония двамата в центъра на защитата, онова младото момче Чочев с бадемчето и онова неиграещото негърче Косоко :mrgreen:
Image

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 ное 2013 22:57

гражданин от село написа:Марсиньо не се криеше от топката,ама не му беше много ясно какво да прави с нея и това е от доста мачове вече.Формата му в момента е трагична и преките свободни нещо не му връзват,макар че си ги "врътка" добре.

Вярно, не е във форма, но днес биваше. Просто Янчев и Чочев много издишаха, а Милисавлевич редовно си оставяше човека. Дано вземем нещо читаво в средата на терена, че иначе ще е трудно.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 ное 2013 23:01

Red_Girl написа:
шивача написа:Те всички бяха зле, като изключим Бадема и Марсиньо, които не се криеха от топката и не бягаха от отговорност. Но най-важното си го написала горе, в предишният си коментар, където говориш за нашето семейство-публиката на ЦСКА. Затова и ония ги е яд, щото виждат нашето единство. Не ми се пише много, щото ме мързи, но на куцо и сакато, дет плюва по нас да кажа: това е магията наречена ЦСКА, а вие сте едно аку :idea:

В интерес на истината и те имат нещо, което ми харесва, една черта, която направо ме убива :evil:

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 10 ное 2013 23:14

шивача написа:
Red_Girl написа:

В интерес на истината и те имат нещо, което ми харесва, една черта, която направо ме убива :evil:

Амин!!! .... Поне не усещащ мъките на нормалните хора? Това е причината- омагьосали са те.... от ЦСКА, както казваш. Нищо така наистина ще ти е по добре.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 ное 2013 23:21

само да ви кажа, че това момче, дето се гаврите с него, е незрящо и скоро имаше филм с него.
анкер, той може и да няма" препаска", но съм сигурен, че в това си състояние е повече от теб човек, щото ти и със сто колана да си по мазната дупара, само белканто ще има полза от теб,........затова заминавай за скрап :idea:

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 10 ное 2013 23:24

шивача написа:само да ви кажа, че това момче, дето се гаврите с него, е незрящо и скоро имаше филм с него.
анкер, той може и да няма" препаска", но съм сигурен, че в това си състояние е повече от теб човек, щото ти и със сто колана да си по мазната дупара, само белканто ще има полза от теб,........затова заминавай за скрап :idea:

Сори, не знаех , сам си изтривам каментара .
Щом е такъв случая жив и здрав да е.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 10 ное 2013 23:34

Red_Girl написа:
petko.h.markov написа:да се хвърлят бутилки и създават предпоставки за глоби и наказания.

От нерви. Съдията направи няколко смотани отсъждания, въпросния играч на зелените почна да се търкаля, всички се изнервиха и за тва стана.

Айде пак съдията ви крив при положение, че съдийската бригада беше перфектна.
Не искам да ви лишават от домакинство или пред празни трибуни, искам да ви налюскат с 5 цифрени глоби, които на фона на безпаричието в ЦСКА ще ви се отразят перфектно, какво по-хубаво от това феновете да харчат парите на клуба.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> Image

Върни се в “ЦСКА”