Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА – ФК Копенхаген (трети квалификационен кръг)

Мнениеот danko_sot » 09 авг 2018 23:19

Все пак си мисля, че с малко късмет и пълен състав можем доста неприятно да изненадаме датчаните в Копенхаген. Както каза Киро Десподов видя се, че не са кой знае какъв отбор и те. А за първенството съм още по-голям оптимист тази година. Даже ще е добре Лудогорец да влезнат в групите на ЛЕ , а ние не и да имаме повече сили. Така че ако не стане в Дания, всяко зло за добро, както се казва
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 09 авг 2018 23:20

Unforgiven_M написа:
UNBEATABLE написа:
Unforgiven_M написа:
UNBEATABLE написа:По-принцип може да си чешем езиците, ама реалноста е друга - никаква дузпа. Квото искате си приказвайте.

Не че да се заяждам, ама дузпата даже я вкараха. Остава да се надяваме за реванша. Аз за разлика от други желая успех на всички Бг отбори в Европа. Все пак и без това успехи нямаме, така че всяка победа е важна!

Те могат да си я вкарат, ти кажи като доброжелател за БГ отборите, имаше ли дузпа?

Да ти кажа и на мен пресилено ми се видя, ама пък Десподчето каза че я е направил...

Е , спомена и съдията , на кое да вярваш? На очите си или сърказма/иронията

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 09 авг 2018 23:22

UNBEATABLE написа:
Unforgiven_M написа:
UNBEATABLE написа:
Unforgiven_M написа:
UNBEATABLE написа:По-принцип може да си чешем езиците, ама реалноста е друга - никаква дузпа. Квото искате си приказвайте.

Не че да се заяждам, ама дузпата даже я вкараха. Остава да се надяваме за реванша. Аз за разлика от други желая успех на всички Бг отбори в Европа. Все пак и без това успехи нямаме, така че всяка победа е важна!

Те могат да си я вкарат, ти кажи като доброжелател за БГ отборите, имаше ли дузпа?

Да ти кажа и на мен пресилено ми се видя, ама пък Десподчето каза че я е направил...

Е , спомена и съдията , на кое да вярваш? На очите си или сърказма/иронията

Емблематична дузпа като по учебник. А Десподов не знае на кой свят е щом с целия си акъл пред очите на съдията събори противника с ръка.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 09 авг 2018 23:22

Teo написа:Чорбата е абсолютен престъпник!
Пореден мач в които всички усилия на момчетата отидоха в кофата за боклук!

Тео и на теб ще ти кажа, като бивш футболист:
- когато виждаш че съдията те гаври, пречи ти да играеш, понякога си изпускаш нервите!!! - още помня как Стоян Йорданов, хвърли топката във вратата, в оня мач 7:2 за "Левски" защото съдията свири гол, а топката не беше пресекла гол линията...та я хвърли във вратата, та поне да е гол, след като го свири съдията ;) ...и получи жълт картон, за дейстивето си...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

a4o_ba4o
Контакти:

Мнениеот a4o_ba4o » 09 авг 2018 23:23

Космонавтчето пак реве, като вдовица за ......., Все съдиите са му виновни, второто полувреме никакъв не се видя, та и дузпа направи ама не признава. Видяхте ли си младите български надежди какво струват. Единият изгонен, другият направил дузпа. И от тези чакаме бъдеще? След 15 мин мача се игра на една врата какво очаквате. Много вирнахте носовете, още с Рига се видя какво струвате ама не.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 09 авг 2018 23:23

[offtopic]То всичко добре, ама аз не мога да разбера с какви очи фенове на отбор отпаднал в Лихтенщайн дават коментари за отбор в 3-ти кръг на Лига Европа?[/offtopic]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 09 авг 2018 23:32

UNBEATABLE написа:
bubka написа:
UNBEATABLE написа:
bubka написа:Тоя треньор ще провали отбора тотално. Очевидно беше, че имаме класата да играем много по-напредателен футбол. Веднага щом ги прибра след 1:0 и се видя, че няма да стане така. С този треньор НИКОГА няма да постигнем успехи в Европа, в първенството може, но не и навън.

Добре де , защо приказвате такива глупости... Не се е прибирал след 1-0 , а след червения картон...изобщо гледате ли го тоя мач или влизаме да си чешем езиците

Оо, не, прибра ги, видя се хубаво. Имаше и епизодични контра атаки. Имаше и 3-4 положения(гредата, няколко разбърквания в наказателното) в полза на Копенхаген, които по чудо не влязоха и това много преди червения картон. Той самия в няколко интервюта преди други мачове се беше изказал, че предпочита дефанзивна та игра, при положение, че първи път от няколко сезона насам имаме не лоши футболисти в атакуващ план. Това ни е силната страна в момента, а той не я използва. Пълен малоумник. Що годе треньорите поне на средно ниво навсякъде по света гледат да нагодят играта, използвайки силните страни на най-добрите си играчи, а той умишлено притъпява потенциалът, който имахме в атака.

Повеждаш на 10х по-скъп отбор от теб и очакваш да ги убиеш с 5 гола? Разбира се , че ще се прибереш и ще си чакаш контрите, ако си забелязал/а колко изнесени бяха датчаните, при 11 човека такъв щяха да го ядат на контри, че само малоумник или фен на друг отбор не би го видял.

Всичко това звучи логично само ако се случва в малко по-късен етап на мача, ама ако очакваш 80 минути да издържиш 1:0 и да промениш играта си при положение, че тя ти е вървяла досега не е оправдано.
Няма "ако" тук, "ако бяхме 11 на 11", червеният картон е и вследствие на постепенно натрупващото се напрежение пред защитата, той не е само и единствено инцидентна и изолирана глупост от страна на защитника, защото се прибрахме и ние позволихме това напрежение и няколко опасни положения за датчаните. Когато позволиш "тормоз" върху защитата логично идват и грешките. Не че този тормоз не беше очакван, но трябваше да запазим темпото от началото поне до 30-та минута и да търсим втори гол.
Последна промяна от bubka на 09 авг 2018 23:36, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 09 авг 2018 23:36

Не знам за какво натрупване говориш, за каква защитна тактика, не знам и кой мач си гледал?! До Ч.К. те нямаха нищо, освен случайната греда, чакахме си ги в центъра и беше въпрос на време на им ушием още някоя контра...след картона...ами опитаха, не успяха, но опитаха, не мисля, че някой се ската в този мач- евала
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 авг 2018 23:37

danko_sot написа:Все пак си мисля, че с малко късмет и пълен състав можем доста неприятно да изненадаме датчаните в Копенхаген. Както каза Киро Десподов видя се, че не са кой знае какъв отбор и те. А за първенството съм още по-голям оптимист тази година. Даже ще е добре Лудогорец да влезнат в групите на ЛЕ , а ние не и да имаме повече сили. Така че ако не стане в Дания, всяко зло за добро, както се казва

Щом Десподов е казал, че не са отбор... Тия са класен отбор отвсякъде, дори да не са на нивото от мачовете си Лудогорец. Отбора ви е силен на контри, но дотам. Ако трябва да гради играта или да пази резултат, няма как да стане. Поне това е мое мнение. Не и със защитници като тези, които играха днес. Бикел е добър, но в центъра няма друг.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 09 авг 2018 23:38

Kiril2681 написа:Не знам за какво натрупване говориш, за каква защитна тактика, не знам и кой мач си гледал?! До Ч.К. те нямаха нищо, освен случайната греда, чакахме си ги в центъра и беше въпрос на време на им ушием още някоя контра...след картона...ами опитаха, не успяха, но опитаха, не мисля, че някой се ската в този мач- евала

Не беше само гредата, имаше няколко опасни разбърквания в наказателното поле, когато топката аха да стигне до играч на датчаните и я избивахме и най-лошото е, че тези разбърквания дойдоха след наглед нищо и никакви атаки на противника.
Последна промяна от bubka на 09 авг 2018 23:39, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”