Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 11 май 2017 23:31

sin4ec написа:
nosmoky написа:Синчец, видно е, че по някаква причина нашите отбиват номера при малките набори. Аз не знам каква е причината...ако ти знаеш сподели ?
В наборите, които са близко до мъжкия футбол имаме предимство...и по каква програма са тренирали вашите...или пък кой им е треньор...не ни интересува особено.

Виж сега-нямате 2007, за 2008 споменахме, 2009 също нямате, нито подготвителни групи от по-малки. 2006 и 2005 са ви посредствени, 2004 са единствените читави. За 2003 няма да говорим!
Причината е занемарената школа. ГГ дойде с методисти, тренери и деца в големите набори, но тепърва трябва да гради система в по-малките. Опитът с 2008( за мен това е проба) показа, че така няма да стане. За да проработи схемата, трябват години. Това не е приоритет на ГГ на този етап. Което за мен е грешка, защото Лц открива филиал на школата си в София и да се докопаш до читаво дете ще е все по-трудно.
Освен споменатото за синята методика-Левски набира деца на 5 и 6 годинки. Работи с тях и влизат като готов отбор в първенството. 2009 едва догодина ще играят шампионат, но вече са си тим. 2007 играха в Испания, и никак не играха зле.
6-9 са годините, в които се изграждат основни футболни умения и навици за игра в защита, покриване, подсигуряване. Пропуснат ли се-заеви...

Стоичков и Бербатов на 6-7 годинки са пасли козите по чукарите пък си я спираха топката след това.
Синчец, на тези години и набори където се радваш я кажи отборите от по колко човека са?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 12 май 2017 00:11

Не знам какво ги гледате децата.По мое време се тренираше масово всякакъв вид спорт, но не се сещам някой от познатите ми да е имал намерение да става проф. спортист нито пък родителите им.Сега е същото, разликата е, че тренират много по-малко деца, защото е платено и много не могат да си го позволят..Колко от тези деца ще продължат в проф. футбола?В София професията проф. спортист не се котираше и по мое време и сега.
Синчец, сега му се радвай на футболните успехи на детето(да е живо и зраво и спорта е много важен в тези години), защото като стане 7-8-ми клас ще видим(живи и зрави) какъв акъл ще ти дойде и футболът или училището ще са ти приоритет в развитието му.И двете не става. ;)

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 12 май 2017 00:59

В ЦСКА е безплатно.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 12 май 2017 10:47

След като се довърши Панчарево с децата и младежите всичко ще бъде наред. Синчеца няма какво да ни плаши с Домуса те първо нямат база в София.Ако трябва да се гледа в переспектива по- скоро академията на Бербатов може да прибере доста деца след време.

При всички положения ние вървим преди другите като материална база, а това е основното. Специалисти и методики като има кинти и добра организация се намират.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 12 май 2017 11:22

onegavon написа:След като се довърши Панчарево с децата и младежите всичко ще бъде наред. Синчеца няма какво да ни плаши с Домуса те първо нямат база в София.Ако трябва да се гледа в переспектива по- скоро академията на Бербатов може да прибере доста деца след време.

При всички положения ние вървим преди другите като материална база, а това е основното. Специалисти и методики като има кинти и добра организация се намират.

Синчеца изхожда от идеята че Домусчиев ще ни вземе базата наготово .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 12 май 2017 12:52

Да ви се чуди човек на писанията,не казвам мисленето.
Има официално обявен търг за емблемата и имуществото-пишете за кражба на емблемата.
Ще има официално и законно надявам се състезание за базите-пишете за прилапване.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 май 2017 13:15

Всички ще горите в ада на клада, ако протегнете мазните си ръчички към свещената ни емблема!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 12 май 2017 15:49

Много се впечатлих от методиста в нашия ДЮШ
http://cska.bg/index.php?main_page=docu ... ts_id=3698

Браво, пожелавам му успех !

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 12 май 2017 17:21

Изключително интересни неща сподели Митко Джоров , много е полезно да се чуе какво казва :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hDeaB98AcH0[/youtube]
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 май 2017 19:18

Хубаво говори, ама аз повечето от тези неща съм ги споменавал. И доста школи работят така от няколко години насам. Царско село, Олимпия, Национал, ДИТ, Витоша 13, Лъвчета, Славия, Левски (говоря за София), та нищо ново и извънземно няма в интервюто. Съгласен съм с човека, че резултатите са важни по свой начин, класирането също и призивите да няма класиране в малките възрасти са пълна глупост! Съгласен съм и с констатацията, че темпото и прецизността са това, в което изоставамеот европейците.
Колкото до това как всички деца щели да искат там-малко се е поизхвърлил. Децата са малко и битката за тях е голяма. Old Death, нямам впредвид , че Домуза ще ви взима базите, той ще си строи своя . Мога да ти кажа и къде ще е. И догодина ще почне работа. Вече са ангажирали треньори от София, които сега са на курсове в Разград. Няма да се учудя и ако още тази есен пуснат няколко гарнитури.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”