IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София |20.10|

Мнениеот шивача » 07 окт 2012 20:03

Синя Зона написа:
Teo написа:Синя зона, знам че искаш да провокираш и да правиш закачки, но по леко с обидите... защото коментарите по-късно ще бъдат изтрити от васконти, който са груби имам предвид :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4oKwX2bHP_4[/youtube]

Как ще го коментираш това :lol: ъъъЪЪъъ

И кво трябва да коментирам? Чува се някакъв селянин дето само вика ''Стига бе хора'' :mrgreen: Как мислиш нашите да слезнат като е пълно с ушеви ,а и със сигурност е имало още доста червени на спирката?

:lol: :lol: :lol:
тоя пич, ако го пуснат в сектор Б, ще ви избие :!: прочее, запомнете му лицето и бъдете нащрек, че и бързоходките няма да ви помогнат!
Чисто човешки, ако го коментирам; тоя изглеждаше освирепял и е нормално целият рейс да се е насРал(с извинение към тези, на които им използват изпражненията за ТоР)!
прогнозата за мача ми е 1-1
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 окт 2012 20:18

[quote="шивача
тоя пич, ако го пуснат в сектор Б, ще ви избие :!: прочее, запомнете му лицето и бъдете нащрек, че и бързоходките няма да ви помогнат!
Чисто човешки, ако го коментирам; тоя изглеждаше освирепял и е нормално целият рейс да се е насРал(с извинение към тези, на които им използват изпражненията за ТоР)!
прогнозата за мача ми е 1-1[/quote]
Точно така ще стане...Виж тези двамата на стълбата с какво съжаление го гледат! И да, на Орлов мост на спирката отзад има поне 100-150 човека, да си кажем правичката!

Относно мача и на мен ми клони на равен, 0-0 например!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 окт 2012 22:10

sin4ec написа:
.Виж тези двамата на стълбата с какво съжаление го гледат! И да, на Орлов мост на спирката отзад има поне 100-150 човека, да си кажем правичката!

[offtopic]това мнение е абсурдно :shock: защото- ти беше там и ги преброи? или виждаш "съжалителните им погледи" през екрана на монитор с изгорели пиксели, с екран голям колкото един средно статестически китайски пишльок, да не говорим, че виждаш черно-бяло, по принцип...ами да си кажем правичката, освен всичкото това- имаш и перде :lol:[/offtopic]
ох, имам нова прогноза :arrow: 2-1 за нас :)

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 07 окт 2012 22:54

Отбори с притенции за многомилионни публики, които отново няма да напълнят повече от 10 000 националния. За любителите на тото - тотаджийски хикс !!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 окт 2012 23:02

canary написа:Отбори с притенции за многомилионни публики, които отново няма да напълнят повече от 10 000 националния. За любителите на тото - тотаджийски хикс !!!

Вече и вие имате възможност да се докажете като публики!Съмнявам се пловдивското дерби да има повече публика от Вечното!Все пак ще видим!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 окт 2012 23:06

BRF написа:
canary написа:Отбори с притенции за многомилионни публики, които отново няма да напълнят повече от 10 000 националния. За любителите на тото - тотаджийски хикс !!!

Вече и вие имате възможност да се докажете като публики!Съмнявам се пловдивското дерби да има повече публика от Вечното!Все пак ще видим!

максимума на стадион Ботев е към 18 000, като махнем буферната зона, на Лаута е към 8 хиляди ;)

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 07 окт 2012 23:11

А правите ли си сметка че вие играете на национален стадион, докато ние го правим на клубните си. Ако мачове ни с буферите се играят на Голямата Къща гаранция ще има 2 пъти повече хора от вашето набедено дерби. Дори и на Колежа на пролет ще видите че на Истинското дерби ще има повече хора от вашето.

Жалкото при вас двата отбора е че имате притенции да сте с милиони поддръжници а не можете на напълните един стадион, да не говорим че 70% от вашите фенове са от провинцията.

Пак ще кажа твърд Х !!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 окт 2012 23:15

браво на вас :)

ОщеОтДете
Контакти:

Мнениеот ОщеОтДете » 07 окт 2012 23:22

canary написа:А правите ли си сметка че вие играете на национален стадион, докато ние го правим на клубните си. Ако мачове ни с буферите се играят на Голямата Къща гаранция ще има 2 пъти повече хора от вашето набедено дерби. Дори и на Колежа на пролет ще видите че на Истинското дерби ще има повече хора от вашето.

Жалкото при вас двата отбора е че имате притенции да сте с милиони поддръжници а не можете на напълните един стадион, да не говорим че 70% от вашите фенове са от провинцията.

Пак ще кажа твърд Х !!!

А бе откъм агитки сектор "Г" и подуянския са доста по-големи от вашите сектори с агитки, така че... поне откъм атмосфера го докарваме повече :). Не е въпроса бройката важно е качеството. А едни 6000 хиляди ЦСКА-ри като викнат мощно, се чуват чак на гарата в София ;).

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 07 окт 2012 23:29

Бил съм в София на дербито знам за кво става въпрос. Затова каня всички които не са били в Пловдив да заповядат, пък да видят що е то? Естествено всеки поддържа своето така че спора е излишен. Живи и здрави ще видим кой кво може по трибуните.

Върни се в “ЦСКА”