Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 04 май 2017 20:21

Тия комплексари вече се гърчат в собствената си жлъч хахаххахаха... какво ми постват тия търговски регистри ролф : D

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 май 2017 20:23

Черпя всички във форума... пийте, яжте бат Тео плаща хаххаха ... в настроение съм нещо хахахха
@ Авиатори чувствайте добре!
Последна промяна от Teo на 04 май 2017 20:25, променено общо 1 път.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 май 2017 20:30

OOP написа:Проблем с Динамо - София НЯМА ! Ние сме Левски София, а вие сте......фенове на Литекс !

Съжалявам, вие сте Динамо-София, припознат като Левски София. Левски София е бил закрит с решение на ЦК на БКП!!! Забележи, ЗАКРИТ, а не преименуван. След като ви закрили, направили Динамо-София, който 8 години по-късно сте припознали като Левски София.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 май 2017 20:35

Mitata написа:
OOP написа:Интересно защо в историята на "вашето" ЦСКА има документи на......Литекс Ловеч?!? Цъкваш на документа теглиш и о изненада ГФО за 2008 г. на ПФК Литекс Ловеч ! Вие си говорете, че сте аФтентчни ! :oops: :oops: :oops:
Изображение

Мисля, че е безочие припознавачите на Динамо - София да правят забележки на армейците. Оправете проблема с Динамо - София и чак тогава ни дръжте сметка.

След като те стават "Динамо", вие имате още 5-6 преименувания и преобразувания до 1969-а, та на кого си фен и ти не знаеш. 1985-а не я слагам в списъка! Извинявам се, тези преименувания и преобразувания са на т.н. от вас "кирливо дружество". Това, на което сте фенове сега е създадено в Ловеч..или пък в София, преди около година..казва ли ти някой?!

ПП- Мораеш кога е играл за "ЦСКА-София"? Някой да пусне статистика с мачовете на Мораеш за този клуб!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 май 2017 20:37

как не ви писна все едни и същи неща.

Не стана ли ясно какво означава публиката на ЦСКА. През цялото време казвам, че това е ЦСКА - публиката. Не футболистите, не треньорите, не собствениците, а публиката. Няколко пъти пиша: Аз съм ЦСКА и такива като мен са ЦСКА. Не ви ли омръзна да гледате и теглите в търговския регистър ? Там да пише и че Реал Мадрид сме преименували - все тая.

Като говорим за публика, съм длъжен да обърна внимание на Динамовци, че вие сте провинциална публика. На мач с Дунав сте 200 човека, а на мач с ЦСКА сте повече от нас (справка: последните два мача). Те, така са и всички провинциални фенове. На мач с останалите отбори са по 500 човека, а на мач с ЦСКА пълнят стадиона.
ФАКТТТ

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 май 2017 20:41

Кашчей написа:След като те стават "Динамо", вие имате още 5-6 преименувания и преобразувания до 1969-а, та на кого си фен и ти не знаеш. 1985-а не я слагам в списъка! Извинявам се, тези преименувания и преобразувания са на т.н. от вас "кирливо дружество". Това, на което сте фенове сега е създадено в Ловеч..или пък в София, преди около година..казва ли ти някой?!

ПП- Мораеш кога е играл за "ЦСКА-София"? Някой да пусне статистика с мачовете на Мораеш за този клуб!

Те също имат преименувания и преобразувания, обаче на мен най-много ми допада началото, положено от Динамо-София. Гледам същото се случва с все повече армейци, които напоследък си припомнят корените на припознатия Левски София..

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 май 2017 20:46

Mitata написа:Те също имат преименувания и преобразувания, обаче на мен най-много ми допада началото, положено от Динамо-София. Гледам същото се случва с все повече армейци, които напоследък си припомнят корените припознатия Левски София..

Би ли ме осведомил, понеже съм тъп и невежа, след 1949-а, когато ги преименуват на Динамо (прочем тогава всички са закрити, освен ЦДНА) колко преименувания имат и преустройства до 1969-а, когато са обединени със Спартак и стават милиционери?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 май 2017 20:53

Повтарям за неразбралите, Левски е бил закрит с решение на ЦК на БКП. Де факто след това Левски престава да съществува. Левски не е бил преименуван, а закрит!!!

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 04 май 2017 20:55

Mitata написа:Повтарям за неразбралите, Левски е бил закрит с решение на ЦК на БКП. Де факто след това Левски престава да съществува. Левски не е бил преименуван, а закрит!!!

и не веднъж е фалирал......обаче виж ти ...пак си е той.... :?: :roll:
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 май 2017 20:58

Mitata написа:Повтарям за неразбралите, Левски е бил закрит с решение на ЦК на БКП. Де факто след това Левски престава да съществува. Левски не е бил преименуван, а закрит!!!

Това няма значение. Божков също закри ЦСКА (фирмата) Какво значение имат фирмите, че не мога да разбера ?

Левски - са тези, които ходят на стадиона, четат и се интеесуват от отбора. При ЦСКА е същото.

Ако 1948 се преименуват или вземат лиценза на Барселона - нима цяла Испания ще ги гледа - НЕ

Точно затова ми е смешна цялата дискусия. ЦСКА се носи в сърцето. Останалото е плод на тъпа и малоумна дискусия.
Никой, ама никой неможе да ми каже да не обичам ЦСКА или да ми каже, че съм фен на Лудогорец. Това е мое усещане и няма как някой да ми каже как да се чувствам

Върни се в “ЦСКА”