Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

nghcvth

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот nghcvth » 29 апр 2017 15:24

Betchualeng Arnaikem написа:
nghcvth написа:Щом Литекс си го има, защо въпросният отбор не играе в професионалния футбол, за който имаше лиценз, а е във В група? Пък и въртя, сука и не каза колко са платили ЦСКА на Литекс за въпросните играчи.

Еми според тях е логично Литекс да има лиценз за А група и да играе във В група и на армията да има друг отбор, който да играе с лиценза на Литекс в А група и това да не е Литекс, макар че лиценз не се дава, продава, преотстъпва и така нататък и само Литекс може да го ползва. За теб може да е шантава работа, за тях е нещо нормално, стига да им го повтарят редовно.

Преди някой от тях завъртя мантрата, че Литекс били във В група в момента, понеже нямали пари за професионален футбол. Което е още по- малоумно, вземайки предвид факта, че отборът е първи във въпросната В група и се бори за промоция.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 29 апр 2017 16:26

https://topsport.bg/cska/ultrasi-na-eni ... avata.html

Ултраси на "Енимълс" пребиха Иво-Главата!

Няма да коментирам. Само музикален поздрав за Боса ви и неговите последователи, станал особено адекватен в последно време.

https://www.youtube.com/watch?v=-Q3GkJbxrgI
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 29 апр 2017 19:02

Споко ве .... днеска нали паднахте от литекс ..... не се пенете ...

Напред армейски лъвове

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 29 апр 2017 19:18

baraba написа:
baraba написа:
Teo написа:На 30 май няма да ходя на работа и отивам в турския град.
@ Баба Дора да не си мисли, че така ще успее да продаде нашата емблема на ония еничар!

ВСИЧКИ В КЪРДЖАЛИ!
@ Емблемата ще браня дори с кръвта си!

Емблемата ще я купи който даде най-добра оферта. Затова се нарича ТЪРГ.

Какъв е смисъла да браниш 1 емблема от нещо си и някак си, та после да я видиш придадена към... Литекс?

Явно си нямаме достатъчно мозък , за разлика от вас да вникнем толкова на дълбоко в подуенската философия ;) Единственото , което знаем е , че в случая Литекс нямат нищо общо , ама на вас ви е невъзможно да го разберете , защото имате повече мозАк отколкото е нужно ;)

Би ли обяснил, ама с аргументи и факти защо Литекс няма нищо общо с отбора, дошъл на Армията?
Ако не ти е по силите и ще използваш пак лафове за подуенци и т.н. просто не си прави труда.

Аз аргументи имам , колкото си искаш , за разлика от теб ;) Ето ти два :
Първо , Литекс си играе във В група и се намира в Ловеч , ЦСКА играе в ППЛ и се намира в София и никога не е идвал от ... някъде ;)
Второ , както вече един колега поясни по-горе , самата УЕФА със свое писмо до БФС , категорично заяви , че ЦСКА не е Литекс , не знам на такива мозАци , като вас трябва да ви се нарисува ли , какво ли за да го проумеете :roll: :idea:
И последно , на армията не виждам и един фен на Литекс , който да подкрепя Литекс , виждам само армейци подкрепящи ЦСКА , както са го правили още от деца :idea:
Ако ще си говорим с факти и аргументи , то и вие не сте в никакъв случай "оня" Левски , на когото чествахте скоро 100 години , но си припознахте Търговското д-во на Лафчис и .... те така ;)
В заключение , който има и грам мозЪк в главата си , а не мозАк , повече никога няма да повтаря , като папагал изтърканата баналност за Литекс ;)

Драги ми Смехурко, отбора, който играе в Ловеч е преместен и преименуван Ботев (Луковит) а не Литекс. А в Луковит имат отбор, защото в замяна на тази врътка им се дадоха пари да създадат нов отбор, който да носи името Ботев. Това е официален факт.

Отбора, играещ на Армията ползва лиценза на Литекс. Номера в България мина, защото БФС прие врътката. Това също е официален факт - Зяпай.
Всъщност ако ей така, от добра воля приема, че това на Армията не е Литекс ще се окаже, че този отбор просто НЯМА лиценз за Първа лига. Лиценз има на името на Литекс и той не се преорстъпва, продава и т.н.

Отбора, носил името Литекс е преименуван на ЦСКА-София. Това също е официален факт. Зяпай и тук.
Радвай се, сега се оказва, че лиценза на .. Литекс е законен, макар и подр друго име.

Забележи, дотук аз не подмятам лозунги и фенски лафове. Това, което съм ти дал като снимки е с източник БФС.

При това положение феновете на фалиралото ЦСКА може да си ходят на Армията колкото си искат и да твърдят, че това не е Литекс колкото си искат. Фактите са си факти и не зависят от мнението на някоя агитка.

И накрая, опряхте до писмото от УЕФА. Дотам ви припари от гаврите, че приемате тезата, че това е нов отбор (което твърди УЕФА). Е, имам новина за вас: причината УЕФА да смята това за нов отбор е сливането на Литекс с друг отбор, както и смяната на града и на клубните символи на отбора. Отново: в дъното са промените в ЛИТЕКС, не участието на някакво ЦСКА.

Така че драги имаш аргументи таратанци, нищо нямаш. Имаш заучени фрази и готовност да приемеш ГГ, когото преди хранехте като куче само и само "да сте в играта".

О, да не пропусна, не можа да се сдържиш да не споменеш Левски, нали? Когато нямаш какво да кажеш се стига до "ма вие що биете негрите?".

Така че за мозък не ми говори. Поне докато не измъкнеш и малко подкрепени официално факти. А това няма как да стане. Единствения ви шанс е ГГ да купи някак си историята на ЦСКА. Което вече ще е забавно: полуфинали, купи, титли, чест.. за всеки, изкарал повечко пари на тезгяха :D

Айде че като си представих това последното умрех да се хиля.

Лицензи и търговски регистри не играят футбол. На терена днес единия отбор игра като ЦСКА, а другия като .... ти си избери, като какво.

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 29 апр 2017 19:43

tut написа:Споко ве .... днеска нали паднахте от литекс ..... не се пенете ...

Напред армейски лъвове

Паднаха и то лошо. Като по времето на Асприля. една от Хубавите победи на Литекс в София.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 29 апр 2017 19:54

Shaka написа:

Напред армейски лъвове

Паднаха и то лошо. Като по времето на Асприля. една от Хубавите победи на Литекс в София.

Не съм му гледал мачове на асприля ама динамовци от кой ли не падат вече, така че правилно ЦСКА се прибра след 6 мин за да се пази за дунав ...

Напред армейски лъвове

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 29 апр 2017 19:59

tut написа:
Shaka написа:

Напред армейски лъвове

Не съм му гледал мачове на асприля ама динамовци от кой ли не падат вече, така че правилно ЦСКА се прибра след 6 мин за да се пази за дунав ...

Напред армейски лъвове

Ами като следиш тоя отбор само от 1 година няма да знаеш. Аз го следя от 20. :lol:

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 29 апр 2017 20:21

Shaka написа:
tut написа:
Shaka написа:

Напред армейски лъвове

Напред армейски лъвове

Ами като следиш тоя отбор само от 1 година няма да знаеш. Аз го следя от 20. :lol:

И ти ли си армеец бре? Вече сериозно станахме два пъти повече от подуенци :lol:

Напред армейски лъвове

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 29 апр 2017 20:30

tut написа:
Shaka написа:
tut написа:
Shaka написа:

Напред армейски лъвове

Напред армейски лъвове

И ти ли си армеец бре? Вече сериозно станахме два пъти повече от подуенци :lol:

Напред армейски лъвове

Бе аз не съм, ама и ти май не си ;)

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 29 апр 2017 20:42

Е нали гледаш мачове на ЦСКА от 20 години ??? А аз отдавна съм се определил какъв съм ;)

Напред армейски лъвове

Върни се в “ЦСКА”