Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот sin4ec » 11 май 2017 21:42

nosmoky написа:
sin4ec написа:
nosmoky написа:Синчец, кой е първият ви набор, дето не е изпуснат ?

Реално погледнато, 2007, 2008 и 2009 са тези, които изцяло са по новата методика. U15 са първите, които са били достатъчно малки и тези три години са повлияли повече или по-малко.

Я разясни какво точно включва тази методика...или поне какво и е по-особеното ?

Обърни се към Нестор Юруков, той командва парада. Когато биеш Берое с 13-2, Локо Сф с 18-4, когато водиш в класирането и печелиш турнири, сигурно има пиниз. Но не е важно класирането в тези възрасти, важно е как играят децата и на какво са научени.
Знам единствено, че за всяка седмица се спуска план за тренировките-какво ще се прави, как ще се прави, като тренерите имат свобода да избират конкретните упражнения за целта. За всеки набор има годишна разбивка: колко и как да тренират за техника, за тактика, за физика. По часове.
Останалото са детайли за специалисти, а аз не съм такъв.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 май 2017 21:44

sin4ec написа:
PFC Litex написа:Между другото още утре ще се знае дали ще получи новият клуб лиценз или не.

Те лиценз ще получат, но това няма отношение към участието в ЕКТ. Там е до тълкование на УЕФА дали са нов клуб-нещо, което вече е направено за юношеската ШЛ. Сигурно е и че ако бъдат допуснати, няма да участват с коефициента на ЦСКА.
Това ще е проблем за трубадурите, които вече извъртат опашките и чакат новите опорни точки.

Няма ли да и стане много на ЛК за 4 години да издава 3 пъти лиценз за ЕКТ на клуб, който няма да участва в тях?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 май 2017 21:45

Много ми е смешно , как всякакви , знайни и не знайни и разни "доброжелатели" сън не спят и се вълнуват , какъв ще е коефициента на ЦСКА , само ние феновете на ЦСКА си чакаме спокойно , какво ще кажат от УЕФА :mrgreen: В крайна сметка , за нас не е толкова важно дали ще играем поставени или не в първия кръг , както дори и не е толкова важно дали ще участваме още тази година в ЕКТ (за сега поне няма индикация от УЕФА да не играем) , за нас важното е , че отбора се стабилизира , играе все по-добре , базите придобиват вид в който ще бъде удоволствие да се използват , ДЮШ или Академията (както е модерно сега да се казва) също бележи възход ... какво по-хубаво от това ??? Важното е , че ние феновете останахме консолидирани около отбора и не се подадохме на многобройните атаки и опити за разцепление (една незначителна част се отлюспи без да се промени статуквото) , е това вече им е , като трън в зад...ка !!! Гледам всякакви подопечни сайтчета и медийки са почнали масирана атака по рекламирането на едно отборче от Обеля спонсорирано от ... Гелосания , ами това са вече действия на отчаянието , обаче дори и не се усещат , че ефекта се получава по-скоро обратен , в смисъл все повече предизвикват присмех или чисто пренебрежение :mrgreen:
Истината е една , колкото и да си лаят кучетата ... керванът си върви ... все по-напред и все по-успешно :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 май 2017 21:49

Да питам само: защо ЦСКА-София не участва в турнира за деца 2008 в памет на Иван Славков? Всички столични водещи клубове са там.
Да не би имената на Национал и Левски да предизвикват ужас у децата на тази формация? Не знам кой им е тренер и на какво ги учи, но това не е сериозно...

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 май 2017 21:59

sin4ec написа:Да питам само: защо ЦСКА-София не участва в турнира за деца 2008 в памет на Иван Славков? Всички столични водещи клубове са там.
Да не би имената на Национал и Левски да предизвикват ужас у децата на тази формация? Не знам кой им е тренер и на какво ги учи, но това не е сериозно...

Синчец, не смяташ ли, че е тъпо да си избиваш комплексите чрез дечица втори и трети клас? До там ли я докарахте? Ужас у децата?! Жалка му работа!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 11 май 2017 22:02

sin4ec написа:Да питам само: защо ЦСКА-София не участва в турнира за деца 2008 в памет на Иван Славков? Всички столични водещи клубове са там.

Те Национал и вас предизвикват ужас нищо ,че идват с пет коли на мач :)

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 май 2017 22:05

Кашчей написа:
baraba написа:Много ми е смешно , как всякакви , знайни и не знайни и разни "доброжелатели" сън не спят и се вълнуват , какъв ще е коефициента на ЦСКА , само ние феновете на ЦСКА си чакаме спокойно , какво ще кажат от УЕФА :mrgreen: В крайна сметка , за нас не е толкова важно дали ще играем поставени или не в първия кръг , както дори и не е толкова важно дали ще участваме още тази година в ЕКТ (за сега поне няма индикация от УЕФА да не играем) , за нас важното е , че отбора се стабилизира , играе все по-добре , базите придобиват вид в който ще бъде удоволствие да се използват , ДЮШ или Академията (както е модерно сега да се казва) също бележи възход ... какво по-хубаво от това ??? Важното е , че ние феновете останахме консолидирани около отбора и не се подадохме на многобройните атаки и опити за разцепление (една незначителна част се отлюспи без да се промени статуквото) , е това вече им е , като трън в зад...ка !!! Гледам всякакви подопечни сайтчета и медийки са почнали масирана атака по рекламирането на едно отборче от Обеля спонсорирано от ... Гелосания , ами това са вече действия на отчаянието , обаче дори и не се усещат , че ефекта се получава по-скоро обратен , в смисъл все повече предизвикват присмех или чисто пренебрежение :mrgreen:
Истината е една , колкото и да си лаят кучетата ... керванът си върви ... все по-напред и все по-успешно :mrgreen:

Мен пък ме кефи, как Дърпатов, с другият си профил, пише "не знайни", но иначе е от тези, които се подиграват на левскарите за неграмотно писане!

Обгазен, ще напишеш ли нещо по темата "Магията ЦСКА", или просто ще си тролиш, както обикновено?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 май 2017 22:08

Ozzimozzi написа:Синчец, не смяташ ли, че е тъпо да си избиваш комплексите чрез дечица втори и трети клас? До там ли я докарахте? Ужас у децата?! Жалка му работа!

Комплексите са на друго място. Да събираш деца от кол и въже, та да ги бият като тъпани-ето това са комплекси! Мен ми е жал за децата-ти разбираш ли какво означава за 8 годишно дете да го бият с 15-0? Кой е тоя треньор, дайте да го видим...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 май 2017 22:12

gihuelo написа:Те Национал и вас предизвикват ужас нищо ,че идват с пет коли на мач :)

Верно? Би ли ми споделил в коя възраст Национал предизвиква ужас у нас? :)
Между впрочем респект към тази школа!

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 11 май 2017 22:16

Синчец, видно е, че по някаква причина нашите отбиват номера при малките набори. Аз не знам каква е причината...ако ти знаеш сподели ?
В наборите, които са близко до мъжкия футбол имаме предимство...и по каква програма са тренирали вашите...или пък кой им е треньор...не ни интересува особено.

Върни се в “ЦСКА”