Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот danko_sot » 17 юли 2012 10:51

"Няма как червените да получат лиценз от УЕФА", вярва прокуристът на Черноморец
Прокуристът на Черноморец Пламен Киряков отново хвърли светлина върху това, каква е ситуацията с Мишел Платини. Според него, ЦСКА дължи на бургазлии точно 573 000 евро, а единствената причина червените да бъдат оставени в евротурнирите е, че са гранд. Както ***.eu вече писа - завръщането Мишел Платини може да се окаже голяма пречка за участието на червените в Лига Европа.

"От много време е висящ спорът за Платини. ЦСКА упорито продължава да не плаща. Сезирали сме лицензионните комисии в България и на УЕФА. Правиха проверки на ЦСКА от УЕФА, но явно няма резултати от тях. Димитър Борисов твърдеше, че те ни дължат пари, които ще бъдат изплатени до 30-ти юни, когато е срокът на последния падеж. Досега обаче не сме получили нищо. Точно затова писахме писмо до лицензионната комисия на УЕФА, в което фиксирахме, че проблемът не е решен. Отново имаме информация, че информацията за червените, която е подадена оттук, е изкривена и невярна. Затова какво са дали БФС и ЦСКА, не мога да говоря, защото не съм виждал документацията. Самият факт, че не се извършват плащания, говори за манипулации.", каза Киряков.

"ЦСКА ни дължи 273 хиляди евро по първоначалната сума от 510 000 евро без ДДС за Платини, както и още 300 000 евро от преминаването му в Динамо Букурещ. Дори да се позовем на това, че не беше дошъл падежа, както казваха в ЦСКА, сега всички минаха, а те още не са платили. Ясно е, че БФС трябва да вземе мерки. Няма как просто. Ако ЦСКА получи лиценз за Европа, ще бъде ясно, че БФС прикрива червените", продължи той.

"ЦСКА е голям клуб. Ясно е, че тяхно изваждане евротурнирите или А група няма да е добре за българския футбол. Но докато грандовете не започнат да спазват правилата, нямам как да се очаква да правим добър продукт. Правилата трябва да се еднакви за всички клубове. Сигурен съм, че ако Черноморец бе в положението на ЦСКА, нямаше да вземе лиценз. Няма никакво обяснение защо ЦСКА ще играе в Европа. Те нямат място и в А група", добави Киряков.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 юли 2012 10:59

Мнението ми за Мораеш по принцип е, че сега е добър момент да го продадем. Платини ще се нагърби да води атаката ни, Шеридън ще му бъде първа резерва. Трябва да се купи и още един по-лек нападател, за да може да оформи двойка с някой от тези двамата при нужда. Делев не беше лош вариант, но не и да бъде титуляр във всеки мач. Мисля си че може да играем пак с една схема 4-2-3-1 или някоя от подобните и с 5-ма в средата. Защитата е ясна, там е по-лесно. В центъра Тенгариня и Тошко малко пред него. Друг вариант е Тошко с Анисе в средата или Тенгариня с Анисе. Анисе мми се понрави с играта си в средата на терена с Дрила. Има бъдеще на тази позиция. Ицо Янев може да играе или зад нападателя или на фланга, където да сменя Карачанака или Присо в зависимост кой е по-слаб. В атака като таран Платини, който може да бъде и център нападател, но и да се връща назаде и да освобождава пространства за полузащитниците, които да атакуват от втора позиция
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 юли 2012 11:07

гражданин от село написа:За Божинов не знам,но от сигурни източници научих,че Николета е провела първа тренировка и Стойчо е казал,че много бързо се сработва с колектива. ;)

Добре, че си легнах рано да не се наспя спокойно, иначе нямаше да мога да спя! :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 юли 2012 11:15

dreben23 написа:
гражданин от село написа:За Божинов не знам,но от сигурни източници научих,че Николета е провела първа тренировка и Стойчо е казал,че много бързо се сработва с колектива. ;)

Добре, че си легнах рано да не се наспя спокойно, иначе нямаше да мога да спя! :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 юли 2012 11:16

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:как па нема да се сабудя некоя сутрин и да прочета че продаваме станко йовчев. ама на пуст късмет се лоши новини

Ако продадем Йовчев едва ли ще е добра новина, тъй като цената ще е огромна за привличането
му, а цената по принцип говори и за качествата на един футболист! :lol: :mrgreen: Едва ли бихме си позволили лукса да го изпуснем... :lol:
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 юли 2012 11:19

danko_sot написа:"Няма как червените да получат лиценз от УЕФА", вярва прокуристът на Черноморец
Прокуристът на Черноморец Пламен Киряков отново хвърли светлина върху това, каква е ситуацията с Мишел Платини. Според него, ЦСКА дължи на бургазлии точно 573 000 евро, а единствената причина червените да бъдат оставени в евротурнирите е, че са гранд. Както ***.eu вече писа - завръщането Мишел Платини може да се окаже голяма пречка за участието на червените в Лига Европа.

"От много време е висящ спорът за Платини. ЦСКА упорито продължава да не плаща. Сезирали сме лицензионните комисии в България и на УЕФА. Правиха проверки на ЦСКА от УЕФА, но явно няма резултати от тях. Димитър Борисов твърдеше, че те ни дължат пари, които ще бъдат изплатени до 30-ти юни, когато е срокът на последния падеж. Досега обаче не сме получили нищо. Точно затова писахме писмо до лицензионната комисия на УЕФА, в което фиксирахме, че проблемът не е решен. Отново имаме информация, че информацията за червените, която е подадена оттук, е изкривена и невярна. Затова какво са дали БФС и ЦСКА, не мога да говоря, защото не съм виждал документацията. Самият факт, че не се извършват плащания, говори за манипулации.", каза Киряков.

"ЦСКА ни дължи 273 хиляди евро по първоначалната сума от 510 000 евро без ДДС за Платини, както и още 300 000 евро от преминаването му в Динамо Букурещ. Дори да се позовем на това, че не беше дошъл падежа, както казваха в ЦСКА, сега всички минаха, а те още не са платили. Ясно е, че БФС трябва да вземе мерки. Няма как просто. Ако ЦСКА получи лиценз за Европа, ще бъде ясно, че БФС прикрива червените", продължи той.

"ЦСКА е голям клуб. Ясно е, че тяхно изваждане евротурнирите или А група няма да е добре за българския футбол. Но докато грандовете не започнат да спазват правилата, нямам как да се очаква да правим добър продукт. Правилата трябва да се еднакви за всички клубове. Сигурен съм, че ако Черноморец бе в положението на ЦСКА, нямаше да вземе лиценз. Няма никакво обяснение защо ЦСКА ще играе в Европа. Те нямат място и в А група", добави Киряков.

На този му давам най-много 4-5 кръга и ще отиде прокурист в Нефтохимик! ;)
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 юли 2012 13:30

http://www.focus-sport.net/?action=news ... 8764432367

[offtopic]http://www.sportline.bg/news/94929/v-metalurg-im-pisna-vzeha-si-napadatel :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 17 юли 2012 13:50

Дали Божинов случайно е при нас. Все повече ми почва да ми се струва, че ще е поредния играч който ще реанимираме с цел на слдваща продажбапрез зимата. Всичко зависи от това какъв му е статуса в момента. Това може да стане ако Спортниг е успял да разтрогне договора с Божинов.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 юли 2012 14:27

PR_CSKA написа:Дали Божинов случайно е при нас. Все повече ми почва да ми се струва, че ще е поредния играч който ще реанимираме с цел на слдваща продажбапрез зимата. Всичко зависи от това какъв му е статуса в момента. Това може да стане ако Спортниг е успял да разтрогне договора с Божинов.

Аз по скоро очаквам че Делев може да се върне, ако продадем наистина Мораеш

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 17 юли 2012 14:30

danko_sot написа:
PR_CSKA написа:Дали Божинов случайно е при нас. Все повече ми почва да ми се струва, че ще е поредния играч който ще реанимираме с цел на слдваща продажбапрез зимата. Всичко зависи от това какъв му е статуса в момента. Това може да стане ако Спортниг е успял да разтрогне договора с Божинов.

Аз по скоро очаквам че Делев може да се върне, ако продадем наистина Мораеш

Делев подписва с Гьозтепе, щото му предлагат 40 хиляди долара заплата..

Върни се в “ЦСКА”