ЦСКА София - Динамо Букурещ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЦСКА София - Динамо Букурещ

Мнениеот vaskonti » 08 фев 2012 22:08

blue avalanche написа:
vaskonti написа:А защо не кажеш нещо за влизането на румънеца? С двата крака на ножица през Платини, това какво е? Дали не заслужава шутове?

В Премиършип съм виждал такива "влизания".Шутове "ала Платини",обаче,не съм.Защо ли?

Мда, добре....
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 фев 2012 22:33

шивача написа:на клоун ли се правиш :roll: и не ми използвай името като спориш някъде, не ти прави чест, щото mistreated го уважавам 300 пъти повече от теб. Много обичаш да настройваш хората, което е грозно.

п.п. на мен ми е през оная работа за всички сини, когато е намесен Червен, да е ясно ;)

Радвам се за теб.Не ти използвам името, давам пример, но няма да се повтори, щом не желаеш.Относно настройването-абсолютна глупост, че чак и " Много обичаш"...Кога съм настройвал хората, че и много да обичам? Точно пък аз съм човекът, дето най-много разговаря тук по нормален начин, но както и да е...каквото било-било, няма да е вече така.Кого уважаваш 300 или 30 000 пъти повече си е твое право, аз пък имам своето да преценя с кого да разговарям и с кого не.В случая намесата ти в междуличностен проблем е безсмислена и вместо да поясниш мнението си, което е абсолютно неразбираемо( само вземи и го прочети) демонстрираш лоялност към червената общност-така и трябва да бъде.Аз пък не демонстрирам такава към синята и когато трябва скачам там, и за чорбар са ме обявявали и прочее...И за един червен колега скочих вчера, и въобще всеки е сам себе си и има право на своето определение.Извинявам се за мнението си за мача, което разбуди толкова проблеми.Наистина нямам какво повече да кажа.А на който не му харесва-има бутонче"добави враг" и няма да чете повече глупости.Точка.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 фев 2012 22:36

vaskonti написа:
blue avalanche написа:
vaskonti написа:А защо не кажеш нещо за влизането на румънеца? С двата крака на ножица през Платини, това какво е? Дали не заслужава шутове?

В Премиършип съм виждал такива "влизания".Шутове "ала Платини",обаче,не съм.Защо ли?

Мда, добре....

Каквото и да си говорим, нарушение имаше. Грубо нарушение. Само дето в България се пише: "Бразилецът Мишел Платини ала-бала". В Румъния обаче, ще се пише: " Българите са побойници, агресивни ... ала-бала"

Срам. Срам и позор за България :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 фев 2012 22:37

а бе Платини не е баш българин ама .. :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 фев 2012 22:38

Синьо сърце написа:В случая намесата ти в междуличностен проблем е безсмислена

[offtopic]Какъв пък "междуличностен проблем" имаш с мен, аз така и не разбрах. Никъде не съм те обиждал и наричал по някакъв начин. Напротив, ти го правиш срещу мен и така и не разбрах защо. Може би защото мненията ми не ти харесват, особено в частта за Левски. Е сори, ама това си е твой "личностен" проблем. Не замесвай и мен![/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 фев 2012 22:41

mistreated написа:
Синьо сърце написа:В случая намесата ти в междуличностен проблем е безсмислена

[offtopic]Какъв пък "междуличностен проблем" имаш с мен, аз така и не разбрах. Никъде не съм те обиждал и наричал по някакъв начин. Напротив, ти го правиш срещу мен и така и не разбрах защо. Може би защото мненията ми не ти харесват, особено в частта за Левски. Е сори, ама това си е твой "личностен" проблем. Не замесвай и мен![/offtopic]

А на който не му харесва-има бутонче"добави враг" и няма да чете повече глупости.Точка.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 фев 2012 22:41

ralka_levskarka написа:а бе Платини не е баш българин ама .. :lol:

[offtopic]И ти не си прочела (схванала) това което написах, ама ... :lol:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 фев 2012 22:42

TristaNNN написа:

[offtopic]И ти не си прочела (схванала) това което написах, ама ... :lol:[/offtopic]

[offtopic]и ти не си го написал както трябва ама .. :lol:[/offtopic]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 фев 2012 22:55

ralka_levskarka написа:
TristaNNN написа:

[offtopic]и ти не си го написал както трябва ама .. :lol:[/offtopic]

[offtopic]Добре. Безсилен съм пред интелектуалната мощ на днешната младеж. Ще пробвам по-простичко:
1І Платини е бразилец
2) Платини играе в ЦСКА
3) ЦСКА е български отбор
4) Българските медии посочват, че Платини е бразилец
5) Румънските медии обаче
6) Не отчитат това
7) За тях Платини играе в ЦСКА
8) А ЦСКА е български отбор
9) Следователно
10) В българският отбор има побойници и агресивни играчи
11) Следователно
12) В България футболистите са агресивни и действат първосигнално...с други думи "лошо"

:)[/offtopic]
[offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 фев 2012 23:14

[offtopic]можеше да не се хабиш, разбрах го много отдавна споко : )) Дори не го допрочетох. Просто не си се исказал правилно :roll: Пък и обичам да се дразня :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”