"Когато в един търг участват три свързани фирми,едната дава бомбастична оферта,а другите две нормална и малко над нормалната,след като бомбастичната спечели после се отказва и печелят тези с ниските оферти.Така че нищо чудно да е подготвена оферта от 7 млн.лв.,но тя в никакъв случай нямаше да бъде платена."
Понеже разясняваш тънкости на търга,ти припомням,че само една е подала оферта.После се оказа,че и са си изтеглили депозита.Кой ще участва и спечели слабо ме интересува.Това не променя нещата за мен.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
-
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
petko.h.markov написа:"Когато в един търг участват три свързани фирми,едната дава бомбастична оферта,а другите две нормална и малко над нормалната,след като бомбастичната спечели после се отказва и печелят тези с ниските оферти.Така че нищо чудно да е подготвена оферта от 7 млн.лв.,но тя в никакъв случай нямаше да бъде платена."
Понеже разясняваш тънкости на търга,ти припомням,че само една е подала оферта.После се оказа,че и са си изтеглили депозита.Кой ще участва и спечели слабо ме интересува.Това не променя нещата за мен.
Другите две бяха до Националния стадион и чакаха нареждания,можеш и да коментираш как се оказа че гардовете на Газдов и Петричев са едни и същи.След търга си изтеглиха депозита защото бяха разкрити и показани по медиите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
petko.h.markov написа:"Когато в един търг участват три свързани фирми,едната дава бомбастична оферта,а другите две нормална и малко над нормалната,след като бомбастичната спечели после се отказва и печелят тези с ниските оферти.Така че нищо чудно да е подготвена оферта от 7 млн.лв.,но тя в никакъв случай нямаше да бъде платена."
Много се притесних,че световно известен ултрас като теб не посещава Армията...На кого ни оставяш Петко?!?
Нищо общо нямате с Апостола
Re: Ч
baraba написа:vaskonti написа:Ти лично каза, че играчите на Литекс са преподписали, а тези на ЦСКА са подписали договори. И това ли ще отречеш? От тук следва, че едните са преминали в друг клуб, другите са се останали в същия. Както знаем от вас, самата фирма няма значение и е формалност, важен е отбора. Е, тези, преподписалите, сменят фирмата - пак по твои думи. Ако имаш някакви претенции, обърни се към оня в огледалото. Аз цитирам него.
Не лъжи , ако обичаш , долно и некултурно е все пакЦитираш някави свои измислици , а иначе се хващаш за думичката преподписа , нищо че последвалото изречение е : ВСИЧКИ подписват с новото Търговско д-во (това вече за не знам за кой път се правиш , че не го виждаш) Та можеш да изпълниш съвета си за огледалото и да погледнеш
Футболистите от "Литекс" как подписват с новото дружество, без да са разтрогнали с "Литекс"? Вече споменах, че новосъздаден клуб няма право да има футболисти на ТД!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
petko.h.markov написа:От ЦСКА обявиха точната бройка на продадените билети за вчерашното дерби с Левски, което „червените“ спечелиха с 3:0. Общо продадените хартийки са 11 081, а „армейците“ правят разбивка и по сектори:
Сектор А – 2429
Сектор Б – 4159
Сектор В – 1134
Сектор Г – 3389
От така изнесените цифри става ясно, че феновете на Левски са били с точно 2035 повече от тези на ЦСКА – 6558 срещу 4523.
Наистина само десетина души не са припознали ЦСКА-София.Съпостави 38 000 на финала срещу 4523 и аритметиката
Разликата не е 2035, а доста повече, защото тук не влизат абонаментните карти на сините, които важеха за този мач.
Но това не е толкова важно. Има друг момент: на есенния мач 24 000. Март месец-18 000. Онзи ден-12 000. Или половината зрители, дошли наесен онзи ден ги нямаше.
Няма как да дойдат хора при това ниско ниво на футбола.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Megatron_69
- Контакти:
sin4ec написа:petko.h.markov написа:От ЦСКА обявиха точната бройка на продадените билети за вчерашното дерби с Левски, което „червените“ спечелиха с 3:0. Общо продадените хартийки са 11 081, а „армейците“ правят разбивка и по сектори:
Сектор А – 2429
Сектор Б – 4159
Сектор В – 1134
Сектор Г – 3389
От така изнесените цифри става ясно, че феновете на Левски са били с точно 2035 повече от тези на ЦСКА – 6558 срещу 4523.
Наистина само десетина души не са припознали ЦСКА-София.Съпостави 38 000 на финала срещу 4523 и аритметиката
Разликата не е 2035, а доста повече, защото тук не влизат абонаментните карти на сините, които важеха за този мач.
Но това не е толкова важно. Има друг момент: на есенния мач 24 000. Март месец-18 000. Онзи ден-12 000. Или половината зрители, дошли наесен онзи ден ги нямаше.
Няма как да дойдат хора при това ниско ниво на футбола.
еми тва е .......с тундента,мундета,нарове,банани,алвеши,малвеши....толкоз....от другият отбор не ги коментирам.....не е колегиално някак си......
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Кашчей написа:baraba написа:vaskonti написа:Ти лично каза, че играчите на Литекс са преподписали, а тези на ЦСКА са подписали договори. И това ли ще отречеш? От тук следва, че едните са преминали в друг клуб, другите са се останали в същия. Както знаем от вас, самата фирма няма значение и е формалност, важен е отбора. Е, тези, преподписалите, сменят фирмата - пак по твои думи. Ако имаш някакви претенции, обърни се към оня в огледалото. Аз цитирам него.
Не лъжи , ако обичаш , долно и некултурно е все пакЦитираш някави свои измислици , а иначе се хващаш за думичката преподписа , нищо че последвалото изречение е : ВСИЧКИ подписват с новото Търговско д-во (това вече за не знам за кой път се правиш , че не го виждаш) Та можеш да изпълниш съвета си за огледалото и да погледнеш
Футболистите от "Литекс" как подписват с новото дружество, без да са разтрогнали с "Литекс"? Вече споменах, че новосъздаден клуб няма право да има футболисти на ТД!
Не усещаш ли ,че си никой за да казваш

gihuelo написа:Кашчей написа:baraba написа:vaskonti написа:Ти лично каза, че играчите на Литекс са преподписали, а тези на ЦСКА са подписали договори. И това ли ще отречеш? От тук следва, че едните са преминали в друг клуб, другите са се останали в същия. Както знаем от вас, самата фирма няма значение и е формалност, важен е отбора. Е, тези, преподписалите, сменят фирмата - пак по твои думи. Ако имаш някакви претенции, обърни се към оня в огледалото. Аз цитирам него.
Не усещаш ли ,че си никой за да казвашТе нещата си вървят и без теб
Братле , ако не му отговаряте на глупавите въпроси , ще направите едно добро , така всички които сме го блокирали няма да сме принудени да му четем глупостите

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
baraba написа:gihuelo написа:Кашчей написа:baraba написа:vaskonti написа:Ти лично каза, че играчите на Литекс са преподписали, а тези на ЦСКА са подписали договори. И това ли ще отречеш? От тук следва, че едните са преминали в друг клуб, другите са се останали в същия. Както знаем от вас, самата фирма няма значение и е формалност, важен е отбора. Е, тези, преподписалите, сменят фирмата - пак по твои думи. Ако имаш някакви претенции, обърни се към оня в огледалото. Аз цитирам него.
Не усещаш ли ,че си никой за да казвашТе нещата си вървят и без теб
Братле , ако не му отговаряте на глупавите въпроси , ще направите едно добро , така всички които сме го блокирали няма да сме принудени да му четем глупоститеИ понеже вече видях идиотския въпрос , ще си позволя да му отговоря : Ами по същия начин са подписали , както и футболистите с договор към старото Търговско д-во на ЦСКА , всички договони отношения ги има в СТК към БФС , ако някой смята , че има нещо нередно , да се обърне към тях или да ги съди , на мен ми е ... все тая
Това ми беше последния отговор към него

baraba написа:Братле , ако не му отговаряте на глупавите въпроси , ще направите едно добро , така всички които сме го блокирали няма да сме принудени да му четем глупоститеИ понеже вече видях идиотския въпрос , ще си позволя да му отговоря : Ами по същия начин са подписали , както и футболистите с договор към старото Търговско д-во на ЦСКА , всички договони отношения ги има в СТК към БФС , ако някой смята , че има нещо нередно , да се обърне към тях или да ги съди , на мен ми е ... все тая
Аматьорски ФК няма право да има ТД с футболистите, играещи в него, и само ти си знаеш как ПФК ЦСКА в последният си сезон на съществуване е имал договори с футболистите и е им плащал заплати!
Иначе, признавам, е много удобно да четеш само себе и и клакьорите около теб! Нападаш Васконти, а изобщо не се усещаш какви неистини и небивалици пишеш!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":