Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 22 май 2011 17:14

Локомотив Пловдив
57
69%
равен
6
7%
ЦСКА
20
24%

Общо гласове: 83

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Мнениеот ***cska*** » 21 май 2011 20:51

Много съм пиян,но дано да уцелвам правилните клавиши! :)
1 - Тоя Шеридън, дано повече никога да не го видя в любимия ми отбор.
2 - Видя се че без спряганите за трансвер,сме си един посредствен отбор.
3 - Победата на Локото си беше заслужена(и очаквана,с оглед на ситуацията),НО - страничния съдя през първото полувреме си беше чист престъпник(2рия и 3тия гол за Локомотив).

П.С.В сряда,"кокъла" ще оближе много кокълчета ми се струва! :twisted: Дано да не греша....
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Полицията предотврати масов бой на Лаута

Мнениеот Rivaldo10 » 21 май 2011 20:53

На косъм им се е разминал боя! :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Djoro1974
Контакти:

Мнениеот Djoro1974 » 21 май 2011 20:55

Изображение

Ето го Евро Боеца на България. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 21 май 2011 20:59

[quote="Djoro1974"]Изображение

Ето го Евро Боеца на България. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Нищо лично... Плагиатството не е подсъдно, но показва липса на умствен потенциал. Жив и здрав да си,... лека нощ и гушкай меката пухена възглавница с КАЛЪФКА с люляков аромат ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Djoro1974
Контакти:

Мнениеот Djoro1974 » 21 май 2011 21:03

ros написа:
Djoro1974 написа:Изображение

Нищо лично... Плагиатството не е подсъдно, но показва липса на умствен потенциал. Жив и здрав да си,... лека нощ и гушкай меката пухена възглавница с КАЛЪФКА с люляков аромат ;)

Плагиатството??????

Мой човек,явно нещо се обърка?По добре "калъвка" отколкото нищо

Потребителски аватар
veteran1972
Контакти:

Re: Локомотив ПД - ЦСКА - 4:1

Мнениеот veteran1972 » 21 май 2011 21:07

През 2004 с тренер Феро така един мач с Ч Море във Варна играхме с резерви по скоро с юноши уж да се пазиме тогава за финала с Литекс , и на финала ядохме Бахура , Мачкахме водихме мача изпускахме положения 2 минути преди края водехме 2-1 като 60 мин играехме с човек повече бяха изгонили Тияго Силва и тогава в 88 мин Хидует изравни с глава , и вкара мача в продължения от там пак пропуски и дузпи като Здравков тогава спаси 4 дузпи наши , и Литекс взе купата , сега дза не стане същото който се гаври с играта господ провидението и съдбата му го връщат , няма да припомням и едни мачове с Родопа и Марек където пак им се дупехме , и на следващия сезон ядяхме бахура пак , що ли говедата никога не се гъзят на никого а си играят да си бият максимално вече 11 точки ни водят Литекс не знам колко и тая победа на Герена е само една статистика , а и щото винаги някакви несериозни работи правиме винаги на 5-6 години по веднъж ще ставнаме шампиони
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 21 май 2011 21:12

Djoro1974 написа:
ros написа:
Djoro1974 написа:Изображение

Плагиатството??????

Мой човек,явно нещо се обърка?По добре "калъвка" отколкото нищо

има грешка в картинката трябваше да е По Желязо Лази Само Резерви и Неопотни Играчи Гази ! Веднъж и вие да имате една по-такава победа макар че е срещу резерви :) ! И ако си мислите че Милен е подходил сериозно към отбора на Локомотив нелегалното такси жестоко се лъжете самия факт че Апата Попов влиза и играе зад нападателя е красноречив ... :mrgreen: ....а иии последните 4 мача с този са 3 победи за ЦСКА срещу 1 за нелегалното такси при голова разлика 10-6 така че общо взето нищо не сте постигнали...

По Темата: явно е че ''Ултрасите'' на Таксито са едни мръсни гадове и това с причакването зад блокове и целене с камъни от 100 метра са техни ''фатали'' така че няма какво да се чудиме

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 21 май 2011 21:21

Разгромна загуба на ЦСКА и оправданията започнаха.Кой и къде е играл си е лично ваш проблем. Локото ви направиха за резил заедно с новодипломирания ви треньор.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Локомотив ПД - ЦСКА

Мнениеот TristaNNN » 21 май 2011 21:22

delqnski47 написа:Коментаторът:
''Левски повежда с трети гол на Младенов!Но този гол едва ли е някаква утеха за Левски,тъй като ще завършат за 30-ти път на второ място''ю
Това беше грубо :lol: :lol: :lol:

Днес коментаторите са с червени гащи :lol:

Иначе и аз не очаквах подобен резултат, предполагах че ще се случи нещо от сорта на 2-2: феновете се радват на драмата-пеят, скачат иху-аху. Но не ... каква стана тя 4-1 :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 21 май 2011 21:25

VraTar4o написа:
Djoro1974 написа:
ros написа:има грешка в картинката трябваше да е По Желязо Лази Само Резерви и Неопотни Играчи Гази ! Веднъж и вие да имате една по-такава победа макар че е срещу резерви :) ! И ако си мислите че Милен е подходил сериозно към отбора на Локомотив нелегалното такси жестоко се лъжете самия факт че Апата Попов влиза и играе зад нападателя е красноречив ... :mrgreen: ....а иии последните 4 мача с този са 3 победи за ЦСКА срещу 1 за нелегалното такси при голова разлика 10-6 така че общо взето нищо не сте постигнали...

Не е наш проблем с какви футболисти сте играли.Мача е между Локомотив Пловдив и ЦСКА не резервите на Цска и т.н. Ние също играхме без Карвальо и Бенжелюн, но нищо не казваме. Тези, който играха днес са на по 21 години Крачунов, Кавдански,Лукич,Абушев, така че сам си прави сметка. Смешни са подобни оправдания.

Върни се в “ЦСКА”