gihuelo написа:гражданин от село написа:sin4ec написа:k_oleto написа:
Моля, да ме извиниш, но ще бъда брутално откровен !
Където вие отивате - ние от там се връщаме ! Ще ти кажа защо ? Защото има сериозни игри на мериджей ниво ! Защото Мериджейте си искат кинтите. Затова при вас играят Нар, Бабатунде и да не ги изреждам......При нас беше същото: Изгонихме един куп деца, за да играе центъра на Люксемург (вече го забравих), както и още 50 пиянки, чиито имена разбрах от търговския регистър, когато цъкнах да видя кой иска пари от ЦСКА.
Това е от собственика - спуснат палячо като при нас. Титан взеха половин България с буклука, но имаше условие: ЦСКА
Така беше и с Митал, така е и със Спас Русев......Та именно затова, вашите момчета нямат интерес към футбола.
Сега, за сега, при нас е различно ! Дано да продължава така..........
Няма проблем, но при вас сега нищо не е различно. Ловешката история си продължава с пълна сила.
Мериджей е изхвърлен от Левски и това дотук е единственото смислено действие на СР.
И не, не говоря за наши момчета, а като цяло. Нашите недоволни като правило отиват в Славия, но там развитие няма по ред причини. .
Че какво ѝ е толкова лошо на "ловешката история" за последните 10-12г. е най-успешната у нас.И като препродадени чужди футболисти и като собствени кадри.
Голямата разлика е че при вече се знае кой дава парите ! И че такива трансфери за комисионни няма кой да посмее да направи.Стоилов лош добър това е.Гриша Ганчев му има доверие а това е достатъчно.
Не е само това. Нали - като се псува да се псува, но като се хвали - нека да е така. Едва ли има друга публика, която е заставала по-често срещу собствениците си. Едва ли има друга публика, която е псувала президентите си. Ето, Левски е прекрасен пример. Виждат, че нещо не върви, а реакцията е 300 човека на стадиоана. При нас, никога не е било така. Ние рязахме греди, хвърляхме домати. София беше цялата с плакети.....да не изброявам. Нашата публика просто е друга бира.
Но по темата: Голямата разлика е, че Гриша Ганчев мисли за отбора, интересува се, инвестира, гради (отбор и база) и най-вече: ЦСКА-р е. Докато последните ни двама бяха спуснати. Спуснат е и Спас Русев, та именно затова Левски ще мине по нашия път - това с тая му политика.
Аз, обаче не го пожелавам ! На никого не пожелавам да види отбора си шампион с 16т. и да няма лицез. Да кърти всички - и да не играе в ЕКТ, Не пожелавам и да ходи да го подкрепя във В група, защото - АЗ бях там и видях за какво става дума. Та, в тоя ред на мисли, вместо да се поучат от нас - видят тук и ръсят умни речи, но.....живота е кръговрат......ще поживеем и ще видим