Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот gihuelo » 24 апр 2017 22:16

Achtung_Juden написа:
baraba написа:
Achtung_Juden написа:Според Митата ЦСКА 1948 на Стоичков (?!) бил изкупил АКТИВИТЕ НА Литекс. По-голяма и тъпа лъжа не съм чувал.

Явно не ти достига мозАка , къде видя Митата да пише , че са изкупени АКТИВИТЕ , доколкото разбирам български човека ти говори за ПОГЛЪЩАНЕ на едно Търговско д-во от друго ТД , което дава законово основание да се ползва лиценза на Литекс , това факсимилие което толкова старателно показвате , ще ми е много интересно след два месеца , когато се издадат НОВИТЕ лицензи на футоблните клубове , какво ще пише на нашия : Литекс или ЦСКА :roll: Тогава , какво ще ми показвате , какво ли ще ви родят мозАците тогава :roll: Дали ще има ФК с лиценз на Литекс и дали ще има ФК с лиценз на ЦСКА по едно и също време :roll: С голям интерес ще чакам лицензирането тази година , да не би случайно да се окаже , че на лиценза на ЦСКА ще пише Литекс или не :mrgreen:

Преди време го каза, той може сам да потвърди. Колкото до мозАците - не е редно да се ебаваш с нечия неграмотност. Точно ти. Само се виж как поставяш пунктуационните знаци и се покрий някъде, че ставаш за срам.

Занимавате се с ЦСКА ,защото нищо друго не ви остана . Спасчо като ви хвърли акциите и ви каза да се оправяте сами и се насрахте от страх :mrgreen: Спряхте да питате и за козирка и за селекция и колко акции на Боримиров е подарил и всичко :mrgreen: Два три пъти излезнахте с призив да сте поне 5000 лв на мач ама почнахте по 500 да ходите.....Усещате края......Знаете вече и варианта ,които ще наследите ....Левски Раковски....Там пак ще сте прави защото това е вашия Левски :mrgreen:

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 24 апр 2017 22:19

gihuelo, в отговор на глупостите, които написа, ти напомням, че на вас ви се наложи да припознавате някакъв селски отбор. Така че не знам къде си тръгнал да ми говориш за Спас Русев. Тая вашата тъжна картинка няма да я стигнем, не бери грижа. Да си псуваме собствените юноши като вас...
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 апр 2017 22:19

Абе верно е имало поглъщане, ама притока е бил от Ганчев към сектора :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 апр 2017 00:56

W84me написа:Абе верно е имало поглъщане, ама притока е бил от Ганчев към сектора :mrgreen: :mrgreen:

То от Ганчев има много притоци , към отбора , към стадиона , към Панчарево ... това проблем ли ти е :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 апр 2017 00:59

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов направи анализ на мача ЦСКА - Лудогорец .

"Мисля, че можеше по-добре да бъде, защото самата игра нещо не вървеше, въпреки че футболистите имаха желание. Не ми хареса това, че тръгваме в атака и вместо да я изострим, ние връщаме назад. Може би напрежението беше по-голямо, отколкото трябва. Отново направихме това, което и във всеки мач- по един подарък на противника. Иначе на моменти ние тях ги надигравахме, на моменти обратното. Мач на "Армията", домакини сме, 1-2 положения да имаш, някакси не е добър атестат за надиграване на Лудогорец. И смените не допринесоха за подобряването на играта. Кристиян Малинов може би малко оживи в средата играта, влезе с желание, а Меркадо изобщо не се включи както трябва", сподели Аспарух Никодимов за CSKA.BG.

"Вечното дерби има друг заряд. Победа срещу Лудогорец щеше да е добра за самочувствието, все пак нямаме загуба в плейофите. Ще е напрегнат мач и Левски няма да се дадат. След като не могат двата отбора да се борят за първото място, ще се борят за по-предно класиране. Няма голяма разлика в моментните форми на ЦСКА и Левски. Обстановката е по-добра в тези дербита, ще има повече публика, ще бъде по-тържествено и това е добре за играчите. Ще могат да покажат кой какво може", коментира легендарният футболист и треньор на ЦСКА.

Паро отново убийствено точен в анализа си :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 апр 2017 07:24

baraba написа:
W84me написа:Абе верно е имало поглъщане, ама притока е бил от Ганчев към сектора :mrgreen: :mrgreen:

То от Ганчев има много притоци , към отбора , към стадиона , към Панчарево ... това проблем ли ти е :roll:

Проблем е, освен армейците никой друг не желае силен ЦСКА, успешно състезаващ се в Европа, с модерна база и обновен стадион. Виж, някое безобидно отборче из аматьорските групи, домакинстващо на Армията с трибуни, обрасли с храсталаци и дървета, на стадион без нормални тоалетни и мачове пред 200 човека публика, е идеалният за тях ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 апр 2017 11:46

Паро наистина е много точен.
За мен Меркадо е загадка. Има добра скорост, чете добре играта, но определено му липсва самочувствие. Избягва надигравания 1:1 и в някои ситуации се скрива.
Незнам дали не беше по-добре да навърти повечко пълни мача в Б отбора и тогава да се пусне в първия.
Има потенциал, но аз лично очаквах много повече.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 апр 2017 11:55

Вече минаха два месеца, около 10-тина мача се изиграха, кво ви е мнението за Кувемба, дето така злобеех по него от яд, че Стоилов пак е ударил кьоравото и за без пари е уцелил джакпота. Верно, аз тоя мингян съм го гледал само в ютубето, не като него професионално-на живо, та още си злобея и завиждам за тоя властелин на втория етаж. А Меркадо играе като току-що станал от сън, с диагноза анемия.
Каранга е друга бира...
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 25 апр 2017 12:22

шивача написа:Вече минаха два месеца, около 10-тина мача се изиграха, кво ви е мнението за Кувемба, дето така злобеех по него от яд, че Стоилов пак е ударил кьоравото и за без пари е уцелил джакпота. Верно, аз тоя мингян съм го гледал само в ютубето, не като него професионално-на живо, та още си злобея и завиждам за тоя властелин на втория етаж. А Меркадо играе като току-що станал от сън, с диагноза анемия.
Каранга е друга бира...

Кубемба е най-слабия от тримата до сега , но и той няма кой знае каква визитка до тук-18 мача в Брест. Меркадо е само на 22 години и за възрастта си има около 50 мача в примера дивизион в Аржентина , той е преотстъпен от Гренада и не се знае неговата съдба каква ще бъде. Каранга само трябва да почне да вкарва .....

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 25 апр 2017 14:12

Red_Neck написа:Паро наистина е много точен.
За мен Меркадо е загадка. Има добра скорост, чете добре играта, но определено му липсва самочувствие. Избягва надигравания 1:1 и в някои ситуации се скрива.
Незнам дали не беше по-добре да навърти повечко пълни мача в Б отбора и тогава да се пусне в първия.
Има потенциал, но аз лично очаквах много повече.

Не само той , почти всички имат неразкрит потенциал , но според мен трябва да се намери точния човек , който да го разкрие и оползотвори ! В случая , бай Стамен не ми прилича на такъв :roll: Може и да греша , но така го чуствам :oops: Единствените , които искам със сигурност да си заминат лятото са Нунеш и Перес за сега , за Шимао се ... триумя :roll: На Кубемба и особено на Каранга , считам , че трябва да им се даде време , както и на Меркадо де :) Кулма показва все по-добри игри и следващия сезон очаквам доста положителни емоции с негово участие . Пинто също трябва да се задържи , продължавам да твърдя , че заедно с Бумал са най-добрата двойка опорни халфове в България за момента :idea: Като прибавим и очакваното развитие на таланти , като А. Георгиев , М. Ангелов , Десподов , Лясков , Т. Йорданов , Ст. Атанасов , Дюлгеров , Гълъбов .... чувствам се спокоен за бъдещето развитие в положителна посока на отбора , с най-много две-три нови попълнения сме готови за ЕКТ и новия сезон ! Притесненията ми са в това , кой ще бъде начело на отбора , лично на мен ми се иска да е Л. Пенев , ноооо ...... :roll: Ще видим , какво ще се случи след един месец :mrgreen:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”