Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот k_oleto » 14 май 2017 23:18

gihuelo написа:
гражданин от село написа:
sin4ec написа:
k_oleto написа:
Моля, да ме извиниш, но ще бъда брутално откровен !
Където вие отивате - ние от там се връщаме ! Ще ти кажа защо ? Защото има сериозни игри на мериджей ниво ! Защото Мериджейте си искат кинтите. Затова при вас играят Нар, Бабатунде и да не ги изреждам......При нас беше същото: Изгонихме един куп деца, за да играе центъра на Люксемург (вече го забравих), както и още 50 пиянки, чиито имена разбрах от търговския регистър, когато цъкнах да видя кой иска пари от ЦСКА.
Това е от собственика - спуснат палячо като при нас. Титан взеха половин България с буклука, но имаше условие: ЦСКА
Така беше и с Митал, така е и със Спас Русев......Та именно затова, вашите момчета нямат интерес към футбола.
Сега, за сега, при нас е различно ! Дано да продължава така..........

Няма проблем, но при вас сега нищо не е различно. Ловешката история си продължава с пълна сила.
Мериджей е изхвърлен от Левски и това дотук е единственото смислено действие на СР.
И не, не говоря за наши момчета, а като цяло. Нашите недоволни като правило отиват в Славия, но там развитие няма по ред причини. .

Че какво ѝ е толкова лошо на "ловешката история" за последните 10-12г. е най-успешната у нас.И като препродадени чужди футболисти и като собствени кадри.

Голямата разлика е че при вече се знае кой дава парите ! И че такива трансфери за комисионни няма кой да посмее да направи.Стоилов лош добър това е.Гриша Ганчев му има доверие а това е достатъчно.

Не е само това. Нали - като се псува да се псува, но като се хвали - нека да е така. Едва ли има друга публика, която е заставала по-често срещу собствениците си. Едва ли има друга публика, която е псувала президентите си. Ето, Левски е прекрасен пример. Виждат, че нещо не върви, а реакцията е 300 човека на стадиоана. При нас, никога не е било така. Ние рязахме греди, хвърляхме домати. София беше цялата с плакети.....да не изброявам. Нашата публика просто е друга бира.
Но по темата: Голямата разлика е, че Гриша Ганчев мисли за отбора, интересува се, инвестира, гради (отбор и база) и най-вече: ЦСКА-р е. Докато последните ни двама бяха спуснати. Спуснат е и Спас Русев, та именно затова Левски ще мине по нашия път - това с тая му политика.
Аз, обаче не го пожелавам ! На никого не пожелавам да види отбора си шампион с 16т. и да няма лицез. Да кърти всички - и да не играе в ЕКТ, Не пожелавам и да ходи да го подкрепя във В група, защото - АЗ бях там и видях за какво става дума. Та, в тоя ред на мисли, вместо да се поучат от нас - видят тук и ръсят умни речи, но.....живота е кръговрат......ще поживеем и ще видим

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 май 2017 23:34

sin4ec написа:
k_oleto написа:
Моля, да ме извиниш, но ще бъда брутално откровен !
Където вие отивате - ние от там се връщаме ! Ще ти кажа защо ? Защото има сериозни игри на мериджей ниво ! Защото Мериджейте си искат кинтите. Затова при вас играят Нар, Бабатунде и да не ги изреждам......При нас беше същото: Изгонихме един куп деца, за да играе центъра на Люксемург (вече го забравих), както и още 50 пиянки, чиито имена разбрах от търговския регистър, когато цъкнах да видя кой иска пари от ЦСКА.
Това е от собственика - спуснат палячо като при нас. Титан взеха половин България с буклука, но имаше условие: ЦСКА
Така беше и с Митал, така е и със Спас Русев......Та именно затова, вашите момчета нямат интерес към футбола.
Сега, за сега, при нас е различно ! Дано да продължава така..........

Няма проблем, но при вас сега нищо не е различно. Ловешката история си продължава с пълна сила.
Мериджей е изхвърлен от Левски и това дотук е единственото смислено действие на СР.
И не, не говоря за наши момчета, а като цяло. Нашите недоволни като правило отиват в Славия, но там развитие няма по ред причини. .

Ловешката история може и да не е перфектна,но е много по добра от предишната титанско-миталска история,както и много по добра от историите на други отбори,но ще запазя за себе си конкретно кои визирам(от тях само ще кажа че не е Лудогорец,щот те са Топ 1 в момента)Поне засега така стоят нещата.От Мораес насам не сме имали читав нападател и в момента що годе го имаме в лицето на Каранга.Същевременно от Мораес насам не сме продавали футболист за каквато и да е била сума пари докато ГГ е от една година тук и вече пласирахме Преслав(макар и за символична сума) + Виана,на който му взехме също нелоша сума.Колегите да кажат дали имаше и още.Същевременно взехме в редиците си футболисти,които не са в топ форма,но имат предостатъчно опит в чужбина със стойностни отбори.А тва играе много важна роля при кофти мачове+дербита.Заплати се плащат редовно и служителите в клуба имат вяра на собственика.Аз лично не съм чул лоша дума за ГГ от футболист,треньор.Поправи ме ако греша.Дори и Галчев+ останалите футболисти и служители,които бяха задраскани с ''флумастера'' не са обелили негативна дума.Чак е изненадващо,но е факт.
В общи линии ГГ ако вдигне с една идея още нивото в предстоящите трансферни прозорци тоя клуб ще почне да му идва на печалба(ако не е почнал вече).А фактически това е идеята - собственика да печели.Тва е схемата в бизнеса.В противен случай - пак ще печели,но клуба започва да се източва,да се теглят кредити,с които ''уж погасяват задължения към НАП'' и т.н.
Аз лично не мога да кажа че съм върл привърженик на ЦСКА-София,но съм привърженик на добрата организация.И определено не съм противник на ЦСКА-София като някои.Не може(това се отнася за цесекарите,които не го подкрепят този отбор.За останалите е ясно - конкуренция.Тя може да си говори каквото си иска.Конкуренцията е една константа и не променя нищо) да искаш нещо,а да не даваш пари.Като не ти харесва - не следи този отбор и готово.Като ти бие на Литекс и на люляк -
окей,живи и здрави.Просто е.Плюнките и критиките са излишни.''Може да решава тоя,който има пари'' - Тодор Живков.
Така стоят нещата в живота.Ти си плюй(не конкретно към тебе) колкото щеш.Като имаш 20 лева в джоба - думите ти нямат стойност.Лошото е че някои си мислят,че има,но грешат жестоко. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 14 май 2017 23:38

За да станем шампиони ни трябват и 3-4 отбора които да са ни сателити иначе срещу групичката около Лудогорец няма как да се противопоставим

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2017 23:41

Ква база гради, бе? Що си говорите с ...........? Глупости на търкалета.
Какво прави за ДЮШ? Няма отбори под 2006, с изключение на 2008, дето ги бият като тъпани с 15-0 и 10-0. Не се прави и нищо по въпроса, шмент-капели. Аве ей, вчера Левски 2010 играха на футбол 7( :o ) срещу деца 2008. И паднаха с битка и чест. За какво говорим?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 14 май 2017 23:48

sin4ec написа:Ква база гради, бе? Що си говорите с ...........? Глупости на търкалета.
Какво прави за ДЮШ? Няма отбори под 2006, с изключение на 2008, дето ги бият като тъпани с 15-0 и 10-0. Не се прави и нищо по въпроса, шмент-капели. Аве ей, вчера Левски 2010 играха на футбол 7( :o ) срещу деца 2008. И паднаха с битка и чест. За какво говорим?

Е какво? Отричаш за Панчарево ли? За малките набори не се безпокои ,че се намерят футболисти...няма как 10 години школата да била в пълна разруха и сега от веднъж хоп ....И тези набори които ги изброяваш те играят съвсем друг футбол съставите са им с по 7 ,8 и т.н човека. Едва ли можеш да дадеш оценка колко са добри на тази възраст, но те уверявам,че този набор ,където са ни били с 15:0 след 10 години , когато станат например U19 няма да падаме с 15:0 нито вие ще биете с 9:0. Всиюки качествени футболисти които в момента са 9-10 год възраст ,ще са в школите на отборите които имат пари.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 14 май 2017 23:55

sin4ec написа:Ква база гради, бе? Що си говорите с ...........? Глупости на търкалета.

Ти сериозно ли ?
Ако искаш можеш да се завъртиш. Нашата база, която не ни е дадена/подарена и е чужда - се инвестира в нея. Я да видим, ако финягата трябваше да инвестира в нещо, което не е негово какво щеше да стори ?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 15 май 2017 00:05

Думуса няма да участва за емблемата тоя път или поне е това, което аз знам. (незнам дали е точно)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 май 2017 00:07

аааааа, не ме питайте за глупости около вашите там истории-аз говоря за малките и те ме вълнуват. Те ще ни възродят футбола, не други. Панчерево е страхотно място, но че някой направил там два терена...и квоотуй...
Ний си ги имаме от години. Не това прави нещата. Сложно е.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 15 май 2017 00:10

sin4ec написа:аааааа, не ме питайте за глупости около вашите там истории-аз говоря за малките и те ме вълнуват. Те ще ни възродят футбола, не други. Панчерево е страхотно място, но че някой направил там два терена...и квоотуй...
Ний си ги имаме от години. Не това прави нещата. Сложно е.

Вече ти написах. Ало Левски имаха пари и отбор - даже нямаше да знаеш, че имате играч с име Найденов. Тъй че.......

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 15 май 2017 00:21

Синчец, приятно ми е да си бъбрим, но ще лягам. Само бих искал да те помоля да се съгласиш с нещо. Аз ти казвам, че ние сме ЦСКА (публиката), а вие се превърнахте в провианциална публика и отбор. На мач с Дунав (например) сте 500 човека, а на мач с ЦСКА сте 7-8 000 - така е с всички отбори. Сиреч, чакате мач с нас, та да се съберете - досущ като една провинциална публика
Например, онзи ден - разцъквах и минах през Локо ГО и някакви други - на стадиона 300 човека. Точно колкото и на Герена.

Та., за децата.........децата онзи ден в Каварна имаха плакет: Още от дете, запали моето сърце !

Точка

Върни се в “ЦСКА”