Манолеф + Кевин задължително да се махат!
@ По-големи овчари не бях виждал по българските терени от тия!
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Сектор Г отбеляза 69-ия рожден ден на ЦСКА със специална хореография по време на мача с Дунав от XXXI кръг на Първа професионална лига. Ултрасите отново бяха на висота отново и за пореден път доказаха , че са номер едно в България :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jtHji_44k2A[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jtHji_44k2A[/youtube]

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Teo написа:Манолеф + Кевин задължително да се махат!
Кой Кевин

За Манолев съм напълно съгласен , че е крайно време да отстъпи на по-младите : Дюлгеров или Стойчо Атанасов ! Но , ако имаш предвид Кевин Кубемба , не съм съгласен , има много футбол в това момче , нужно му е още време за адаптация , дори ми се иска Стамен да го пуска двойка с "В"Каранга

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
baraba написа:Teo написа:Манолеф + Кевин задължително да се махат!
Кой Кевин![]()
За Манолев съм напълно съгласен , че е крайно време да отстъпи на по-младите : Дюлгеров или Стойчо Атанасов ! Но , ако имаш предвид Кевин Кубемба , не съм съгласен , има много футбол в това момче , нужно му е още време за адаптация , дори ми се иска Стамен да го пуска двойка с "В"КарангаТогава ми се струва , че ще има още по изразително надмощие над противниците ни
Човек не се излагай... по-голямо менте не е идвало е БГ от тоя Кубемба.... Хахаххахах. Тоя още 10 сезона да е тук няма да се адаптира хахаха
petko.h.markov написа:GOLEADOR написа:Вкаранга се развихря,ЦСКА върви напред,жалко,че първенството не почва сега.
ОСК биха могли да го уредят,след като те са над бфс,УЕФА и ФИФА.
Оптимизмът е хубаво нещо.Той витаеше тук и при лупи два пъти,и при титан.Посоката е ясна-само напред и нагоре.
В живота обаче въобще не е така.Винаги след възход,следва спад.
1.Какво общо има между ОСК и БФС,ФИФА и УЕФА?ОСК дава легитимност на своите членове,че са част от едно семейство , не управлява първенствата по футбол,хокей,баскетбол,волейбол и така нататък (да не изброявам всичките видове спорт които членуват в семейството на ЦСКА).
2.Нима няма повод за оптимизъм?Или понеже след всеки възход следва спад ние не трябва да сме оптимисти за бъдещето на отбора?
3.Петко,ако този отбор се запази и надгради хубавите моменти за ЦСКА ще са много.Ако следващия сезон отново почнем да сглобяваме тим от нулата,ще гледаме шампионската титла през крив макарон.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
-
В интерес на истината и на мен ми направи впечатление добрата техника и пласиране на Кубемба.Завършващия удар му куца за сега, но ако Белчев го пуска по-често, за да влезе в час и покаже, че наистина притежава загатнатите качества съм готов да го преместя в спикъка на оставащите. 

openminded написа:gihuelo написа:Bogomil написа:ЦСКА-София ще завърши като Литекс Моторс - в несъстоятелност. В момента в който ГГ ви се докопа до базите, приказката свърши и почва пак филма на ужасите. А вие се продавайте за една година унижения в първа лига, па макар и унижавани от Лудогорец.
Литекс Моторс - в несъстоятелност има най-голямата държавна поръчка за автомобили (около 300)![]()
![]()
Ти май си в несъстоятелност а пък как ще свършиш никой не знае
http://economix.bg/%d0%bb%d0%b8%d1%82%d ... 0%b8%d1%82
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2017/04/2 ... iki.339176
Умирате от кеф като чуете ,че нещо на ГГ ще фалира. ДА ама НЕ...
гражданин от село написа:В интерес на истината и на мен ми направи впечатление добрата техника и пласиране на Кубемба.Завършващия удар му куца за сега, но ако Белчев го пуска по-често, за да влезе в час и покаже, че наистина притежава загатнатите качества съм готов да го преместя в спикъка на оставащите.
50 мача 1 гол... Голям нападател! Хаххахахха
Кубемба не е никак лош.
Липсва му самочувствие (като на Меркадо) Иначе е много подвижен, бърз, бори се доволно, търси топката и не се крие.
Само да не го слагат на крилото...
Висок е и става за добър жокер в закучен двубой . Срещу леките от Пловдив изигра приличен мач, .... изработи победния гол на Кулма. Вчера също се включи много добре.
@Тео, .... имаш много повърхностно разбиране за играта
Липсва му самочувствие (като на Меркадо) Иначе е много подвижен, бърз, бори се доволно, търси топката и не се крие.
Само да не го слагат на крилото...

Висок е и става за добър жокер в закучен двубой . Срещу леките от Пловдив изигра приличен мач, .... изработи победния гол на Кулма. Вчера също се включи много добре.
@Тео, .... имаш много повърхностно разбиране за играта

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Някъде назад бях постнал линк към форума на белгийския отбор , от който го взехте тоя. Общо-взето който минава от там и каже , че е от ЦСКА-София ще го черпят доволно. Тая утайка взима поне 15 000лв на месец. По-добре ги дайте за здравеопазване!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !