Това за преименуваният Литекс Ловеч на ЦСКА - СОФИЯ ( СОФИЯ )

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

GOLEADOR написа:Не мога да разбера защо ГГ си причинява всичко това?Викаш Младенов и си решаваш проблема.Толкова слаби сюнетчиите не съм виждал от назначаването на един португалец начело на отбора им.И въпреки това ги изпускаме по най-нелепия начин,щото треньора ни не го бива.
Achtung_Juden написа:Не е лошо вие да слезете малко на земята, че с грандиозната селекция от Каранга, Маранга и т.н. пак не можахте да биете Лудогорец. При все, че ви дадоха най-смешната дузпа на света, а Лудогорец имайки предвид това, че са шампиони от миналата календарна година, бяха тотално незаинтересовани към мача.
Red_Neck написа:Според мен Кулма е пътник лятото. ГГ ще му вземе парите.
Кулма, въпреки всичките си кусури, е по-скоро полезен за отбора.
Също и Бумал ..... не е случайно, че грабна топката да бие дузпата. Явно наистина е имало мениджъри на трибуните.
Бумал няма да ми липсва изобщо
Надявам се да не се избързва с продажба на Чорбата и особено на Антон, но всичко зависи от това дали ще има някакво наказание за участие в ЕКТ.
ГГ едва ли ще рискува със скъпи играчи докато не е 100% сигурен, че можем да играем в ЕКТ.
Дотогава явно ще има проби-грешки тип Симао и едва ли ще сме в състояние да се опънем на Киро Парахода.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта