Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Тия комплексари вече се гърчат в собствената си жлъч хахаххахаха... какво ми постват тия търговски регистри ролф : D
Черпя всички във форума... пийте, яжте бат Тео плаща хаххаха ... в настроение съм нещо хахахха
@ Авиатори чувствайте добре!
@ Авиатори чувствайте добре!
Последна промяна от Teo на 04 май 2017 20:25, променено общо 1 път.
OOP написа:Проблем с Динамо - София НЯМА ! Ние сме Левски София, а вие сте......фенове на Литекс !
Съжалявам, вие сте Динамо-София, припознат като Левски София. Левски София е бил закрит с решение на ЦК на БКП!!! Забележи, ЗАКРИТ, а не преименуван. След като ви закрили, направили Динамо-София, който 8 години по-късно сте припознали като Левски София.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Mitata написа:
Мисля, че е безочие припознавачите на Динамо - София да правят забележки на армейците. Оправете проблема с Динамо - София и чак тогава ни дръжте сметка.
След като те стават "Динамо", вие имате още 5-6 преименувания и преобразувания до 1969-а, та на кого си фен и ти не знаеш. 1985-а не я слагам в списъка! Извинявам се, тези преименувания и преобразувания са на т.н. от вас "кирливо дружество". Това, на което сте фенове сега е създадено в Ловеч..или пък в София, преди около година..казва ли ти някой?!
ПП- Мораеш кога е играл за "ЦСКА-София"? Някой да пусне статистика с мачовете на Мораеш за този клуб!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
как не ви писна все едни и същи неща.
Не стана ли ясно какво означава публиката на ЦСКА. През цялото време казвам, че това е ЦСКА - публиката. Не футболистите, не треньорите, не собствениците, а публиката. Няколко пъти пиша: Аз съм ЦСКА и такива като мен са ЦСКА. Не ви ли омръзна да гледате и теглите в търговския регистър ? Там да пише и че Реал Мадрид сме преименували - все тая.
Като говорим за публика, съм длъжен да обърна внимание на Динамовци, че вие сте провинциална публика. На мач с Дунав сте 200 човека, а на мач с ЦСКА сте повече от нас (справка: последните два мача). Те, така са и всички провинциални фенове. На мач с останалите отбори са по 500 човека, а на мач с ЦСКА пълнят стадиона.
ФАКТТТ
Не стана ли ясно какво означава публиката на ЦСКА. През цялото време казвам, че това е ЦСКА - публиката. Не футболистите, не треньорите, не собствениците, а публиката. Няколко пъти пиша: Аз съм ЦСКА и такива като мен са ЦСКА. Не ви ли омръзна да гледате и теглите в търговския регистър ? Там да пише и че Реал Мадрид сме преименували - все тая.
Като говорим за публика, съм длъжен да обърна внимание на Динамовци, че вие сте провинциална публика. На мач с Дунав сте 200 човека, а на мач с ЦСКА сте повече от нас (справка: последните два мача). Те, така са и всички провинциални фенове. На мач с останалите отбори са по 500 човека, а на мач с ЦСКА пълнят стадиона.
ФАКТТТ
Кашчей написа:След като те стават "Динамо", вие имате още 5-6 преименувания и преобразувания до 1969-а, та на кого си фен и ти не знаеш. 1985-а не я слагам в списъка! Извинявам се, тези преименувания и преобразувания са на т.н. от вас "кирливо дружество". Това, на което сте фенове сега е създадено в Ловеч..или пък в София, преди около година..казва ли ти някой?!
ПП- Мораеш кога е играл за "ЦСКА-София"? Някой да пусне статистика с мачовете на Мораеш за този клуб!
Те също имат преименувания и преобразувания, обаче на мен най-много ми допада началото, положено от Динамо-София. Гледам същото се случва с все повече армейци, които напоследък си припомнят корените на припознатия Левски София..
Mitata написа:Те също имат преименувания и преобразувания, обаче на мен най-много ми допада началото, положено от Динамо-София. Гледам същото се случва с все повече армейци, които напоследък си припомнят корените припознатия Левски София..
Би ли ме осведомил, понеже съм тъп и невежа, след 1949-а, когато ги преименуват на Динамо (прочем тогава всички са закрити, освен ЦДНА) колко преименувания имат и преустройства до 1969-а, когато са обединени със Спартак и стават милиционери?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Повтарям за неразбралите, Левски е бил закрит с решение на ЦК на БКП. Де факто след това Левски престава да съществува. Левски не е бил преименуван, а закрит!!!
- soulfly1948
Mitata написа:Повтарям за неразбралите, Левски е бил закрит с решение на ЦК на БКП. Де факто след това Левски престава да съществува. Левски не е бил преименуван, а закрит!!!
и не веднъж е фалирал......обаче виж ти ...пак си е той....

"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
Mitata написа:Повтарям за неразбралите, Левски е бил закрит с решение на ЦК на БКП. Де факто след това Левски престава да съществува. Левски не е бил преименуван, а закрит!!!
Това няма значение. Божков също закри ЦСКА (фирмата) Какво значение имат фирмите, че не мога да разбера ?
Левски - са тези, които ходят на стадиона, четат и се интеесуват от отбора. При ЦСКА е същото.
Ако 1948 се преименуват или вземат лиценза на Барселона - нима цяла Испания ще ги гледа - НЕ
Точно затова ми е смешна цялата дискусия. ЦСКА се носи в сърцето. Останалото е плод на тъпа и малоумна дискусия.
Никой, ама никой неможе да ми каже да не обичам ЦСКА или да ми каже, че съм фен на Лудогорец. Това е мое усещане и няма как някой да ми каже как да се чувствам