Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
почват ни мачовете , а всичко върви добре, само че около нас. нужно ли бе за всичко да чакаме последния момент
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Pichichi написа:Саша Живец който беше преди година в ЦСКА вчера вкарва 2 гола за Домжале и бият Олимпия като гости с 1 : 2 !!!
Tова момче покрай шумотевицата със Зику,Мораес,Платини,Делев,Нелсън и т.н.т. миналата година остана недооценен в ЦСКА
а дойде със свободен трансфер !!!
Ако не бяха разтрогнали с него то зимата след всички продажби щеше да има място за него в отбора .
Силно се съмнявам Присо да е по-талантлив от словенеца който е на 21 г. м/у другото и е от ЕС (мл. национал на Словения),
т.е. ти отваря още едно място за играч извън ЕС с много по-силни качества от камерунеца примерно.
През пролета е играл 4 мача за Домжале и е вкарал 3 гола, а този уикенд започна сезона в Словения и 2 гола в първия
кръг за него !!! Само че ние робуваме на звезди като Делев и Присо които трудно спират топката вместо да налагме 20 г. играчи
като Карачанаков и Живец примерно !!!
Живец е младежки национал и освен на крилото играе успешно и като атакуващ полузащитник и нападател.
Най-вероятно след 1/2 години ще чуем как Домжале са го продали в Германия,Франция,Австрия за доста прилични пари .
И само да спомена че според мен го изгониха пак заради сръбската пияница Дуци, защото докато беше Радуканов
треньор Живец беше винаги в групата за мачовете въпреки всичките "звездолини" в селекцията ни тогава , даже беше
титуляр в един от мачовете през есента. Дойде Дуци и го изгони !!!
И на мен ми се струва, че Живец остана недооценен в ЦСКА..От мачовете, които му гледах си личеше, че е научен футболист.
- captain_drifuss
- Контакти:
не ви ли стана ясно вече цяло лято- ЦСКА са казали на металург една сума, която трбва да се преведе на един път авансово- след това правата на Мораеш се прехвърлят на украинците, толкова да е просто. явно БосфорТВ последни са го разбрали вчера и са решили да гръмнат с новината, която ние си знаем от края на юни. Ако Металург са превели парите това обяснява раздвижването, но нещо не ми се верва да се дърпат цял месец, да им почне първенството и тогава чак да решат да ги преведат- така Мораеш няма да е сработен с отбора им, а и няма да е в оптимална физическа форма заради ракзарването напред назад... но знам ли, във футбола всчко се случва, включително и играч да откже трансфер
на мен са ми най-забавни сините приятелки, първи писаха за трансфера, спукаха се от кеф, видимо си отдъханаха, после почнаха да се обясняват как въобще не им пукало, как Мораеш няма един гол срещу тях, едва ли не слаб футболист и така нататък типични подуенски комплексарщини... за тяхната мъка това е най-подходящото опиасание:
И лучец еж,
водица пий -
И пак поглеж!
Дий...
Дий, воле, дий!
Като няма прокопсия,
Плюл съм в тази орисия!

на мен са ми най-забавни сините приятелки, първи писаха за трансфера, спукаха се от кеф, видимо си отдъханаха, после почнаха да се обясняват как въобще не им пукало, как Мораеш няма един гол срещу тях, едва ли не слаб футболист и така нататък типични подуенски комплексарщини... за тяхната мъка това е най-подходящото опиасание:
И лучец еж,
водица пий -
И пак поглеж!
Дий...
Дий, воле, дий!
Като няма прокопсия,
Плюл съм в тази орисия!
Новината за Мораес ми се струва като абсолютна партенка!Значи първоначално двата отбора не успяха да се разберат за парите и Мораес се върна, сега отново щял да ходи, но този път за 2 милиона евро.
За сетен път се убеждавам, че феновете на ЦСКА са най-лесно манипулируеми хора на света! Какво трябва да се случи в тоя клуб, за да разберете, че със господата от Титан клуба ни няма никакво бъдеще. Постоянно затъваме! Титан винаги успяват с един ход да тушират недоволството сред феновете и после пак си продължават по старому да източват клуба. Дали ще назначат някоя легенда за буфер като Пенев или ще върнат Стойчо или нещо друго. Сега може би ще излезне Гърнето и ще каже- няма да продам Мораеш. И половината тука, че и повечето ще почнете да му се радвате. А тези хора обричат ЦСКА на смърт!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Гледам че парагвайския полузащитник Риверос който уж се чака в ЦСКА е клиент на същата агенция като Трекаричи!!!
Ако е същото футболистче по-добре да не стъпва на армията .
Ако е същото футболистче по-добре да не стъпва на армията .
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
как па нема да се сабудя некоя сутрин и да прочета че продаваме станко йовчев. ама на пуст късмет се лоши новини
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:как па нема да се сабудя некоя сутрин и да прочета че продаваме станко йовчев. ама на пуст късмет се лоши новини
Кога някой журналист ще иде при Гърнето и ше го пита: Какво прави Станко Йовчев в отбора???
Оня ден гледах по Канал 3 представянето със светоизвестния тим Дрила и като представиха Станко и се чуваха само някви освирквания и подвиквания: Нещастник и т.н.
Стойчо в момента и той се е навел пред Боклуците. Примирил се е да му водят всякакви ментета, а всички знаеме колко е принципен той за селекцията и как винаги иска той да си избира играчите. Но Екзекутора го прави заради отбора, заради ЦСКА! Без него сме заникъде. Вижда се, че Димитър Пенев вече остаря, превърнал се е в една безполезна легенда, параван и изтривалка на Боклуците. Тъжно е да го кажа, но за съжаление май е така!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- Заклет Левскар
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:как па нема да се сабудя некоя сутрин и да прочета че продаваме станко йовчев. ама на пуст късмет се лоши новини
За да продадете Машината трябва и пари да дадете на някое нещастно отборче, ама Вашите май не са много по даването ...или греша ???
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
"Сделка ще има, ако украинският клуб плати", заяви директорът на ЦСКА
Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков потвърди информацията за трансфер на Жуниор Мораеш в Металург Донецк.
"По принцип сме се разбрали. В момента, в който това, което е договорено се изпълни, договорът влиза в сила. До часове всичко ще е ясно. Остава само да получим сумата, за която сме се разбрали", заяви Живков вчера.
Според информациите, сумата по трансфера на Мораеш е 2 000 000 евро.
Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков потвърди информацията за трансфер на Жуниор Мораеш в Металург Донецк.
"По принцип сме се разбрали. В момента, в който това, което е договорено се изпълни, договорът влиза в сила. До часове всичко ще е ясно. Остава само да получим сумата, за която сме се разбрали", заяви Живков вчера.
Според информациите, сумата по трансфера на Мораеш е 2 000 000 евро.