Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Христо Стоичков е новият собственик на ЦСКА

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юни 2013 21:16

Bumer написа:
Viktor4o_Rs написа:
Bumer написа:
Viktor4o_Rs написа:Интересно обаче що си мислите, че микренския и орките са измислили топлата вода, а другите мутри-президенти ядат доматите с колците и ще оставят Гришата да си прави циганските номера :lol: :lol: :lol: Гарантирам ви, че ако купите лиценза на Нафтата или който и да е друг клуб от А група, ще взривите първенството и нищо чудно и да има бойкот от другите отбори. Така че микренския или да плаща, или фалит, или си оставате с пернишките. Никой няма да ви остави да вземете лиценза на Нафтата и Гришата да си ръководи в сянка и ЦСКА, и Литекс - трябва да имате за големи балъци Батков, Домуса, Венци Свинята, Цветан Василев, Коко, Гигов и тимаджиите :lol: :lol: :lol:

Всички дългове ще бъдат оправени (вече са почти оправени), Гришата ще управлява ЦСКА, както и Литекс в сянка. А за вас остава дебелият....

Пак ще си говорим :lol: :lol: :lol: Както винаги ще сте хитрата сврака, с двата крака. Само защото е заложено в генезиса ви да лъжете, мамите, крадете, да заобикаляте закони и правила ;) Аз ти казвам - не подценявай другите мутри и не ги мисли за толкова тъпи. Вие сте абсурден отбор, интересно защо толкова фалирали отбори не са се сетили за тоя номер, явно само микренският е най-умен.

Кой номер, бе?! Да си платиш дълговете ли?! Щото в момента точно това се прави.

Абе вие не измряхте ли вече, бе?! 20 човека жалки фенчета, по селата отборите имат повече фенове, а тръгнал да си избира комплексите върху най-големият български футболен клуб.

Смешко, какви комплекси ? Не виждаш ли че в цяла България и всички други отбори ви се подиграват и ви презират, някои вече повече и от Левски ?
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 19 юни 2013 21:16, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Мнениеот doniobbb » 19 юни 2013 21:16

"най-големият български отбор" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ако бяхте толкова големи нямаше да си правите циганските номера толкова време :P

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 юни 2013 21:17

Viktor4o_Rs написа:
POPCORN написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=353899 айде сега какво ще говорят индивиди като викторчо_рс и други сини приятелки?Или може би в момента ще се покрият ,защото няма какво да кажат?

Какво да кажа ? Нищо ново за вас и вашата история. Ти лично не се ли срамуваш, кажи ми честно ?

не от кво да ме е срам?Я ме светни,че не мога да зацепя?Да ме е срам от комплексирани фенове на някакви си други отборчета , където по цял ден работата им е да плуят по ЦСКА!Ама ако Гришата беше решил да вземе Славия друга мелодия, щеше да пееш приятелю!Сигурен съм.Защото в България 90% от хората са такива връткалници и завистници ,че няма на къде!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

way
Контакти:

Мнениеот way » 19 юни 2013 21:18

Да ви е честит Ицо месията :) все пак е трудно да си собственик ,треньор ,доктор ,масажист ,секретар и каквото си поискате :) все пак ще има по-малко служители и по-малко хора да ви съдят:)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 юни 2013 21:19

POPCORN написа:
Viktor4o_Rs написа:
POPCORN написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=353899 айде сега какво ще говорят индивиди като викторчо_рс и други сини приятелки?Или може би в момента ще се покрият ,защото няма какво да кажат?

Какво да кажа ? Нищо ново за вас и вашата история. Ти лично не се ли срамуваш, кажи ми честно ?

не от кво да ме е срам?Я ме светни,че не мога да зацепя?Да ме е срам от комплексирани фенове на някакви си други отборчета , където по цял ден работата им е да плуят по ЦСКА!Ама ако Гришата беше решил да вземе Славия друга мелодия, щеше да пееш приятелю!Сигурен съм.Защото в България 90% от хората са такива връткалници и завистници ,че няма на къде!

Не, никога нямаше да приема да не си плащаме дълговете, да вземаме чужди лицензи, да се опитваме да заобикаляме закона. Едва ли ще ме разбереш де, вие сте с друга ценностна система ;)
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 юни 2013 21:19

way написа:Да ви е честит Ицо месията :) все пак е трудно да си собственик ,треньор ,доктор ,масажист ,секретар и каквото си поискате :) все пак ще има по-малко служители и по-малко хора да ви съдят:)

можешите хора правят много неща.Не можещите седят във форума и плуят по можещите.А да забравих и им завиждат !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 юни 2013 21:20

Viktor4o_Rs написа:
POPCORN написа:
Viktor4o_Rs написа:

Не, никога нямаше да приема да не си плащаме дълговете, да вземаме чужди лицензи, да се опитваме да заобикаляме закона. Едва ли ще ме разбереш де, вие сте с друга ценностна система ;)

е ти откъде знаеш,че всичко си плащате ?И откъде знаеш Венци какви номера прави за да играете всяка година в първенството?А срам ли те е Славия всяка година да играе ролята на *****?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 юни 2013 21:20

POPCORN написа:не от кво да ме е срам?Я ме светни,че не мога да зацепя?Да ме е срам от комплексирани фенове на някакви си други отборчета , където по цял ден работата им е да плуят по ЦСКА!Ама ако Гришата беше решил да вземе Славия друга мелодия, щеше да пееш приятелю!Сигурен съм.Защото в България 90% от хората са такива връткалници и завистници ,че няма на къде!

Дай ми един пример, в кое нормално първенство един човек е собственик на два отбора от една и съща група ?

Bumer

Мнениеот Bumer » 19 юни 2013 21:21

Eminem написа:
POPCORN написа:не от кво да ме е срам?Я ме светни,че не мога да зацепя?Да ме е срам от комплексирани фенове на някакви си други отборчета , където по цял ден работата им е да плуят по ЦСКА!Ама ако Гришата беше решил да вземе Славия друга мелодия, щеше да пееш приятелю!Сигурен съм.Защото в България 90% от хората са такива връткалници и завистници ,че няма на къде!

Дай ми един пример, в кое нормално първенство един човек е собственик на два отбора от една и съща група ?

Той ще е собственик де факто, де юре ще е друг. А вие ще страдате. Точка.

way
Контакти:

Мнениеот way » 19 юни 2013 21:22

Eminem написа:

Няма го на хартия така че :)

Върни се в “ЦСКА”