Achtung_Juden написа:baraba написа:Achtung_Juden написа:Според Митата ЦСКА 1948 на Стоичков (?!) бил изкупил АКТИВИТЕ НА Литекс. По-голяма и тъпа лъжа не съм чувал.
Явно не ти достига мозАка , къде видя Митата да пише , че са изкупени АКТИВИТЕ , доколкото разбирам български човека ти говори за ПОГЛЪЩАНЕ на едно Търговско д-во от друго ТД , което дава законово основание да се ползва лиценза на Литекс , това факсимилие което толкова старателно показвате , ще ми е много интересно след два месеца , когато се издадат НОВИТЕ лицензи на футоблните клубове , какво ще пише на нашия : Литекс или ЦСКАТогава , какво ще ми показвате , какво ли ще ви родят мозАците тогава
Дали ще има ФК с лиценз на Литекс и дали ще има ФК с лиценз на ЦСКА по едно и също време
С голям интерес ще чакам лицензирането тази година , да не би случайно да се окаже , че на лиценза на ЦСКА ще пише Литекс или не
Преди време го каза, той може сам да потвърди. Колкото до мозАците - не е редно да се ебаваш с нечия неграмотност. Точно ти. Само се виж как поставяш пунктуационните знаци и се покрий някъде, че ставаш за срам.
Занимавате се с ЦСКА ,защото нищо друго не ви остана . Спасчо като ви хвърли акциите и ви каза да се оправяте сами и се насрахте от страх