Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 01 май 2017 17:25

Mitata написа:
Кашчей написа:
Mitata написа:Кашчей, изиграхте първи истински домакински мач, а не прочетох поне едно твое мнение в подфорума на Дунав. Но тук не пропускаш. ЦСКА е първата ти любов, май.

Какво общо има мачът на "Дунав" с тази тема, че постоянно се въртите натам?! Аз тук не коментирам нищо друго, освен измамата "ЦСКА-София"!

Измамата е в твоите очи, очите на мразещия ЦСКА и всичко свързано с червения клуб. За истинските армейци ЦСКА е начин на живот, любов, отдаденост, емоция.

Ами живейте си, обичайте си и се пълнете с емоции, само не ни убеждавайте, че това, което обичате е този ЦСКА, който знаем от години. Тук обичате да давате примери, като пропускате една важна подробност-и при Локо-Велбъжд и при Берое-Олимпик има не формално, а напълно законно обединение на две дружества, като новото приема името на по-популярното, по обясними причини, но си му остават и задълженията. При вас...кои дружества се обединиха и защо новото няма задължения, след като е ЦСКА с десетките милиони задължения?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 май 2017 17:30

Кашчей написа:
Mitata написа:
Кашчей написа:
Mitata написа:Кашчей, изиграхте първи истински домакински мач, а не прочетох поне едно твое мнение в подфорума на Дунав. Но тук не пропускаш. ЦСКА е първата ти любов, май.

Какво общо има мачът на "Дунав" с тази тема, че постоянно се въртите натам?! Аз тук не коментирам нищо друго, освен измамата "ЦСКА-София"!

Измамата е в твоите очи, очите на мразещия ЦСКА и всичко свързано с червения клуб. За истинските армейци ЦСКА е начин на живот, любов, отдаденост, емоция.

Ами живейте си, обичайте си и се пълнете с емоции, само не ни убеждавайте, че това, което обичате е този ЦСКА, който знаем от години. Тук обичате да давате примери, като пропускате една важна подробност-и при Локо-Велбъжд и при Берое-Олимпик има не формално, а напълно законно обединение на две дружества, като новото приема името на по-популярното, по обясними причини, но си му остават и задълженията. При вас...кои дружества се обединиха и защо новото няма задължения, след като е ЦСКА с десетките милиони задължения?!

Теб никой в нищо не те убеждава :) Ти се опитваш нещо да ни убедиш а не ние теб :) има разлика нали?:)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 май 2017 17:34

gihuelo написа:Теб никой в нищо не те убеждава :) Ти се опитваш нещо да ни убедиш а не ние теб :) има разлика нали?:)

Напротив! С всички сили и средства, заедно с продажните журналисти, се опитвате да ни убедите, че между "ЦСКА-София" и ЦСКА има повече общо, отколкото между "ЦСКА-София" и бившият ПФК "Литекс".
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 01 май 2017 17:39

Кашчей написа:

За нас е истинският ЦСКА, защото ЦСКА не може да бъде друг. Това, че за теб ЦСКА-София не е истинският ЦСКА мен не ме вълнува. Важно е това, което аз чувствам, а не Кашчей, мразещият моя ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 май 2017 17:45

Mitata написа:
Кашчей написа:

За нас е истинският ЦСКА, защото ЦСКА не може да бъде друг. Това, че за теб ЦСКА-София не е истинският ЦСКА мен не ме вълнува. Важно е това, което аз чувствам, а не Кашчей, мразещият моя ЦСКА.

Ти можеш да си чувстваш каквото искаш, но твоите чувства нямат правна стойност. Можеш да се чувстваш Наполеон, Александър Велики, може и Сталин да се чувстваш-твое право си е, но с такива чувства, след като станат явни, въпросният субект заминава на продължителна почивка в специализирано заведение.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 01 май 2017 17:57

Кашчей написа:Ти можеш да си чувстваш каквото искаш, но твоите чувства нямат правна стойност. Можеш да се чувстваш Наполеон, Александър Велики, може и Сталин да се чувстваш-твое право си е, но с такива чувства, след като станат явни, въпросният субект заминава на продължителна почивка в специализирано заведение.

Оставаше "чувствата да имат правна стойност", не ме разсмивай. Естествено вярвам на иконите на ЦСКА, не на мразещите като теб ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 01 май 2017 18:07

Mitata написа:
Кашчей написа:Ти можеш да си чувстваш каквото искаш, но твоите чувства нямат правна стойност. Можеш да се чувстваш Наполеон, Александър Велики, може и Сталин да се чувстваш-твое право си е, но с такива чувства, след като станат явни, въпросният субект заминава на продължителна почивка в специализирано заведение.

Оставаше "чувствата да имат правна стойност", не ме разсмивай. Естествено вярвам на иконите на ЦСКА, не на мразещите като теб ЦСКА.

На икони като този ли вярваш бе Мита?
Петър Жеков: Вече не съм от ЦСКА
Отборът вече не ме интересува и не съм от ЦСКА. Колкото съм играл за червените, толкова съм бил и в Берое, така че сега съм за Берое и моя първи отбор Раковски Димитровград, който е във В група.
- Как се разделихте с ЦСКА?
- Взех си парите и избягах. Не Вярвах, че ще ми платят заплатите, но ми ги дадоха. Имах да взимам 4 заплати, качих се в офиса на „Армията", прибрах си парите и хукнах от стадиона, като повече не се върнах.

19 ноември 2015:
Най-големият голмайстор в историята на ЦСКА и родния футбол Петър Жеков отново категорично обяви позицията на легендите и ветераните на клуба, че никой няма право да го мести или да кани друг отбор на неговото място.
Долу ръцете от ЦСКА! Няма да позволим да ни залъгват с някакви чужди лицензи и други подобни идеи. Събираме се на среща другия четвъртък (бел. ред. - 26 ноември) и ще ги издухаме. Тогава ще гласуваме, като няма как да мине идеята ЦСКА да се подвизава с лиценза на друг отбор и да ни се подиграват за това", заяви Жеката пред „Меридиан Мач".
Той обясни и опасенията си. „Ако допуснем друг отбор, пък било то и Литекс, да дойде тук и да заиграе в центъра на София с нашето име и емблема, феновете ще ни подгонят да бият нас. Трябва да запазим клуб в името на ЦСКА. Лесно е да се говори, но е време и да действаме”, добави Жеков.
Известно е, че във вторник ветерани на ЦСКА отидоха на крака при Гриша Ганчев, за да научат намеренията му, а той е започнал да ги агитира за идеята клубът да бъде спасен с лиценза на Литекс.

"Как да не подкрепя ЦСКА-София, след като ще се бори за титла, купа, участие в Европа и ще играе на "Българска армия"? Доколкото разбирам старото дружество няма да вземе лиценз за Б група и ще остане във В. Ако ми се гледат аматьори, ще си отида на село. Нито псъм подкрепял Васил Божков, нито пък съм злословил за Гриша Ганчев. Просто искам да има ЦСКА, който да играе на "Армията". Не чакам нито пост, нито пари от ЦСКА-София. Отказал съм се от всичко. ЦСКА е марка и не трябва да играе по села и паланки

То и вие сте като легендите, връткате се и всеки ден имате различно мнение според това какво пише в някой сайт !
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 май 2017 18:13

Mitata написа:

Паро, Пената, Жеков за пари ще кажат всичко, та по-полека с иконите. А и, колкото и да ти е мъчно, легитимирането става по правов ред, а не с душевни чувства.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 май 2017 18:27

CSKA Sofia coaches pelted
Reuters, Sofia
Three members of CSKA Sofia's coaching staff were hit after fans hurled firecrackers and stones during their 3-0 win over bitter city rivals Levski in the Bulgarian league on Saturday. Assistant coach Stefan Genov, their German fitness coach, Thomas Neubert, and another assistant, Kiril Dinchev, were all hit when Levski supporters began throwing missiles at the CSKA bench after Brazilian striker Fernando Karanga scored the third goal in the 53rd minute.

Part of a firecracker struck Genov close to his eye, but he told reporters he was fine. "Thomas was injured after he was hit by a stone and Kiril Dinchev was also hit by a stone," he said after the Balkan country's most explosive derby fixture.

Dinchev said that Neubert's hearing was temporarily damaged in the incidents during the ill-tempered affair, which featured seven yellow and two red cards.
The eternal derby, as clashes between the two most popular clubs in Bulgaria are known, has a long history of crowd violence

Най-известната агенция в света ,няма проблемите на някой дали това е ЦСКА или не :mrgreen: особено в последното изречение. :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 май 2017 18:38

Много трудно тръгна отбора след завръщането ни при професионалистите.Остават ни 6 мача,а на лудите са им достатъчни да правят само равни за да са шампиони.Дано загубят всички битки,ама няма нещо което да предвещава такъв трус в отбора им.
Последна промяна от GOLEADOR на 01 май 2017 18:39, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”