Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
sin4ec написа: Колкото до това как всички деца щели да искат там-малко се е поизхвърлил.
sin4ec написа:Хубаво говори, ама аз повечето от тези неща съм ги споменавал. И доста школи работят така от няколко години насам. Царско село, Олимпия, Национал, ДИТ, Витоша 13, Лъвчета, Славия, Левски (говоря за София), та нищо ново и извънземно няма в интервюто. Съгласен съм с човека, че резултатите са важни по свой начин, класирането също и призивите да няма класиране в малките възрасти са пълна глупост! Съгласен съм и с констатацията, че темпото и прецизността са това, в което изоставамеот европейците.
Колкото до това как всички деца щели да искат там-малко се е поизхвърлил. Децата са малко и битката за тях е голяма. Old Death, нямам впредвид , че Домуза ще ви взима базите, той ще си строи своя . Мога да ти кажа и къде ще е. И догодина ще почне работа. Вече са ангажирали треньори от София, които сега са на курсове в Разград. Няма да се учудя и ако още тази есен пуснат няколко гарнитури.
gihuelo написа:Добре де кажи ми защо са му юноши на Домуза? Той дори един юноша не може да наложи по тази схема която той развива Лудогорец. Освен да е решил да спре с бразилците
sin4ec написа:той ще си строи своя . Мога да ти кажа и къде ще е. И догодина ще почне работа. Вече са ангажирали треньори от София, които сега са на курсове в Разград. Няма да се учудя и ако още тази есен пуснат няколко гарнитури.
onegavon написа:Да си строи Кирчо няма лошо обаче ние вече сме си построили.Да не говорим, че такъв терен като Панчарево няма как да прилапа.
Въобще е поне с три обиколки след нас. Ако имаше поне нещо в надрусаната тиква щеше да направи един регионален център в Североизточна България хем ще му е по - евтино ,хем няма да има конкуренция за децата.Нещо като школата в Етрополе преди да свърши Ротманса парите.
Обаче нали си е комплексарче нарочно се бута в София да се доказва пред Левски и ЦСКА.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта