Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София (29.04.12) 17:45ч.

Мнениеот Azz » 24 апр 2012 11:25

Вечното дерби, тази година няма да привлече традиционния интерес по ред причини - Левски са в страхотна криза и победата с едва 4 гола на Калиакра (помните, че Черно море им вкараха 7 само преди седмица) не е никаква утеха за феновете.

От друга страна ЦСКА е във възход, но са символични гости...та стадиона ще е доста празен като за това дерби.

От спортна страна - троен мач, както винаги, но с лек превес в полза на ЦСКА. Тази година червените притежават определено по-техничните футболисти (Мораеш, Карачанаков, Костов, Присо), а в защита от много мачове не са допуснали нито един гол. В момента ЦСКА са с добро самочувствие, нямат напрежение от преследващите ги отбори, а Стойчо Младенов свърши страхотна работа в психологически план, а тактически си провежда мачовете без забележки.

За Левски, многото загуби и смени на треньорите със сигурност оказват негативно влияние на тренировъчния процес, а перспективата при евентуална загуба да се просят окончателно с евротурнирите със сигурност налива олово в бутонките...

Въпреки горното моята прогноза е основен знах Х, а втори по вероятност - 2 (победа за ЦСКА).

Точен резултат никой не може да даде в такъв мач!

Дано отборите направят приятен за гледане мач и да оправдаят името - "вечно дерби"!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 апр 2012 11:32

THE G.A.M.E написа:А кой ви игра в ляво на защитата срещу "Моряците"? Аз някъде зърнах Трифонов, но понеже не следях в детайли срещата, не разбрах на каква позиция игра... Това е важно, щото твърде вероятно левият ви защитник ще играе срещу Калво в по-голяма част от мача.

Хахаха, странно е, че точно за левия бек питаш, щото и без него щяхме да останем за дербито. Да, Трифонов игра там срещу "Черно море", обаче още първото полувреме щеше да счупи десния крак на Фернандес. Получи само жълт картон, а заслужаваше червен.
Иначе за Калво съм забелязал, че през пролетта играе по-скоро отляво, така че май Бандаловски ще е срещу него. Румен ще трябва да се справя с Рамос и мисля, че това ще е една от проблемните зони за нас.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 24 апр 2012 11:36

mrazq_4ervenoto написа:Мойта прогноза е 4:1 за ЛЕВСКИ, като честно казано, не виждам кой от ЦСКА ще вкара гол ... и все пак: 1:0 Крачунов(автогол); 2:0 Жуниор, 3:0 Гаджев с гръмотевичен шут от 45 метра, 4:0 Калво, 4:1 Паун от дузпа :mrgreen:

Ето това го слагам в подписа :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 апр 2012 11:40

Udoji90 написа:Иначе за Калво съм забелязал, че през пролетта играе по-скоро отляво, така че май Бандаловски ще е срещу него. Румен ще трябва да се справя с Рамос и мисля, че това ще е една от проблемните зони за нас.

Да де, но крилата при нас си вариатират местата ... Всъщност, реално Калво наистина можеби ще прекара по-голяма част от мача срещу Бандата. :roll:
Но има навика да се мести, когато види, че съперникът му отсреща го спира често ... :lol:

Колкото и странно да звучи, няколкото индивидуални двубоя в мача, може да решат целият му изход.
Мораеш срещу не-особено бързите централни бранители при нас ...
Стана дума за вашите бекове, срещу Калво и Рамос.
Карачанаков ... Твърде вероятно - срещу Мюлдер.

При нервна и пасивна игра, без особени положения, някой индивидуален проблясък като нищо ще реши дербито. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 24 апр 2012 11:42

mistreated написа:Прави впечатление, че Левски влиза много трудно в мачовете през този сезон. Първите им полувремена в почти всички двубои са трагични. Мисля, че трябва да се възползваме от това и да вкараме поне един гол в началото. От друга страна ЦСКА водеше след повечето първи полувремена през пролетта. Изключение правят само мачовете с Черноморец, Видима и Славия. Левски мисля, че само с Черно море и Славия водеше на полувремето.
Завърши ли първото полувреме с аванс за ЦСКА съм убеден, че ще спечелим мача.

Карачанаков ще изпълни поне един фал както трябва :)

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 24 апр 2012 11:43

THE G.A.M.E написа:А кой ви игра в ляво на защитата срещу "Моряците" ?
Аз някъде зърнах Трифонов, но понеже не следях в детайли срещата, не разбрах на каква позиция игра ...

Това е важно, щото твърде вероятно левият ви защитник ще играе срещу Калво в по-голяма част от мача.

Иначе аз не съм сигурен, дали Старокин ще е краен-ляв бранител ... Той се справя добре и като деф. халф.
Ама в такъв случай, единствената опция за левият бек в "Синият" лагер е Станчев ...

Хубавото при вас е, че трайно контузените не са от ключовите ви играчи.
Е, можеби само Адемар, ама и той не беше особено убедителен ...

Трифонов и Янчев покриваха лявата зона втори мач подред !!!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 24 апр 2012 11:47

THE G.A.M.E написа:А кой ви игра в ляво на защитата срещу "Моряците" ?
Аз някъде зърнах Трифонов, но понеже не следях в детайли срещата, не разбрах на каква позиция игра ...

Това е важно, щото твърде вероятно левият ви защитник ще играе срещу Калво в по-голяма част от мача.

Иначе аз не съм сигурен, дали Старокин ще е краен-ляв бранител ... Той се справя добре и като деф. халф.
Ама в такъв случай, единствената опция за левият бек в "Синият" лагер е Станчев ...

Хубавото при вас е, че трайно контузените не са от ключовите ви играчи.
Е, можеби само Адемар, ама и той не беше особено убедителен ...

Адемар в последните мачове игра много добре.Румен Трифонов играе ляво крило,но доколкото гледах ваши последни мачове Калво игра от ляво,което го поставя срещу Бандаловски.Смятам,че и вашия треньор там ще го пусне, защото Бандата често излиза в атака и не си покрива зоната,докато Румен си е там и не излиза на контри.Единственото по-сериозно нещо върху,което трябва да мисли Стойчо е как да спре именно Калво.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 24 апр 2012 11:50

тука някаква дискусия за спонсори гледам и ми е смешно как се оправдават загубите на сините с някакви схеми да се разкара Борат...
само ще кажа, че от лятото ЦСКА ще има нови спонсори- Unicredit, Ford, Mastercard- договор за 5 години, за минимум 7 милиона на година :) :) :)
да му мислят сините приятелки, дето дори до Лига Европа не могат да го докарат... :) :) :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 24 апр 2012 11:51

Бандата едва ли ще се впуска много, много в атака този път. Особено пък ако не играе и Пинто. Присо може и сам да се оправя по крилото срещу Старокин или Станчев. А и Янчев и Дюлгеров със сигурност ще помагат на бековете ни. В крайна сметка защитниците на Миньор и Локо Сф спряха Рамос и Калво, та нашите ли толкова да им се плашат.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 24 апр 2012 11:53

Румен Трифонов е отляво, ама много е вероятно Янчев да му помага в тая зона. Калво не играе ли от дясно?
Последна промяна от Брабиняка на 24 апр 2012 12:00, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”