Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот OOP » 26 апр 2017 18:24

OOP написа:
Фейсбука на Киро разцепи мрака и уби последната мозъчна клетка. 24 дена им трябваха, за да видят кои са точно участниците в търга на 30.03. Вместо обаче да бълват кретенски заглавия и да търсят сензация на място, където я няма, трябваше да питат какви са тия фирми Еко Депозит Сълюшънс и Интегрис Лаб, чия собственост са и какво точно ги е накарало да извадят на масата милиони за 6 стари коли, 1 счупен автобус и 500 екипа Лото.
Иначе няма нищо по-знаково от това емблемата да бъде придобита от Фенклуб Сектор Г. ЦСКА е социален феномен и се крепи на своите привърженици. Толкова е просто. А от Фейса на Киро чакаме материалче за сметосъбиращата компания и оная дето е автоматизирала транспортното министерство ;)

Сега очаквам рязко да смените посоката на мненията си !

Нищо не казвате защо ГГ не излиза с името си, от къде са парите за емблемата, КОЙ се крие зад Кюстендилеца?!?! Прозрачните ми припознавачи.......
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 апр 2017 18:27

vaskonti написа:
baraba написа:
vaskonti написа:
baraba написа:
Долно уйно написа:В официалния сайт на ОСК да се допускат подобни идиотии е не копане на дъното, а слизане под него.
Във фенските сайтове да си пишат, каквото пожелаят, но в официален... буди единствено съжаление, колко ниско може да паднеш.

Това на факти да казваш идиотии е поредното доказателство за душевната низост ;)

Абсолютни простотии неземни са това! Жал ми е за всеки, който одобрява подобно поведение!

На кое викаш простотия , дай конкретен пример , че нещо не можах да разбера за какво иде реч :roll:

Ми прочети декларацията на "феновете" за мача с Левски. Ако не виждаш сам простотиите...няма смисъл да ти ги посочвам.

Значи е станало разминаване , аз говорих за данните от Трансфермаркет (които са си точно такива , това дали на нас ни се вярва , дали ги считаме за реални или не , е отделен въпрос ) А , декларация на "феновете" в официалния сайт на ЦСКА аз не намирам , дай линк от къде се е появила такава декларация :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 апр 2017 18:30

vaskonti написа:Като споменаваш думата "манипулативно" , следва да уточня, че аз съм фен на ЦСКА, а не на самозванеца на Армията. Така че не си пробутвай манипулациите по подобен евтин начин.
Аз имах предвид публиката в този конкретен мач, не като цяло. Ако смяташ, че е заради треньора...без коментар.

Пак ти казвам , това че ти не приемаш този вид на ЦСКА си е твоя лична , работа , но това не означава , че го няма ;) А защо конкретно за мача имаше по-малко публика от преди , спомни си предния двубой преди 20-на дни пред колко публика се игра и направи сравнение с този мач , дали не е заради не добрите резултати или според теб има нещо друго .... ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 26 апр 2017 19:05

nghcvth написа:
Долно уйно написа:Диемите били на Домусчиев Изображение
Домусчиев с подкрепата на БФС искал да открадне парите от ТВ права, които били ги изкарали ЦСКА-София Изображение

Определено ми оправихте настроението. Изображение

А аз тъкмо мислех да ги питам дали Домуса днес не ги е прецакал с нещо, но те са ме изпреварили и веднага са разкрили поредната завера разградска!

Ти сега няма така да пишеш .... те, галениците на всяка власт, заслужават ... и за стадиона няма да питаш и за козирката няма нито за спуснатите спонсори .....

Напред армейски лъвове

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 26 апр 2017 19:20

petko.h.markov написа:peliforewer написа:
"Ти въобще някога бил ли си в червената агитка,може да не приемаш Ганчев,но да се бъзикаш с тези момчета дето си оставят сърцата в Сектор Г е недостойно и показва що за човек си,радвам се че съм на различна позиция с такива като теб."

Виж са!Видял съм победи на ЦСКА над Аякс,Ливърпул,Байерн и други големи европейски отбори.Бил съм един
от 70 000 души на стадиона.Когато ти изживееш подобна емоция можеш да ме коментираш.
Ел Класико се игра пред 80 000 души без факли,бомбички,нахлувания на терена и други простотии.

Щом не си гледал на живо ЦСКА-Интер полуфинал за КЕШ значи мога не само да ти опонирам ами и да те съветвам от време на време.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 апр 2017 20:26

Achtung_Juden написа:От клуб, чиито шефове са ГГ, Стойкас и Милко Елека - какво да очакваш?

Малко повече от триото СР. Борето и немития.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 апр 2017 20:33

sin4ec написа:
gihuelo написа:Има пари плащат се глоби :) има и за хореография ...не се събират пари от родителите(7000лв) за самолетни билети и никой не моли публиката да бъде поне 5000 ,защото иначе сме вътре от домакинството :) има разлика нали?

Никакви пари не са събирани от родителите. Между впрочем, ГГ къде изпрати ваште 2007 на турнир, в Бразилия ли? А, ама вие сте нямали 2007...що така?
Нема страшно, ще сберете оттук-оттам квото има за радост на народонаселението. Пък наште, като 2008, ще ги дарманят по план: еднаж 7, еднаж осем и пак, и пак...
2009 как са, тренирате ли ги? Там ще ви качат на 10+, истина ти казвам!

Първо се спасете от изпадане при U-17 ......второ заслугата децата ви да бъдат на този турнир не е на клуба а на хора обичащи клуба .....трето от наборите които цитираш след 10 години ,ще са останали по едно две момчета.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 апр 2017 21:15

baraba написа:
vaskonti написа:Ми прочети декларацията на "феновете" за мача с Левски. Ако не виждаш сам простотиите...няма смисъл да ти ги посочвам.

Значи е станало разминаване , аз говорих за данните от Трансфермаркет (които са си точно такива , това дали на нас ни се вярва , дали ги считаме за реални или не , е отделен въпрос ) А , декларация на "феновете" в официалния сайт на ЦСКА аз не намирам , дай линк от къде се е появила такава декларация :roll:

А направи ли опит да я потърсиш там или наготово е по-лесно?
http://cska.bg/index.php?main_page=docu ... ts_id=3495
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 апр 2017 22:34

vaskonti написа:
baraba написа:
vaskonti написа:Ми прочети декларацията на "феновете" за мача с Левски. Ако не виждаш сам простотиите...няма смисъл да ти ги посочвам.

А направи ли опит да я потърсиш там или наготово е по-лесно?
http://cska.bg/index.php?main_page=docu ... ts_id=3495

Ясно , първо никога не съм бил привърженик на вулгарния език !!! Второ , това не е никаква декларация , а по-скоро обява (което не променя вулгарността в съдържанието) Трето , мога само да предположа , че това е някаква реакция след побоя на двамата фена нанесен от 20-на маскирани за които се твърди , че са от вечния враг (лично аз не одобрявам този начин на изразяване) Четвърто , мисля , че гл.редактор на сайта е пуснал обявата 1 към 1 умишлено за да избегне , каквито и да е обвинения в някаква ... цензура !!! Това не подлежи на опростенчески анализ от типа : ... който подкрепя нещо подобно значи ..... еди к'во си ...
Изображение

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 26 апр 2017 23:38

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/milko-georgiev-ludogorec-dejstva-sreshtu-nas-i-ostanalite-429517?

Милко направо ги закри всите наред ... :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”