Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот petko.h.markov » 23 апр 2017 11:44

baraba написа:
petko.h.markov написа:Ако някой от сектор Г купи емблемата,няма ли да пледирате за произход на парите?
Ганчев каза,че освен емблемата ще купи цялото фалирало дружество.Сега пеете друга песен.
Не се отклонявайте от "правата" линия.

Петко , ние никаква песен не пеем , че да я сменяме , за разлика от такива като теб , които постоянно търсят под вола ... теле !!! Няма как "НЯКОЙ" от сектор "Г" да купи емблемата , знае се точно коИ и коЙ участват и защо !!! За разлика от едни други на които единствената им цел е да подливат вода и нищо друго !!! Произхода на парите също е ясен и доказан , според изискванията за търга !!! За подробности можеш спокойно да се обърнеш към кака си Дора ;)

Нямам връзка с кака ми Дора,но понеже си ми под ръка да те попитам направо:
Кои и кой точно ще участва,защото тук се разтягат различни локуми?Едни казват колко е важно и необходимо
да се спечели този търг,други че са излишно похарчени пари.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 23 апр 2017 11:51

petko.h.markov написа:
baraba написа:
petko.h.markov написа:Ако някой от сектор Г купи емблемата,няма ли да пледирате за произход на парите?
Ганчев каза,че освен емблемата ще купи цялото фалирало дружество.Сега пеете друга песен.

Петко , ние никаква песен не пеем , че да я сменяме , за разлика от такива като теб , които постоянно търсят под вола ... теле !!! Няма как "НЯКОЙ" от сектор "Г" да купи емблемата , знае се точно коИ и коЙ участват и защо !!! За разлика от едни други на които единствената им цел е да подливат вода и нищо друго !!! Произхода на парите също е ясен и доказан , според изискванията за търга !!! За подробности можеш спокойно да се обърнеш към кака си Дора ;)

Кои и кой точно ще участва,защото тук се разтягат различни локуми?Едни казват колко е важно и необходимо

Ама що не питаш на лично тия дето ги разтягат тия локуми? Никой не изпитва нужда да ти чете болните размишления ....

Напред армейски лъвове

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 23 апр 2017 11:55

petko.h.markov написа:
baraba написа:

Ами от бизнес-гледна точка , това наистина са излишно похарчени пари ! Много по-изгодно е да се ползва някоя от 14-те вече регистрирани емблеми или дори да се регистрира нова !!! Но за сега всичко се прави, без да се гледа бизнес изгодата , а да се тушират разни емоционални бомби , които неминуемо ще се използват от противниците ни !!! Не вярвам да е толкова сложно за проумяване , че да не можеш и сам да се сетиш :roll: Колкото до КОИ и КОЙ , както и как ще участва на търга от името на ЦСКА , всичко става със знанието и одобрението на ръководството и собствениците ;) Освен това , пак ти казвам , всички документи подадени отговарят на изискванията за провеждане на търга !!! Другите , мен лично не ме вълнуват ....
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

S_CSKA_napred

Мнениеот S_CSKA_napred » 23 апр 2017 12:19

petko.h.markov написа:
Нямам връзка с кака ми Дора

[offtopic]Според мен нямаш връзка и с главният си мозък , но явно това не ти пречи да пишеш .[/offtopic]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 23 апр 2017 14:18

Простотията припознаваческа граници не познава, достига нови нива всеки ден.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 23 апр 2017 15:19

По-голямата част от участниците в полуфиналните сблъсъци с Интер през 1967 година се събраха днес на стадион "Българска армия". Ветераните първо посетиха Музея на спортната слава, където бяха приветствани от Александър Манов, който произнесе кратка реч. След това участниците в паметнитния първи полуфинал в историята на ЦСКА се събраха в ресторанта на "Армията", където си припомниха за епичните битки с Интер. Събирането бе уважено от Димитър Пенев, Аспарух Никодимов, Стоян Йорданов, Борис Гаганелов, Иван Василев и Цветан Атанасов, както и от началника на международния отдел на ЦСКА през 60-те години Дочо Нанов. Димитър Якимов ще се присъедини към своите бивши съотборници довечера по време на мача с Лудогорец.
Те са живата история на ЦСКА . Ние феновете винаги ще помним и пазим във времето нашата история !
Изображение
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 апр 2017 21:17

Само информативно-търга е за цялото имущество на фалиралото дружество!?!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 апр 2017 21:56

Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 апр 2017 23:54

Време е ГГ да се вземе в ръце и да върне човека които да ни изведе до първото място за 70 години ЦСКА!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 апр 2017 00:08

Не мога да разбера защо ГГ си причинява всичко това?Викаш Младенов и си решаваш проблема.Толкова слаби сюнетчиите не съм виждал от назначаването на един португалец начело на отбора им.И въпреки това ги изпускаме по най-нелепия начин,щото треньора ни не го бива.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”