Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 11 май 2017 19:38

Mitata написа:Ако ЦСКА се класира за ЕКТ, ще участва, сига само УЕФА да не реши още сега, че сме правоприемник на фалиралия ПФК ЦСКА АД. Родната Първа лига е преучредена и в момента всички клубове у нас са "нови". Всъщност, УЕФА не се интересува от това дали клубът е нов, за да го допусне до участие в ЕКТ, а дали е заслужил правото да участва в ЕКТ по спорен път.

Как можа в 3 изречения да напишеш 4-5 неистини?!
Първо-значи вие приемате и то доста настървено, че ПФК "ЦСКА-София" ЕАД е правоприемник на ПФК ЦСКА АД, но недай си Боже и УЕФА да го приеме това :mrgreen:
Второ-Родната Първа лига не е преучредена (ти измисли нов термин "преучредявам", за което поздрави!), а е преобразувана, но такива преобразувания е имало много от 1946-а насам.
Трето-УЕФА се интересува дали клубът е нов, и то много се интересува-справка неучастието на младежите ви в МШЛ миналата година.
Четвърто-Хайде вземи уточни в главата си какъв и кой клуб сте все пак-нов, ЦСКА, или преименуваният "Литекс"!

ПП-За УЕФА не сте ПФК ЦСКА АД(Сф), та не знам какъв коефициент на този клуб ви гони!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 11 май 2017 19:39

baraba написа:Мита , той Домусчиев не се е спирал и сега ;) Ама да се бръкне , чак 10 милиона ей така и да ги хвърли само за да прави напук ... хич не ми се вярва :oops: Още повече , че е напълно наясно , че прословутата емблема извън Армията не струва и две стотинки и половина ;) Ние винаги можем да ползваме и новата регистрирана емблема ... варианти мнооого :mrgreen:

Целта му е да няма конкурентноспособен ЦСКА. Ако открадне емблемата не смея да прогнозирам какви ще са последиците при нас. При всички случаи сътресения ще има, защото плащайки определен процент на кредиторите, гравитиращ около 25-30, УЕФА ще е склонна да приеме отбора на марионетките Му за правоприемник на фалиралото дружество. Което решение естествено ще се бламира от мнозинството армейци, вече и по лични причини като неприязън, накърнено чуство за гордост и т.н.. От това изгода има преди всичко агата. Разбира се и полуживият Левски.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 11 май 2017 19:42

baraba написа:
maxi1914 написа:@baraba Това си го изсмука от пръстите или го прочете някъде ? Ако е 2рото дай и ние да прочетем ако може ? Ако е 1вото бла бла бла .И демек когато сега е нова лига ви отпада автоматично и наказанието от 2 години така ли ?

Става дума за прословутия чл.53 (мисля беше) и да , още със създването на лигата беше обяснено защо той няма да важи в нашите условия ;) Търси и чети ! Колкото до наказанието , е , там ще изчакаме и ще видим , какво ще решат в УЕФА :idea: За сега поне аз не съм чувал в клуба да има индикации , че няма да ни разрешат да играем в ЕКТ при положение че се класираме , може би ти си по-навътре в кухнята и знаеш нещо по-така :mrgreen:

То е ясно и на малките деца защо на важи в нашите условия . Става въпрос за Втора глава, точка 12 от "Правилника за лицензиране на UEFA". . Ами показателно е , че спряха децата на Литекс за ШЛ ? Аз нито съм в кухнята нито казвам , че съм прав , нито налагам мнение . Просто питам защото не знам
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 май 2017 19:47

maxi1914 написа:
baraba написа:
maxi1914 написа:@baraba Това си го изсмука от пръстите или го прочете някъде ? Ако е 2рото дай и ние да прочетем ако може ? Ако е 1вото бла бла бла .И демек когато сега е нова лига ви отпада автоматично и наказанието от 2 години така ли ?

Става дума за прословутия чл.53 (мисля беше) и да , още със създването на лигата беше обяснено защо той няма да важи в нашите условия ;) Търси и чети ! Колкото до наказанието , е , там ще изчакаме и ще видим , какво ще решат в УЕФА :idea: За сега поне аз не съм чувал в клуба да има индикации , че няма да ни разрешат да играем в ЕКТ при положение че се класираме , може би ти си по-навътре в кухнята и знаеш нещо по-така :mrgreen:

То е ясно и на малките деца защо на важи в нашите условия . Става въпрос за Втора глава, точка 12 от "Правилника за лицензиране на UEFA". . Ами показателно е , че спряха децата на Литекс за ШЛ ? Аз нито съм в кухнята нито казвам , че съм прав , нито налагам мнение . Просто питам защото не знам

По неговата логика означава, че България има само 1 шампион и той е "Лудогорец", а всички останали, печелили титлата преди тази година са с 0 отличия. Естествено, ще трябва д авръщат някъде и купите от музея на ЦСКА, защото вече не са актуални, а и са спечелени от клуб, който вече не същуствува :mrgreen: , ама.....Стой и гледай как ще го извъртат това безумно мислене сега!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 11 май 2017 19:47

Mitata написа:Ако ЦСКА се класира за ЕКТ, ще участва, сига само УЕФА да не реши още сега, че сме правоприемник на фалиралия ПФК ЦСКА АД. Родната Първа лига е преучредена и в момента всички клубове у нас са "нови". Всъщност, УЕФА не се интересува от това дали клубът е нов, за да го допусне до участие в ЕКТ, а дали е заслужил правото да участва в ЕКТ по спорен път.

След като ние сме НОВИ . Защо имаме толкова дългове ? Взимаш си нова кола и вече си нов човек така ли ? Аз не помня ЦСКА да е бил наказан за 2 години по спортен път . Така , че много неща ги интересува УЕФА .

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 11 май 2017 19:52

Mitata написа:
baraba написа:Мита , той Домусчиев не се е спирал и сега ;) Ама да се бръкне , чак 10 милиона ей така и да ги хвърли само за да прави напук ... хич не ми се вярва :oops: Още повече , че е напълно наясно , че прословутата емблема извън Армията не струва и две стотинки и половина ;) Ние винаги можем да ползваме и новата регистрирана емблема ... варианти мнооого :mrgreen:

Целта му е да няма конкурентноспособен ЦСКА. Ако открадне емблемата не смея да прогнозирам какви ще са последиците при нас. При всички случаи сътресения ще има, защото плащайки определен процент на кредиторите, гравитиращ около 25-30, УЕФА ще е склонна да приеме отбора на марионетките Му за правоприемник на фалиралото дружество. Което решение естествено ще се бламира от мнозинството армейци, вече и по лични причини като неприязън, накърнено чуство за гордост и т.н.. От това изгода има преди всичко агата. Разбира се и полуживият Левски.

Как така не се пееше тази песен когато имаше Литекс . Сега с/у ЦСКА само илюминатите не сте ги намешали ?

RedStar2016

Мнениеот RedStar2016 » 11 май 2017 20:01

baraba написа:
gihuelo написа:
RedStar2016 написа:Знае ли някой ЦСКА - СОФИЯ с какъв коефициент ще играе в ЕКТ и защо точно с този :?:

Достатъчно висок за да сме поставени в първи кръг и достатъчно нисък за да не сме поставени във втори кръг :!:

Съмнява ме с тези две пропуснати години ... :roll: По всяка вероятност и в първия няма да сме поставени. Ако се вярва на неофициалната статистика за коефициенти на най-големия специалист в областа , сме на 292 място малко над Мура , а Литекс са на 303 място , но нека видим УЕФА какво ще публикува :
Изображение

На 292 място е клуб съвсем различен от вашия, така че този коефициент го забравете.
Давайте други предложения, даже може да се пусне една анкета .

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 11 май 2017 20:19

RedStar2016 написа:
baraba написа:
gihuelo написа:
RedStar2016 написа:Знае ли някой ЦСКА - СОФИЯ с какъв коефициент ще играе в ЕКТ и защо точно с този :?:

Достатъчно висок за да сме поставени в първи кръг и достатъчно нисък за да не сме поставени във втори кръг :!:

Съмнява ме с тези две пропуснати години ... :roll: По всяка вероятност и в първия няма да сме поставени. Ако се вярва на неофициалната статистика за коефициенти на най-големия специалист в областа , сме на 292 място малко над Мура , а Литекс са на 303 място , но нека видим УЕФА какво ще публикува :
Изображение

На 292 място е клуб съвсем различен от вашия, така че този коефициент го забравете.

Ама вас какво ви интересува коеф. на ЦСКА? :) вие нали си имате 4.425 :mrgreen: паднал от към 40 :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 май 2017 20:33

gihuelo написа:
RedStar2016 написа:На 292 място е клуб съвсем различен от вашия, така че този коефициент го забравете.

Ама вас какво ви интересува коеф. на ЦСКА? :) вие нали си имате 4.425 :mrgreen: паднал от към 40 :mrgreen:

Вие, като нов клуб, неучаствал в ЕКТ, ще сте с коефициента на България. Споминалият се ЦСКА няма право на участие, а Литекс е с по-малък коефициент.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 май 2017 20:39

RedStar2016 написа:
baraba написа:
gihuelo написа:

Изображение

Ти можеш да си пускаш , каквото си искаш в ... махалата и да си му викаш , както ти хрумне или да си мижаш и да викаш , няма такъв отобр ... няма , но по-важното е какво ще каже УЕФА за този клуб на 292-ро място ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”