Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот sin4ec » 25 апр 2017 22:12

peliforewer написа:Виж сега,аз за разлика от теб си гледам отбора и не съм тръгнал като цветарка по чуждите подфоруми,тези момчета от агитката ги знам от години и съм наясно какво е ЦСКА за тях,а на теб пак ще повторя след като изпиеш едно питие и ставаш,казвал съм ти го неведнъж и знам че го помниш,така че да не се повтарям.

Това с чуждите подфоруми е сложен въпрос, доколкото никой не ви признава за ЦСКА. НИКОЙ. Следователно-какво търсите тук, цветарки? :)
Колкото до момчетата от агитката-знам доста хора, някои са с този отбор, други категорично не го признават. Въпрос на личен избор.
Разликата е, че ганчевистите врякате до небето и съдите всички и всичко. Другите си траят и толкоз. Това с питието е изтъркана работа, беше много забавно, когато не близвах и капчица зарад постите, пък ми се обясняваха разни ...както и да е. :) :) :) Сега съм на половинка бяло и съм много пиян!
Само не знам как трябва да бъде определен някой , според когото Десподов е продукт на школата на ЦСКА... :roll:
Десподов-на ЦСКА?
И кой да ви възприеме на серизоно?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 апр 2017 22:20

sin4ec написа:
peliforewer написа:Виж сега,аз за разлика от теб си гледам отбора и не съм тръгнал като цветарка по чуждите подфоруми,тези момчета от агитката ги знам от години и съм наясно какво е ЦСКА за тях,а на теб пак ще повторя след като изпиеш едно питие и ставаш,казвал съм ти го неведнъж и знам че го помниш,така че да не се повтарям.

Това с чуждите подфоруми е сложен въпрос, доколкото никой не ви признава за ЦСКА. НИКОЙ. Следователно-какво търсите тук, цветарки? :)
Колкото до момчетата от агитката-знам доста хора, някои са с този отбор, други категорично не го признават. Въпрос на личен избор.
Разликата е, че ганчевистите врякате до небето и съдите всички и всичко. Другите си траят и толкоз. Това с питието е изтъркана работа, беше много забавно, когато не близвах и капчица зарад постите, пък ми се обясняваха разни ...както и да е. :) :) :) Сега съм на половинка бяло и съм много пиян!
Само не знам как трябва да бъде определен някой , според когото Десподов е продукт на школата на ЦСКА... :roll:
Десподов-на ЦСКА?

Нищо сложно няма , ти си се самоопределил , като левскар и постоянно кесиш в подфорум ЦСКА , значи си чужденец гостуващ в нашия подфорум , това е толкова елементарно !!! Мен защо не можеш да ме видиш в подфорума на Левски , защото не ме вълнувате изобщо ;) Прост извод : Щом кесиш тук , значи те вълнува ЦСКА , щом те вълнува ЦСКА , каквото и да разпрвяш и да се обясняваш , това означава , че признаваш ЦСКА , елементарно е !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 25 апр 2017 22:41

А не може ли да признава, че сте Литекс? След като феновете на всички футболни отбори в България + немалко фенове на фалиралото ЦСКА мислят така?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 апр 2017 22:46

Achtung_Juden написа:А не може ли да признава, че сте Литекс? След като феновете на всички футболни отбори в България + немалко фенове на фалиралото ЦСКА мислят така?

Литекс си има подфорум , ако наистина се вълнува от Литекс , щеше да кеси там , а не в подфорум ЦСКА , явно ви е много трудно да го проумеете , въпреки , че е супер елементарно :oops: Но пък и никога не сте се отличавали с кой знае каква интелигентност и грамотност все пак :oops: :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 апр 2017 22:49

Achtung_Juden написа:А не може ли да признава, че сте Литекс? След като феновете на всички футболни отбори в България + немалко фенове на фалиралото ЦСКА мислят така?

Единствено фанатизираните фенове не ни имат за ЦСКА. Де що е нормален фен вижда в нас ЦСКА и нищо друго, освен ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 апр 2017 22:51

sin4ec написа:

Десподов-на ЦСКА?

Барабата ти е отговорил подобаващо ,аз ще допълня само че ако наистина тези простотии ги пишеш на трезва глава и доктор няма да ти помогне.Честно да ти кажа ако при пуберите може да ти минават номерата,мен не можеш да заблудиш,ще ти извадя мненията ти преди и след 21.00ч. и ще видиш че като че ли са писани от различни хора,ако алкохола не е причина явно по тъмно те обладават тъмни сили.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 апр 2017 22:59

Нацист,ти с какво право се изказваш от името на всички фенове в България,не вярвам футболните фенове да мразят евреите като теб,между другото наистина ли не разбираш колко нелеп е никнейма ти.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 25 апр 2017 23:11

Диемите били на Домусчиев Изображение
Домусчиев с подкрепата на БФС искал да открадне парите от ТВ права, които били ги изкарали ЦСКА-София Изображение

Определено ми оправихте настроението. Изображение
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 26 апр 2017 07:36

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZsSfk6c1ZXs[/youtube]
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

S_CSKA_napred

Мнениеот S_CSKA_napred » 26 апр 2017 08:13

peliforewer написа:
sin4ec написа:

Десподов-на ЦСКА?

Барабата ти е отговорил подобаващо ,аз ще допълня само че ако наистина тези простотии ги пишеш на трезва глава и доктор няма да ти помогне.Честно да ти кажа ако при пуберите може да ти минават номерата,мен не можеш да заблудиш,ще ти извадя мненията ти преди и след 21.00ч. и ще видиш че като че ли са писани от различни хора,ако алкохола не е причина явно по тъмно те обладават тъмни сили.

Във виното е истината !

Върни се в “ЦСКА”