Mitata написа:Кашчей написа:Mitata написа:Футболистите на ЦСКА-София са футболисти на ЦСКА-София (съвсем скоро тирето отпада), а не на Литекс. Когато стигнем до продажба на някой от тях ще продава ЦСКА-София, не Литекс. Стига с тези глупости, антицесекари!
А "ЦСКА-София" е новото име на...?! А как са подписвали с "ЦСКА-София" неразтрогналите договорите си с "Литекс" футболисти?!
ЦСКА-София е нов клуб според УЕФА. Това първо. Второ, ти си по правната част, как си представяш ЦСКА да представи в БФС копие от договорите с футболистите, в които страна не е ЦСКА-София, а клуб със съвсем друго име?
Ти кажи как ЦСКА представя документи, за да картотекира футболисти в "ЦСКА-София"

Въпросът ми е друг-водите се нов клуб по други причини, аз знам и още една, но вас правните въпроси не ви вълнуват, но е интересно, кога тези 14-15 футболиста на "Литекс" са си разтрогнали договорите с клуба, за да подпишат с "ЦСКА-София", имаш ли някаква идея кога е станало, по чия вина, или е по взаимно съгласие? Като свободни агенти ли ги взехте, или платихте трансферна сума за тях?! Как плаща трансферна сума за играчи новооснован клуб, който няма право на трансфери, няма право на футболисти с професионален статут?! Защо на лиценза, с който участва ПФК "ЦСКА-София" ЕАД, пише "Литекс"? Как се издържа един клуб от фирма, която не развива никаква търговска дейност, ерго няма никакви приходи?! Това не подлежи ли на санкции, понеже средствата идват от трети лица, което доказва неправомерна зависимост на клуба от трети лица?!
И накрая..не се опитвай да си го мериш с мен, защото не си дорасъл!