Локомотив Пловдив - ЦСКА София 25.03 15:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - ЦСКА София 25.03 15:30

Мнениеот Red Warrior » 25 мар 2012 20:47

На Благовещение Бог каза своята блага вест кой иска да бъде шампион, но за съжаление си мисля, че властта и Държавна сигурност няма да ни позволят. :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 25 мар 2012 20:50

Титаните май се ядосаха на Перуката :mrgreen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E-1aCD8yoIU&feature=fvsr[/youtube]
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 25 мар 2012 21:04

Много съм доволен от мача днес.
Тези футболисти дават всичко каквото могат (за жалост това май е максимума) и това е много радващо.
В сряда всички на стадиона да подкрепим момчетата .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
leski

Кокала: ...какво значи ЦСКА !?..

Мнениеот leski » 25 мар 2012 22:12

Кокала: Никой не ме послуша като обяснявах какво значи ЦСКА !

"Наставникът на Локомотив Пловдив Емил Велев заяви след тежката домакинска загуба с 3:0 от ЦСКА, че неговите футболисти явно не са чули думите му преди мача с "червените".
"Все пак не паднахме от кой да е, а от ЦСКА. Още през седмицата казах, че те идват за победа и тук ще играят агресивно. За съжаление моите играчи не се вслушаха в думите ми", каза Велев.
"Днес победи по-агресивният отбор, а това беше ЦСКА. Ние не можахме да се ориентираме добре в срещата и затова загубихме. Не съм изненадан от футбола, който показа ЦСКА. Те се възползваха от нашите грешки и победиха", добави Кокала."

Той, Стойчо ви го каза,ама нямаше кой да го чуе !
"ЦСКА е голяма марка, не подценявайте ЦСКА. В каквото и състояние да се намираме, ЦСКА е голяма сила. Голяма мощ. Много хора не знаят какво е ЦСКА всъщност, една магия и тръпка!"

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 мар 2012 22:21

dreben23 написа:Но над всички стоеше един- Райс Мболи! :)

Напълно те подкрепям!!!Просто улови всичко, което можеше днес и предаде голяма сигурност на защитата..

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 25 мар 2012 22:30

Не мога да повярвам че ЦСКА с този състав е победил Локо Пд с 0 : 3 .
Сега се прибирам и гледам 0 : 3 !!!Че на всичко отгоре и орките повторили подвига си
с/у ЦСКа отпреди няколко години и победили Левски на Герена .

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 25 мар 2012 22:39

Е, отборът ми не върви добре, ама Левски да паднат вкъщи, а буферите да отнесат тройка на порутения стадион....безценно!
slabia_forever

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 25 мар 2012 23:07

quote="ASENOVSKI VOYN"]
ASENOVSKI VOYN написа:от ASENOVSKI VOYN на 24 Мар 2012 02:50
Поне за ден Пловдив няма да е нито жълто черен нито черно бял :!:

ПЛОВДИВ В НЕДЕЛЯ ЩЕ Е ЧЕРВЕН :!: :!: :!:

ТРЕПЕРЕТЕ НИЕ ИДВАМЕ ЗА ДА ВИ РАЗГРОМИМ С 0:3 :!: :!: :!:

Ние не сме нито книжните тигри от Разград, нито премиерските подлоги, НИЕ СМЕ ЦСКА СОФИЯ ФУТБОЛНИЯТ ГОСПОДАР НА БЪЛГАРИЯ ( 31 пъти шампион ), помнете това, нас няма как да ни притеснява това, че играем в Пловдив.

Едно голямо благодаря на всички които бяха на мача с Локомотив София ето така ще станем шампиони, когато сме единни и подкрепяме отбора. Когато сме заедно всичките никой не може да ни спре нито държавната поръчка( Бойко СЕКТОР "Г"запя: Гоце Първанов премиер - премиер ), нито пед.....те в БФС ( до колкото дочувам в сряда преди мача ги почваме и тях) , нито платените медийни ку..и ( Зарков е най-голямата да пукне дано ) :!: :!: :!:

Сега пак ще дам прогноза
Над 12 000 на "Българска Армия" и краен резултат:
6 - 0 с три гола на Мораеш
ТРЕПЕРЕТЕ ЗАЩОТО НИЩО ДОБРО НЕ ГИ ЧАКА И БЕРОЕ
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 мар 2012 08:24

Защо няма нито един левскар в последните страници на тази тема бе????

Мачът не искам да го коментирам, просто няма смисъл. За глупостите покрай Присо също няма да обеля дума. Явно този, който до оня ден наричаха куц кон, сега много ги уплаши и искат да ни лишат и от него.
Мърши, запомнете само едно. Колкото и сечено да ни правите ние пак ще ставаме, ние пак ще се прераждаме и пак ще бъдем шампиони. Защото ние сме ЦСКА!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 26 мар 2012 10:31

Мога само да изкажа огромна благодарност към играчите за това, което направиха вчера!
Притеснявах се да не повторим представянето си от Бургас, но те ме опровергаха напълно.
Специални поздравления за безгрешния Мболи, както и за бранителите, които при толкова много статични положения не допуснаха почти никакви грешки.
Радвам се, че втори пореден мач е спечелен не само от Мораес, а с дейното участие на много други единици - вече съм по-спокоен, че има хора, които да решат даден мач, ако бразилецът е контузен/наказан.
Хубаво е, че Томас и Хадад се връщат в игра, както и позабравеният Якимов. (Интересно какво ще пишат сега Спортал за испанеца - уж страдал от носталгия, пък вчера за 30 мин. нямаше грешно отиграване.) Всъщност именно Хадад и Томас на местата на Крачунов и П. Стоянов биха направили състава оптимален за момента.
Червените картони за мен бяха смехотоврни - единствената груба грешка на съдията. (Актьорското майсторство на Даксон и Присо вероятно ще намери място в рубриката "Изспортен свят" на "Господари на ефира". :lol: )
Много жалко, че са задържали Присо, както и че пропуска поне 1 мач - тъкмо започна да показва най-доброто от себе си. Очаквам в негово отсъствие титуляр да е Паун, макар че той не е типичен флангови халф.
Както и да е, стоим здраво стъпили на земята и в сряда чакаме бойкия тим на Берое, който през пролетта има видим прогрес.
Последна промяна от Udoji90 на 26 мар 2012 10:47, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “ЦСКА”