БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sentinel

Re: Борбата срещу Титан продължава!!

Мнениеот sentinel » 22 окт 2010 15:22

cska_90 написа:
Jorkorazporko написа:
cska_90 написа:Евала-най-накрая нещо смислено снощи!!!Благодаря на всички -които се отзоваха-малко с добутване-ама пак файда!! ;) Така се прави!!Време е да се разбере,че никой не може да се подиграва с нас!!! :evil: :evil: :evil: И да не мислят,че сме приключили!!!ВОЙНАТА ПРОДЪЛЖАВА!!ВЪН БОКЛУЦИТЕ!! :evil:

Димо, чакай да видим сега кой ще назначат! Може пък отбора да тръгне, не забравяй миналата година като отстранихме Динамо и направихме Х с Фулъм, като бяхме на първо място 9тия кръг, и тогава титаните ни управляваха...

Нищо няма да чакам-твърде дълго чакахме!!И назначат някой -ще е пионка и пак те ще командват парада!!!БОРБА доакто тия не бъдат на 100 км от СОФИЯ!! :evil: :evil:

ти пак не каза какво после..откъде ще идват парите?
:roll:

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Борбата срещу Титан продължава!!

Мнениеот cska_90 » 22 окт 2010 15:22

BaLoN написа:
cska_90 написа:Няма да ми казваш -какво да правя-ясно??? :!: :!: :idea: :idea:

Все повече хора осъзнаха за какво става въпрос и вчера това се видя-на стадиона,пред Ариана и след това!!Много се ардвам,че робските душици като тебе стават все по-малко!!Амин! :evil:

Незнам на каква дрога си но вземи мерки ... за твое добро е ...

Наистина някой модератор да обърне малко внимание в тази тема и да я заключи,защото наистина е голяма глупост ...

Дрога не съм и няма да използвам никога през живота си бе нещастник!! :evil: :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Re: Обръщение към феновете на ЦСКА!

Мнениеот dim77dim » 22 окт 2010 15:58

Добре, бе CSKA_90 - какво още искате?
ТИТАН дойдоха и завариха БАТАК в ЦСКА - звездите продадени, парите изядени и дългове в размер на МИЛИОНИ и МИЛИОНИ!
Имат да вземат пари, които държавата не им дава и издръжката на отбора запецна! Пари няма! Решили са по примера на Аякс да издържат отбора чрез продажба на играчи и вземат такива, които се котират на пазара - Аржентинец, италианци, холандци, ирландец. Продадоха бунтовниците Иван Иванов, Данчо Тъча, мрънкалото Светльо Петров (всички тези, които общо взето изядоха главата на Любо Пенев), забутаха Караджата в трета глуха.
Е, грешка беше уволнението на Любо, те са го разбрали. Но късно. Въпроса е какво правим сега.
Искахте школа - прави се, гради се такава. Искате обратно на Армията - държавата им компенсира дължимото от вземанията свързани с другата им дейност. Пак ще сме на Армията!!!
Грешки в управлението - АМИ КОЙ НЕ ПРАВИ ТАКИВА, БЕ ПИЧ? СНОЩИ БОРИСОВ ПОНЕ СИ ПРИЗНА, ЧЕ СА НАПРАВИЛИ ГРЕШКИ. Решиха да се отдръпнат от прякото управление на клуба И ЗА ТОВА ШАПКА ИМ СВАЛЯМ! Оттук нататък президента ще определя политиката. Колкото по-силни личности заемат длъжности, толкова по-добре за отбора. КРАЙ! ПРОИЗВОЛЩИНАТА СВЪРШИ, ОТТУК НАТАТЪК ТРЯБВА ЗДРАВА РАБОТА СЪС ЗДРАВИ ТРЕНЬОРИ В МЪЖКИЯ ОТБОР И ШКОЛАТА!!! ПРОСТО, КРАТКО, ЯСНО!
ВИЕ още война искате! Какво още искате? Абрамович да дойде, пак ще сте недоволни... е, може ли така? Снощи са били невинни хора. И не от Титан, а от полицията, тези срещу чийто колеги други са посегнали, но си го изкараха на невинните!!! БРАВО, ЕВАЛЛА! ЩЕ СЕ ВЪРНЕТЕ 100 ЧОВЕКА НА АРМИЯТА, АМА ПРОГОНИХТЕ 1000!!! И ДОРИ СЕГА, КОГАТО СЕ ВЗЕМАТ ИСТОРИЧЕСКИ РЕШЕНИЯ ЗА ОТБОРА, ВИЕ ПАК РЪМЖИТЕ ЗЛОБНО И ИСКАТЕ... ПУБЛИЧНО ХАРАКИРИ ОТ БОРИСОВ И ИВАНОВ МОЖЕ БИ??? Ами вземете се в ръце, бе момчета, мисля че достатъчно им дадохте да разберат, че няма по-силна страна от феновете на ЦСКА. Те самите са си ЦСКА, ДАВАТ ПАРИ ЗА ЦСКА И ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЦСКА! Когато излезете с ясни позиции за БЪДЕЩЕТО НА ОТБОРА И ТО ТАКОВА, КАКВОТО ДА ДАРИ ИЗДРЪЖКАТА НА ЦЕЛИЯ КЛУБ, ТОГАВА ТРЪГВАЙТЕ ДА МАХАТЕ РЪКОВОДСТВО! ЩОТО БАЛЪЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ СВЪРШИХА ДА ИДВАТ И ДАВАТ ПАРИ ЗА НИЩОТО! Ако 50 000 си бяха взели в началото на стадиона абонаментни карти и ТИТАН бяха изпили парите, тогава съм съгласен да се бунтувате, ама ей така ВИЕ ДА ИМ КАЗВАТЕ КОЙ ДА КУПУВАТ И КОЙ ДА ПРОДАВАТ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ВИ Е СКРЪНЗЕ ДА СЕ БРЪКНЕТЕ ЗА БИЛЕТ, ТАКА НЕ СТАВА!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 22 окт 2010 16:14

dim77dim написа:Добре, бе CSKA_90 - какво още искате?
ТИТАН дойдоха и завариха БАТАК в ЦСКА - звездите продадени, парите изядени и дългове в размер на МИЛИОНИ и МИЛИОНИ!
Имат да вземат пари, които държавата не им дава и издръжката на отбора запецна! Пари няма! Решили са по примера на Аякс да издържат отбора чрез продажба на играчи и вземат такива, които се котират на пазара - Аржентинец, италианци, холандци, ирландец. Продадоха бунтовниците Иван Иванов, Данчо Тъча, мрънкалото Светльо Петров (всички тези, които общо взето изядоха главата на Любо Пенев), забутаха Караджата в трета глуха.
Е, грешка беше уволнението на Любо, те са го разбрали. Но късно. Въпроса е какво правим сега.
Искахте школа - прави се, гради се такава. Искате обратно на Армията - държавата им компенсира дължимото от вземанията свързани с другата им дейност. Пак ще сме на Армията!!!
Грешки в управлението - АМИ КОЙ НЕ ПРАВИ ТАКИВА, БЕ ПИЧ? СНОЩИ БОРИСОВ ПОНЕ СИ ПРИЗНА, ЧЕ СА НАПРАВИЛИ ГРЕШКИ. Решиха да се отдръпнат от прякото управление на клуба И ЗА ТОВА ШАПКА ИМ СВАЛЯМ! Оттук нататък президента ще определя политиката. Колкото по-силни личности заемат длъжности, толкова по-добре за отбора. КРАЙ! ПРОИЗВОЛЩИНАТА СВЪРШИ, ОТТУК НАТАТЪК ТРЯБВА ЗДРАВА РАБОТА СЪС ЗДРАВИ ТРЕНЬОРИ В МЪЖКИЯ ОТБОР И ШКОЛАТА!!! ПРОСТО, КРАТКО, ЯСНО!
ВИЕ още война искате! Какво още искате? Абрамович да дойде, пак ще сте недоволни... е, може ли така? Снощи са били невинни хора. И не от Титан, а от полицията, тези срещу чийто колеги други са посегнали, но си го изкараха на невинните!!! БРАВО, ЕВАЛЛА! ЩЕ СЕ ВЪРНЕТЕ 100 ЧОВЕКА НА АРМИЯТА, АМА ПРОГОНИХТЕ 1000!!! И ДОРИ СЕГА, КОГАТО СЕ ВЗЕМАТ ИСТОРИЧЕСКИ РЕШЕНИЯ ЗА ОТБОРА, ВИЕ ПАК РЪМЖИТЕ ЗЛОБНО И ИСКАТЕ... ПУБЛИЧНО ХАРАКИРИ ОТ БОРИСОВ И ИВАНОВ МОЖЕ БИ??? Ами вземете се в ръце, бе момчета, мисля че достатъчно им дадохте да разберат, че няма по-силна страна от феновете на ЦСКА. Те самите са си ЦСКА, ДАВАТ ПАРИ ЗА ЦСКА И ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЦСКА! Когато излезете с ясни позиции за БЪДЕЩЕТО НА ОТБОРА И ТО ТАКОВА, КАКВОТО ДА ДАРИ ИЗДРЪЖКАТА НА ЦЕЛИЯ КЛУБ, ТОГАВА ТРЪГВАЙТЕ ДА МАХАТЕ РЪКОВОДСТВО! ЩОТО БАЛЪЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ СВЪРШИХА ДА ИДВАТ И ДАВАТ ПАРИ ЗА НИЩОТО! Ако 50 000 си бяха взели в началото на стадиона абонаментни карти и ТИТАН бяха изпили парите, тогава съм съгласен да се бунтувате, ама ей така ВИЕ ДА ИМ КАЗВАТЕ КОЙ ДА КУПУВАТ И КОЙ ДА ПРОДАВАТ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ВИ Е СКРЪНЗЕ ДА СЕ БРЪКНЕТЕ ЗА БИЛЕТ, ТАКА НЕ СТАВА!

ДЪЛБОК ПОКЛОН И РЕСПЕКТ КЪМ НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ !!! БРАВО !

Просто има такива хора като cska_90,който живеят за да воюват,най-често разбира се с вятърни мелници ... ,но това не са хора които обичат ЦСКА ! Те просто обичат да има проблеми,да има адреналин,да има конфликти,да има интриги , да има бой ,кръв ,атентати , революции някакви .... това са ненормални хора които не се интересуват от бъдещето на ЦСКА или които и да е друг отбор,те просто са зад идеята бунт и въстание ! Незнам може би някой трябва да им каже,че втората световна война отдавна свърши и че могат да приберат пушките! Това са хора които не обичат не само ЦСКА или другите,те първо не обичат себе си !!!
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 22 окт 2010 16:53

Искаме едно единствено нещо-ВЪН ТИТАН ОТ ЦСКА!Докато това не стане-няма да спираме!!!
А на тоя смешник преди мене-изобщо няма да му отговарям!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 22 окт 2010 17:08

cska_90 написа:Искаме едно единствено нещо-ВЪН ТИТАН ОТ ЦСКА!Докато това не стане-няма да спираме!!!

Кои сте ВИЕ, които искате бе ?! Глупав келеш. Никой не си ти и аз много добре знам какво искаш и кога ще се успокоиш ... когато ЦСКА не съществува вече нали БОКЛУК ???! :evil: Единственото което искам е любимия ми отбор да продължи напред и да се дигне от дъното максимално бързо ... Не мога да разбера как може да има такива прости хора като теб за които "не е важно аз да съм добре,важно е вуте да е зле". Осъзнаваш ли че си един от тези на които казват :отайката на обществото" осъзнаваш ли че освен дразнител си и вредител ?! Или това е сложно да го осъзнаеш за толкова ограничен умствен капацитет, като твоя ?! :evil: :twisted:
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Мнениеот stannn » 22 окт 2010 17:28

И ти се гордееш с последните 5 снимки така ли?
[center]ИзображениеИзображение[/center]

paci_paci
Контакти:

Re: БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Мнениеот paci_paci » 22 окт 2010 17:44

заради тези изцепки (за някои гордост) стадиона ще е празен

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 22 окт 2010 20:48

BaLoN написа:
cska_90 написа:Искаме едно единствено нещо-ВЪН ТИТАН ОТ ЦСКА!Докато това не стане-няма да спираме!!!

Кои сте ВИЕ, които искате бе ?! Глупав келеш. Никой не си ти и аз много добре знам какво искаш и кога ще се успокоиш ... когато ЦСКА не съществува вече нали БОКЛУК ???! :evil: Единственото което искам е любимия ми отбор да продължи напред и да се дигне от дъното максимално бързо ... Не мога да разбера как може да има такива прости хора като теб за които "не е важно аз да съм добре,важно е вуте да е зле". Осъзнаваш ли че си един от тези на които казват :отайката на обществото" осъзнаваш ли че освен дразнител си и вредител ?! Или това е сложно да го осъзнаеш за толкова ограничен умствен капацитет, като твоя ?! :evil: :twisted:

Те това,което го искаха снощи го намериха пред А сектор.Някои дълго ще го помнят.Аз свалям шапка на феновете,които протестираха както си му е реда-вътре в стадиона.

Върни се в “ЦСКА”