ЦСКА - Олимпиакос 2:5, всички мнения за и след мача!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mgj8
Контакти:

Re: Сега на къде ...

Мнениеот mgj8 » 22 юли 2010 23:01

Как на къде !На кръчма!Всички на кръчма и като си кажат кой какво и кога ивсичко ще се успокои!
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!

tprodanov
Контакти:

Re: Срам ме е, яд ме е, тва е нереално, гадно, някъв кошмар

Мнениеот tprodanov » 22 юли 2010 23:01

Roger_Federer написа:
tprodanov написа:66 годишна история, 0-7 от Литекс - така се почва.. Догодина ще имат 71 годишна история, и ще са паднали от Литекс с 5-0.

Има ли нещо друго,което умната ти глава може да измисми?

Твърде много неща, но съм снизходителен, че днес не ви е ден.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 юли 2010 23:01

danko_sot написа:не мога да намеря логично обяснение за тази загуба, това е проблема. Мисля, че Калмар е перфектното име за отбор, който да влезне в синята митология. Бате, Жилина, Калмар- какво да ги правиш , щом в Европа ги признават за футболни идиоти, аз по-добре да замълча :) :lol: :mrgreen:

Щом след 2-5 говориш за футболни идиоти, по-добре и ние да замълчим :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 юли 2010 23:02

Тази загуба дойде тъкмо навреме за да покаже,че никой не е застрахован от слаби мачове! Нашият мина :lol:

Linkin_Park
Контакти:

Re: ЦСКА - Олимпиакос (Никозия)

Мнениеот Linkin_Park » 22 юли 2010 23:02

Така е трябва да сте по-кротки теленца затрити, щото ви чака много бой и на терена и извън него (особенно извън него), ще си го изкараме на вас споко, радвайте се на 1 от малкото ни загуби в КОНТРОЛИ, вие незнам дали 1 победа направихте във ваще контроли, само падахте а гонзьо вадеше отбора на полувремето за да не стане трагичен резултата за ВАС смешници ПРОСТИ[/quote]
Ще си го изкарате на нас извън терена :shock: Ти на колко (15 , 17 , 19) , ако си пълнолетен зпаповядай да се пробваме!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 юли 2010 23:03

Винаги сте показвали невероятна вярност и подкрепа към отбора :lol: :lol: :lol: Браво!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 22 юли 2010 23:04

абе тука май има повече левскари и анти-цскари(макар при повечето да няма разлика).Айде отивайте си във вашия форум да си се кефите че бихте с 2:0 кръчмарски отбор
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 юли 2010 23:05

Tommi написа:
danko_sot написа:не мога да намеря логично обяснение за тази загуба, това е проблема. Мисля, че Калмар е перфектното име за отбор, който да влезне в синята митология. Бате, Жилина, Калмар- какво да ги правиш , щом в Европа ги признават за футболни идиоти, аз по-добре да замълча :) :lol: :mrgreen:

Щом след 2-5 говориш за футболни идиоти, по-добре и ние да замълчим :lol:

Ами такива сте, това го е написало много известно европейско списание. не си го измислям сега да се заяждам с вас. Вие просто сте такива -футболни идиоти. Какво лошо има в това да си идиот. Чел съм книгата на Достоевски "Идиот". Много приятен човек е главния герой Княз Мишкин. Не е лошо да си идиот . Просто такава ви е орисията :) :) :lol: :evil:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Сега на къде ...

Мнениеот garfild8 » 22 юли 2010 23:06

mgj8 написа:Как на къде !На кръчма!Всички на кръчма и като си кажат кой какво и кога ивсичко ще се успокои!

Караджата ще ги поведе.Той знае,къде и как. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 22 юли 2010 23:06

Браво, браво, добра игра срещу 3ия във Втора Дивизия на Кипър.... :shock:
Шегата настрана, стягайте се да биете тези Клифтънвил (за първи път го чувам този отбор, а смея да твърдя че разбирам доста от футбол, а и играя Еврофутбол от 7-8 години...) за да донесете някакви точки на България, че отбори от Кипър ще са поставени срешу нашите след няколко години, както са тръгнали нещата..... :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”