Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 26 апр 2017 09:15

Долно уйно написа:Диемите били на Домусчиев Изображение
Домусчиев с подкрепата на БФС искал да открадне парите от ТВ права, които били ги изкарали ЦСКА-София Изображение

Определено ми оправихте настроението. Изображение

Така и така си постоянно тук , вече почти си готов , остава само да попълниш :
[offtopic]Изображение[/offtopic]
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 апр 2017 10:23

"Съдът остави без уважение искането на кредитора "Ред Енимълс" ЕООД, направено с молба вх. № 45188/04.04.2017 г., за освобождаване на синдика Дора Милева поради неизпълнение на задълженията ѝ и нарушаване интересите на длъжника и кредиторите, става ясно от документите по делото на фалиралия футболен гранд.

Указва на синдика Дора Милева - Иванова, че следва да проведе нов търг по реда на чл. 717 в от Търговския закон съобразно даденото от съда разрешение, при съобразяване мотивите на определението. Определението подлежи на обжалване пред САС в 7-дневен срок от връчването му на "Ред Енимълс" ЕООД и синдика.

"Ред Енимълс" е фирмата на феновете на ЦСКА, през която те искат да купят емблемата, която е в активите на дружеството. Това бе единствената оферта, подадена на първия търг.

18 456 лева разноски за март има право да покрие Дора Милева според друго определение на съда.

Две от фирмите, които също бяха направили депозит за наддаването -"Ингегрислаб" и "Еко Депозит Сълюшънс", са изтеглили депозитите си от сметката за участие на търга. Очаква се Дора Милева да обяви тотално начало на търга, като първият да бъде заличен окончателно.

На 30-и март група фенове на ЦСКА не допуснаха други освен "Ред Енимълс" да наддават за емблемата."

Е те това,ако не е цирк,здраве му кажи.

baraba написа:
Няма как "НЯКОЙ" от сектор "Г" да купи емблемата , знае се точно коИ и коЙ участват и защо !!! За разлика от едни други на които единствената им цел е да подливат вода и нищо друго !!! Произхода на парите също е ясен и доказан , според изискванията за търга !!!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 26 апр 2017 11:30

Значи ще се окаже истина, че ГГ не е участвал на търга и тук изниква въпроса, какво прави по време на същия там, след като не е участник :lol:

Дребният е играч и добре ги води за нослетата.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 26 апр 2017 11:58

Сами плюете върху себе си.
По време на търга бучаххте, от къде да парите на другите участници, е от аджеба, от къде са парите на тези Ред и защо Ганчев не излиза неговото име, а чрез подставени лица :lol:

Също така, след като научаства в търга, защо се намира в същото помещение, където се провежда същия заедно с кохортата му.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 26 апр 2017 12:22

peliforewer написа:
"Ти въобще някога бил ли си в червената агитка,може да не приемаш Ганчев,но да се бъзикаш с тези момчета дето си оставят сърцата в Сектор Г е недостойно и показва що за човек си,радвам се че съм на различна позиция с такива като теб."

Виж са!Видял съм победи на ЦСКА над Аякс,Ливърпул,Байерн и други големи европейски отбори.Бил съм един
от 70 000 души на стадиона.Когато ти изживееш подобна емоция можеш да ме коментираш.
Ел Класико се игра пред 80 000 души без факли,бомбички,нахлувания на терена и други простотии.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 26 апр 2017 13:32

Долно уйно написа:Сами плюете върху себе си.
По време на търга бучаххте, от къде да парите на другите участници, е от аджеба, от къде са парите на тези Ред и защо Ганчев не излиза неговото име, а чрез подставени лица :lol:

Също така, след като научаства в търга, защо се намира в същото помещение, където се провежда същия заедно с кохортата му.

Това е нещо като МВР да плаща консумативите на Герена :)

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 26 апр 2017 15:32

Долно уйно написа:Диемите били на Домусчиев Изображение
Домусчиев с подкрепата на БФС искал да открадне парите от ТВ права, които били ги изкарали ЦСКА-София Изображение

Определено ми оправихте настроението. Изображение

А аз тъкмо мислех да ги питам дали Домуса днес не ги е прецакал с нещо, но те са ме изпреварили и веднага са разкрили поредната завера разградска!
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 апр 2017 16:11

Като гледам каква "интелигентна" декларация са пуснали някакви "фенове" в cska.bg, направо си представям какъв страх тресе БФС от подобна "интелигентност". С всеки ден копаете дъното с невиждани темпове. Простотия след простотия, като и самият "клуб" участва активно.
В едно съм сигурен - ако оня ден това си беше ЦСКА, а не самозванецът, на стадиона щеше да има поне два пъти повече хора. Никога до сега на мач срещу Лудогорец не е имало толкова малко хора. Рехав Г сектор и по 500-600 човека в А и В. Защото ЦСКА през миналите 2 години събираше толкова зрители в мачове срещу Сливнишки Герой и Монтана, а срещу Лудогорец и Левски пълнеше стадиона, а сега...редка плетка. Това, че е на първо място по посещаемост не се дължи на голямата бройка, а на това, че другите отбори съвсем хич ги няма. И то най-вече сините, другите е нормално да са назад.
Поведението на агитката, та дори и на клуба беше далеч по-културно и най-вече позитивно, а сега простотия след простотия. А това диктора да обяснява по уредбата има или не засада е нещо, което сигурно и в Уганда не се прави. Но щом Г.Г. го е одобрил, значи е изрекъл премъдри слова. Или ако не е той, значи е някой от неговите пророци - Стойчо или Милко.

Честно ви казвам, през цялото време бях готов при определени действия от страна на Ганчев да приема този клуб за ЦСКА. Но той се държи като селски тарикат, няма ГРАМ европейско поведение, обещава, че ще се яви на търга и вместо това праща някакви, които през живота си не са виждали тръжна документация за каквото и да е, по време на търга при синдика влизат 10 човека, които нямат право да са там, а от вън нареждат деца с идеята, че полицията няма да смее да ги разбута, като така не се допускат други участници, имащи пълното право да участват... Така ли искате да изглежда ЦСКА? Наистина ли ви харесват подобни безумни простотии?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 26 апр 2017 16:30

Ако погледнем цените на двата отбора, то този от Борисовата градина има сериозно предимство – „червените“ са два пъти по-скъпи от „сините“. Това се промени за по-малко от една година, благодарение на трансферите, които екипът на Гриша Ганчев направи през миналото лято и зимата. Стойността на отбора на ЦСКА е 16,36 млн. евро, пресмятaт специалистите от Transfermarkt, а Левски „струва“ – 8,55 млн. евро.
Най-скъпият футболист е Рубен Пинто с цена от 2 млн. евро, а след него са Арсенио Нунеш и Кристиян Малинов – 1,7 млн. евро. Давид Симао е оценен на 1,5 млн. евро. Най-скъпите играчи на Левски са Роман Прохазка – 1,2 млн.евро, и Божидар Краев – 1,1 млн. евро.
Най-скъпото зимно попълнение на ЦСКА е Николай Бодуров – 800 хиляди евро, а на Левски – Божидар Митрев, който струва точно 400 хиляди евро.

На кой му пука за ФК „ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦЕНТРАЛЕН СПОРТЕН КЛУБ НА АРМИЯТА 1948“ ЕАД ? :? На мен ми е през... :oops:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 26 апр 2017 17:12

В официалния сайт на ОСК да се допускат подобни идиотии е не копане на дъното, а слизане под него.
Във фенските сайтове да си пишат, каквото пожелаят, но в официален... буди единствено съжаление, колко ниско може да паднеш.

Върни се в “ЦСКА”